Har du prøvd disse gratis Adobe-programvarene ennå?

Når du tenker på Adobe-produkter, er sannsynligvis følgende de første du tenker på: Photoshop CC, Lightroom CC og Premiere Pro CC, ikke sant?

Imidlertid tilbyr selskapet nedlastinger av mange frittstående applikasjoner og uavhengige programvarepakker som er gratis å bruke. Programvarepakkene levert av Adobe er et fantastisk valg for nybegynnere og de som har erfaring med andre typer programvare.

Prosessen med å skaffe gratis Adobe-programvare er ikke så utfordrende som det kan virke. Det er mange forskjellige legitime måter å få jobben gjort vellykket. Utforsk flere gratis Adobe-applikasjoner, og mobilapper som du kanskje ikke er kjent med ennå, er tilgjengelige for nedlasting uten kostnad.

La oss først gå gjennom hva Adobe er og hvorfor det er så populært før vi går inn på spesifikasjonene til de tilgjengelige gratisverktøyene og appene.

Hva er Adobe-programvare?

Adobe er et amerikansk programvareselskap. Offisielt kjent som Adobe Systems, er selskapet kjent for sine multimedia- og kreativitetsprogramvareprodukter. Populære produkter inkluderer Photoshop, Acrobat Reader og Adobe Creative Cloud.

Adobes Creative Cloud er en samling av programmer og nettjenester utviklet av Adobe Inc. som er pakket i én pakke for å møte behovene til kreative fagfolk. En pakke med verktøy som kan brukes til grafisk design, videoredigering, webutvikling og fotografering er gjort tilgjengelig for medlemmene, sammen med et sett med mobilapper og noen valgfrie skytjenester.

Hvorfor gå med Adobes redigeringsprogramvare?

over 90 % av verdens kreative fagfolk bruker Adobe Photoshop. De fleste av verdens brukere bruker Adobe-redigeringsprogramvare, Adobe-animasjonsprogramvare og mange flere Adobe-programvarepakker for kommersielle eller pedagogiske formål.

La oss kort diskutere forskjellige adobe-programvare som du kan bruke til forskjellige formål. Adobe-programvarelisten er ganske omfattende, som man ville forutsett med tanke på at Creative Cloud-pakken inkluderer nesten alle kreative yrker. Den består av de fleste verktøyene yrket ditt krever, enten du er grafisk designer, webdesigner, fotograf, kunstner, markedsføringsekspert eller jobber med TV og film.

 • Adobe Photoshop – Fotoredigering og mye mer
 • Adobe Illustrator – Lag nydelig vektorgrafikk og illustrasjoner
 • Adobe After Effects – Brukes til visuelle effekter, bevegelig grafikk og komposisjon
 • Adobe XD – Adobes programvare for nett- og mobilprototyping
 • Adobe Substance – Adobes splitter nye 3D-tilbud
 • Adobe InDesign CC – Go-to-programvaren for desktop publisering
 • Adobe Lightroom – Adobes bildeorganisering og redigeringsprogramvare
 • Adobe Premiere Pro – Et omfattende videoredigeringsverktøy
 • Adobe Spark – Enkelt å bruke verktøy for å lage grafikk, nettsider og videoer
 • Adobe Fresco – Adobes digitale kunstapp er nå tilgjengelig på iPhone.
 • Adobe Rush – Enkel og intuitiv videoredigering
 • Adobe Dimension – Lag fotorealistiske scener og bilder
 • Adobe Dreamweaver – Veteranprogramvare for kodefri nettstedbygging
  Hvordan lage et bryggestativ i Minecraft

Bortsett fra disse er det nok av Adobe-programvare som brukes mye for arbeidet ditt på kontoret, hjemmet, studioet, college og mye mer. Men la oss konsentrere oss om noen av de beste tilgjengelige gratis Adobe-programvarene:

Photoshop Express

Adobe Photoshop Express kan fungere enten som en frittstående applikasjon eller som en «plugin» for kameraet på din mobile enhet. Du kan starte den umiddelbart fra innsiden av den. Dette gratisverktøyet fra Adobe er mer effektivt enn noe annet lavkostalternativ til Photoshop siden det håndterer RAW- og PNG-filer.

Ved å bruke Adobe Photoshop Express kan du beskjære, rotere og vise et bilde. Du kan også korrigere perspektivfeil, endre eksponering, justere kontrast, kontrollere gjenskinn og skygge, og til og med regulere fargetonen. Andre fordeler inkluderer å endre metningen og lysstyrken til visse deler av et bilde. I tillegg til det er det et profesjonelt Dehaze-verktøy også tilgjengelig.

Tekstverktøyet er en fremtredende funksjon i denne programvaren. Over 50 forskjellige fonter kan velges fra Photoshop Express, og andre tilpasningsalternativer inkluderer farge, stil, størrelse og gjennomsiktighet. Du kan lage en attraktiv inskripsjon for reklamen din, men du har også muligheten til å inkludere et vannmerke.

Adobe Augmented Reality

Adobe Aero er et Augmented Reality-opprettings- og publiseringsverktøy på Creative Cloud. Aero er foreløpig bare tilgjengelig for bruk på iOS, selv om versjoner er under utvikling for macOS. Offentlig beta-testing er gjort tilgjengelig for Windows-systemer.

Du vil få en opplevelse som er interaktivt basert på omgivelsene i den faktiske verden. Databildene som er lagt over den naturlige verden forbedrer utseendet til de fysiske gjenstandene i det miljøet. Tenk deg å vise vennene dine en video av oppholdsrommet ditt der ting som ikke er der har blitt lagt over opptakene, og det virker fortsatt som om de er det. Opplevelsen av utvidet virkelighet er surrealistisk.

Adobe Photoshop Mix

Det er blitt sagt det Photoshop-miks er et av de mest fremragende gratis Adobe-produktene. Du kan laste ned Adobe Photoshop Mix gratis på Android-enheter. Fordi arbeid med lag er en så viktig del av bilderedigering, gir det deg et omfattende utvalg av verktøy for å lette denne prosessen.

  Bytt automatisk fra WiFi til mobildata når signalet er lavt

Du kan bruke Photoshop Mix til å lage komplekse bilder ved å kombinere så mange som fem lag, kontrollere opasiteten ved å bytte mellom flere blandingsmoduser og bruke mange filtre på flere nivåer samtidig.

Et bildes eksponering, kontrast, metning og skarphet kan alle endres i Photoshop Mix ved å bruke brukervennlige skyveknapper og live forhåndsvisninger. I tillegg til det kan du også bruke et bredt utvalg av filtre og effekter. Det eneste problemet er den nåværende produksjonshastigheten. På grunn av den begrensede båndbredden kan det ta alt fra tre til fem minutter å redigere et enkelt bilde.

Photoshop-kamera fotoeffekter

Tenk om magien til Photoshop var inne i kameraet ditt. Med Photoshop kamera, Det er virkelig. Det er en intelligent kameraapp som foreslår de beste linsene og filtrene for bildene dine før du tar bildet. Med nye linser lagt til hele tiden, er det ingen ende på moroa du vil ha.

Photoshop Camera er fullpakket med unike AI-drevne funksjoner som hjelper deg å ta nydelige selfies, mat, landskapsbilder osv. Raske løsninger som portrettbelysning og fjerning av forvrengning betyr at du kan legge ut bilder som ser ut som om du har brukt mye mer tid på å redigere dem enn du gjorde. .

Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader er et av de beste verktøyene som gjør håndteringen av PDF-filer enklere og en av de mest enkle og praktiske oppgavene som er mulig. Denne Adobe-programvaren gir en verdifull samling av verktøy for å jobbe med digitale dokumenter, endre formatene til disse dokumentene og gjøre det mulig for flere brukere å gjøre samtidige redigeringer på samme side. I lys av den omfattende kapasiteten har selv erfarne brukere noen ganger bekymringer om driften av Adobe Acrobat.

Adobe farger

Adobe Color gjør det enkelt å lage og oppdage unike, tilgjengelige fargetemaer i dine kreative prosjekter. Det er en nettbasert app og et kreativt fellesskap der du og andre kunstnere kan lage og dele fargetemaer og inspirasjon. Lagre temaer til Adobe Creative Cloud-bibliotekene dine i favorittappene dine på skrivebordet og mobilen, som Adobe Photoshop, Illustrator og Photoshop Sketch.

Lightroom-appen

Lightroom App er en gratis Adobe-programvare for en nybegynner fotograf som ønsker å gjøre flere endringer på feriebilder eller et bilde tatt med en Android-smarttelefon. Du kan få Lightroom gratis hvis du skal bruke det på din stasjonære eller bærbare datamaskin.

Applikasjonen skiller seg betydelig fra den eldre versjonen: funksjonaliteten er kuttet, ingen batch-fotobehandling og mer. På den annen side er de mest nyttige kontrollene tilgjengelige, inkludert delt toning, tonekurve, støyreduksjon, radial-/gradientfiltre, etc.

  Hvordan sikkerhetskopiere Google Cloud VM automatisk?

Adobe Photoshop for iPad

Programvaren har som mål å gi en bærbar versjon av tradisjonell desktop Photoshop for iPad, komplett med et nytt grensesnitt. Til en viss grad kan forsøket være vellykket.

En betydelig del av lagadministrasjons- og blandingsfunksjonene er fortsatt tilgjengelige. Adobe Photoshop for iPadsom skrivebordsversjonen, lar deg omorganisere, endre navn på og endre størrelse på lag og flytte og endre dem.

Angi opasitet eller blandingsmodus, og bruk hurtigmenyen for blandingsmodus med forhåndsvisninger av miniatyrbilder. Sistnevnte er ny og fraværende i desktopversjonen. Hvis du vil ha et mer kompakt lagpanel, kan du ganske enkelt vise miniatyrbilder uten lagnavn. Dette bidrar til å maksimere skjermen, slik at du får tilgang til funksjoner ved hjelp av bevegelser.

Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw er et brukervennlig grensesnitt ideelt for begynnende mobile artister. I tillegg til kjernefunksjonene, lar denne gratisutgaven av Adobe Illustrator deg bla gjennom, bruke og vurdere arbeidet til andre fotografer og kunstnere.

Det er seks forskjellige børster tilgjengelig i bilderedigeringsprogrammet for tegning. Hver børste kan lages etter dine egne krav (størrelse, hardhet, farge, gjennomsiktighet og så videre). Bortsett fra møter, er det noen ekstra fascinerende verktøy: «Lines of Shape.» Dette verktøyet lar deg tegne en helt rett linje, for eksempel en firkant eller trekant.

En annen nyttig funksjon i programvaren er muligheten til å skissere på toppen av fotografiene. Du kan bruke denne funksjonen til å lage fantastiske tegninger av portrettene dine.

Sammendrag

Adobe har en lang historie med å produsere varer som bransjeeksperter går god for og er forberedt på å bruke en betydelig sum penger på. Du trenger imidlertid ikke alltid å skille deg med dine hardt opptjente penger, spesielt hvis du ikke er en utdannet ekspert. Med mindre du jobber i design- eller grafikksektoren, trenger du ikke mer avanserte verktøy enn de som er tilgjengelig gratis her.

Så du bør prøve ut disse gratis Adobe-verktøyene for å bli ferdig med kravene dine.

x