tipsbilk.net

Har datamaskinen din feil? Installer denne Nvidia-driveroppdateringen nå for å fikse det

Hurtigkoblinger

Viktige takeaways

  • Nvidia har gitt ut en driveroppdatering for å fikse problemer med mikrostamming på GPU-ene.
  • 551.46-driveroppdateringen er i beta og må lastes ned og installeres manuelt.
  • Brukere bør være forsiktige og oppmerksomme på hvordan de kan rulle tilbake grafikkdriverne hvis betaoppdateringen forårsaker flere problemer.

Har du lagt merke til glitrende gameplay og forferdelig spillytelse nylig? Ikke bekymre deg; det er ikke bare deg – eiere av Nvidia-grafikkort har nylig lagt merke til mikrostakking i spillene sine.

Heldigvis har Nvidia publisert en driveroppdatering som fikser dette irriterende problemet, og du kan hente det akkurat nå.

  Apple Watch-skjermen ødelagt? Slik fikser du det

Hvordan fikse mikrostamming på Nvidia GPUer

Gavin Phillips/MakeUseOf

En eldre Nvidia grafikkortoppdatering forårsaker mikrostamming på spill-PCer med Nvidia GPUer. Mikrostamming er når bildene dine ser hoppende eller nervøse ut til tross for at FPS-telleren din hevder at alt går jevnt. Disse hoppene er mest merkbare når du spiller spill eller surfer på nettet, spesielt hvis VSync er aktivert.

Problemet er for tiden spesifikt knyttet til Nvidia GPUer, og Nvidia er klar over det. Så hvis du har lagt merke til mikrostamming etter en nylig Nvidia GPU-driveroppdatering, bør Nvidia versjon 551.46-driveren fikse ting igjen. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du i stedet må utføre en mer dyptgående reparasjon. Sjekk ut hvordan du fikser spillstamming på Windows 11 for mer informasjon.

  Hvordan flytte innhold fra Google Dokumenter til WordPress Editor

Hvordan laste ned og installere en Nvidia-driveroppdatering

Nvidia

Som sagt er Nvidia klar over problemet med mikrostamming som påvirker GPU-ene. Men i skrivende stund er ikke Nvidia-driverversjon 551.46 (driverrettelsen for dette problemet) tilgjengelig via de vanlige metodene for å oppdatere Nvidia-grafikkkortdriverne. Akkurat nå er oppdateringen i en beta-tilstand, så du må laste ned og installere den manuelt.

For å hente den nyeste Nvidia-driveren, gå til Nvidia versjon 551.46 driver nedlastingsside og ta den derfra. Men fordi det er en betadriver, er det en ekstra advarsel:

For å være sikker er disse hurtigreparasjonsdriverne beta, valgfrie og leveres som de er. De kjøres gjennom en mye forkortet QA-prosess. Den eneste grunnen til at de eksisterer er for å få rettelser ut til deg raskere. Det sikreste alternativet er å vente på neste WHQL-sertifiserte sjåfør.

  Korriger kommandoen mislyktes med feilkode 1 Python Egg Info

Som sådan, før du installerer denne driveren, er det best å lære om hvordan du ruller tilbake grafikkdriverne i tilfelle beta-driveren ender opp med å forårsake flere problemer enn den fikser. Imidlertid har de fleste brukere rapportert at den nye Nvidia-driveren fikser problemet med mikrostamming.

Når den er lastet ned, dobbeltklikker du på filen og følger instruksjonene på skjermen, og problemet med mikrostamming skal være løst. Forhåpentligvis vil denne driveren hjelpe deg med å få spillene og videoene dine til å fungere jevnt igjen uten noen irriterende mikrostamming.

x