Windows

Windows er nå en app for iPhone, iPad, Mac og PC

Viktige takeaways

  • Microsoft har annonsert en ny Windows-app som lar brukere koble til Windows 365, Azure Virtual Desktop og eksterne PC-er fra alle enheter med internettforbindelse.
  • Windows-appen fungerer som et knutepunkt for Microsofts desktop- og appvirtualiseringstjenester, på samme måte som Microsoft 365-appen er en inngangsport til produktivitetsapper.
  • Appen er tilgjengelig for forhåndsvisning på Windows, macOS, iOS, iPadOS og nettlesere, og kan nås via en nettleser eller installeres fra Microsoft Store eller TestFlight. Det krever for øyeblikket en Microsoft-konto for bedrift eller utdanning, med potensiell tilgjengelighet på Android i fremtiden.

På Ignite 2023-arrangementet kunngjorde Microsoft Windows-appen for iPhone, iPad, Mac og PC. Den enkelt navngitte appen lar brukere koble til Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box og eksterne PC-er fra hvor som helst med en internettforbindelse. Appen er nå tilgjengelig for offentlig forhåndsvisning.

  Fiks Microsoft Solitaire Collection som ikke fungerer på Windows 10

Windows er nå en ekstern skrivebordsapp for andre enheter

Bilde: Microsoft

Windows-appen er utviklet for å la brukere få tilgang til Microsofts OS på forskjellige måter på forskjellige enheter. Windows-appen er et knutepunkt for Microsofts desktop- og appvirtualiseringstjenester som Azure Virtual Desktop, Windows 365 og Remote Desktop Services. Du kan tenke på det som hvordan Microsoft 365-appen er inngangsporten til alle produktivitetsappene dine som Word, Excel og PowerPoint.

Windows-appen er tilgjengelig i forhåndsvisning for Windows, macOS, iOS og iPadOS og nettlesere. Før du forlater Preview, kan appen gjennomgå flere endringer for å bli en bedre versjon av seg selv og tjene brukerne bedre. I skrivende stund er ikke appen tilgjengelig på Android, men det kan endre seg i fremtiden.

  Rett opp World of Warcraft-feil 51900101 i Windows 10

Slik bruker du Windows-appen til å koble til et eksternt Windows-system

Microsoft spesifiserte operativsystemene du kan kjøre Windows-appen på. Men siden du kan åpne den gjennom en nettleser, kan du åpne Windows-appen fra hvor som helst, så lenge enheten kan kjøre en moderne nettleser.

For å åpne Windows-appen i en nettleser, gå til windows.cloud.microsoft. Du kan installere Windows-appen fra Microsoft Store for Windows-enheter eller TestFlight for Apple-enheter. Foreløpig kan du bare logge på med en Microsoft-konto for bedrifter eller utdanning. De Windows App dokumentasjon detaljer hvordan du kan koble til forskjellige enheter.

Etter at du har installert appen på enheten din, er den første handlingen å logge på appen med jobb-, skole- eller personlige kontoer. Det er viktig å merke seg at du bør bruke kontoen som er knyttet til alle de virtuelle PC-ene du vil ha tilgang til.

  8 måter å fikse Gray X på skrivebordsikoner i Windows 10

Du trenger ikke å installere annen programvare. Men uansett hvilken enhet du bruker, lar Windows-appen deg dra nytte av tilleggsutstyret og funksjonene på den lokale enheten. Du kan for eksempel bruke flere skjermer, webkamera, lyd, lagringsenheter og skrivertilkoblinger med det eksterne Windows-systemet. Appen støtter også tilpassede skjermoppløsninger, dynamiske skjermoppløsninger og skalering.

Komme i gang med Windows-appen

Å jobbe med et virtuelt Windows OS fra hvor som helst er en naturlig utvikling for en mobil arbeidsstyrke. Windows-appen kan bli noe bedre enn en ekstern skrivebordstilkobling når du får tilgang til Microsofts kraftige verktøy og plattformer via skyen.

x