Hva brukes en Google Voice-bekreftelseskode til?

Viktige takeaways

  • Google Voice-bekreftelseskoder sendes for å bekrefte identiteten din under registreringsprosessen. Skriv inn koden bare hvis du startet applikasjonen.
  • Hvis du mottar en Google Voice-kode uten å registrere deg, kan det hende at noen prøver å bruke telefonnummeret ditt. Ikke del koden med dem; det er en svindel å samle informasjonen din.
  • Vær forsiktig og gi aldri ut Google Voice-bekreftelseskoden din, uavhengig av historien eller tilbudet. Hvis du deler det ved et uhell, følg hjelpeveiledningen for Google Voice for å få tilbake nummeret ditt.

Under Google Voice-registreringsprosessen mottar du en Google Voice-bekreftelseskode for å fullføre prosessen. Forhåpentligvis vil du bare møte dem når du registrerer deg for Google Voice, men noen ganger kan du motta en som en del av en større svindel.

  Slik søker du om Apple-kortet

Som sådan, la oss utforske hva en Google Voice-verifiseringskode er og hva vi skal gjøre med en.

Hva er en Google Voice-bekreftelseskode?

Når du registrerer deg for Google Voice, sender Google deg en kode for å forsikre deg om at det faktisk er du som gjør applikasjonen. Dette er et viktig skritt, fordi det er mulig å binde en Google Voice-konto til et eksisterende telefonnummer.

Ideelt sett bør du motta denne koden som en naturlig del av prosessen når du registrerer deg for Google Voice. Hvis dette er tilfelle, fortsett og skriv inn koden for å fortsette oppsettet.

Hva om jeg ikke registrerte meg for Google Voice, men fikk en kode likevel?

Hvis du mottar en Google Voice-kode uten å faktisk registrere deg for den, er det en god sjanse for at noen andre har prøvd å registrere seg for Google Voice ved å bruke telefonnummeret ditt. Dette er sannsynligvis fordi du oppførte telefonnummeret ditt et sted og noen kontaktet deg om det og ba om koden.

  Slik sletter du profiler på Hulu

De kan lage en historie for å rettferdiggjøre hvorfor de trenger at du sender koden. For eksempel, hvis du har oppført en vare for salg på et nettsted, kan de kontakte deg og si at de er villige til å kjøpe, men de trenger at du sender over koden slik at de kan etablere kontakt med deg.

Uavhengig av historien deres, aldri gi dem Google Voice-bekreftelseskoden. Hvis du gjør det, vil den andre personen sette opp en Google Voice-konto på telefonnummeret ditt, og kan bruke det til å samle informasjon om deg. Dette er hvordan svindelen med Google Voice-bekreftelseskode fungerer.

  Hvordan finne og erstatte spesialtegn i Microsoft Word

Hvis noen ber deg om koden, stopp kommunikasjonen umiddelbart og ikke snakk med dem lenger. Selv om de tilbyr deg noe godt i bytte for koden, har de ikke noe ønske om å gi deg noe; alt de ønsker å gjøre er å lure deg.

Hvis du ved et uhell ga Google Voice-bekreftelseskoden din til noen, følg anvisningene Google Voice hjelpeveiledning ved å kreve tilbake nummeret ditt. Og hvis du vil føre opp et telefonnummer uten å risikere å falle for denne svindelen, prøv å bruke en midlertidig brenner-telefonnummerapp.

Gi aldri ut Google Voice-bekreftelseskoden

Google Voice-bekreftelseskoden er kun ment å bli sett og brukt av deg som konfigurerer en Google Voice-konto. Aldri gi det til noen som spør om det, uansett hvor god historien deres er.