Gjør videoer til GIF-er på en iOS-enhet, kontroller avspilling og bildefrekvens

Å dele en video er noe som var begrenset til stasjonære datamaskiner hvor vi lastet opp det vi hadde laget eller spilt inn live til Facebook eller YouTube og delte det med verden. Det har endret seg betraktelig nå; apper som Vine har gjort videodeling veldig enkelt, og Instagram tok seg snart opp. Både apper og tjenester har gitt brukerne en rask videodelingsplattform. Vines og Instagram-videoer er stillvideoer, noe som betyr at de kommer til å være relativt store filer. Gyf er en gratis iOS-app som kan ta opp en ti sekunders video, eller ta en fra kamerarullen og gjøre den om til en GIF. Filen kan lastes opp til GYF-profilen din og deles. Dessverre er det ikke mulig å lagre den på kamerarullen din, og å lagre den på din lokale stasjon krever å hoppe gjennom noen få ringer. Det som skiller appen fra hverandre er at du kan administrere bildefrekvensen og hvor raskt eller sakte GIF-en spiller av alt fra appen, og deling av GIF er gjort enkelt med Facebook og Messenger-integrasjon.

  Se og administrer iOS 7-varsler rett fra appikoner med Badger 7

Start appen og registrer deg for å bruke tjenesten. Gyf støtter Facebook-registrering. Hvis du vil spille inn en live-video, trykker du på «Ny video». Hvis du vil forvandle en video du har spilt inn tidligere til en GIF, trykker du på «Velg video». Du kan ta opp eller konvertere opptil ti sekunder av en hvilken som helst video.

Når du har tatt opp videoen, kan du spille den av og bruke den hvis den er god nok, eller ta en ny. Videoen konverteres automatisk til en GIF, men du kan administrere bildefrekvensen og avspillingshastigheten ved å trykke på penselikonet. Bruk glidebryterne til å øke eller redusere bildehastigheten og øke eller redusere GIF-en. For å gi bildet en tittel før du laster det opp, trykk på snakkebobleikonet og skriv inn en tittel.

  Hvorfor lukkes apper plutselig på iOS 15

Når du er ferdig, trykker du på opplastingsknappen. Det tok uvanlig lang tid før GIF-en ble lastet opp, siden det bare var en 988KB-fil. Du kan dele den via e-post og melding, eller til Facebook eller Messenger av Facebook. Du kan også kopiere en lenke til bildet til utklippstavlen og dele den via hvilken meldingsapp eller sosialt nettverk du liker. Gitt at vi lager GIF-er, tror jeg den største feilen med denne appen er at bildet ikke kan lagres på kamerarullen din. Appen lager et bilde i størrelsen 320 x 240 piksler.

Installer Gyf fra App Store

  Still inn iOS-tastaturet til å endre farge basert på appen du bruker