Hva er alternativene dine for Internett for campere

For alle som har råd til en bobil, men ikke vet hva det er, er det den perfekte blandingen mellom å bo hjemme og å være på veien, og er det perfekte valget for alle som ikke kan bestemme seg for om de elsker å reise eller bosette seg.

Mens ved første øyekast at april høres ut som en lang liste over fordeler, listen over forbehold er like lang, og den mest presserende saken er Internett-tilkobling.

Gitt fremveksten av fjernarbeid som en trend, migrerte nok de fleste RV-brukere mot å gjøre dette for å leve av komfort eller nødvendighet, men som vi alle vet, er det stort sett ingen måte man kan jobbe hjemmefra uten å være koblet til Internett.

I følge a undersøkelse laget av SatelliteInternet.com, har bruken av bobiler av den gjennomsnittlige amerikaner økt i det siste, en av nøkkelfaktorene er COVID-19-pandemien.

På grunn av dette har vi bestemt oss for å gå gjennom en liste over metoder som du kan holde deg tilkoblet Internett mens du er på en bobil, hva du kan gjøre for å dra nytte av båndbredden din og mer.

Hvilke alternativer har jeg for å holde kontakten i bobilen min?

Før alt annet må man forstå hvordan det egentlig er å prøve å være koblet til Internett fra en bobil, og fra det tidspunktet er listen over alternativer ganske åpenbar.

Du er hele tiden på veien, men kan også bosette deg over lengre perioder på samme sted, så det er naturlig å liste opp antall måter du kan koble til Internett på: Alle!

Når du slår deg til ro over lang tid

Det er bobileiere som liker å reise, og det er de som faktisk bor i bobilene sine, og velger å bo på samme sted i måneder eller år av gangen.

På grunn av dette kan de dra nytte av og bruke noen Internett-tilkoblingsmetoder som en vanlig huseier også kan bruke.

Her er de to kildene til Internett som denne typen bobileiere kan dra nytte av:

Satellitt

Dedikerte Internett-tilkoblinger via satellitt tilbyr noen av de beste tilkoblingshastighetene på markedet, men tjenesten og maskinvareinstallasjonen er ganske dyr.

Et annet problem med maskinvaren er at selv det lette utstyret som er tilgjengelig for øyeblikket, vil fortsatt gi mange ekstra kilo til riggen din, så hvis du tenker på å være gasseffektiv, eller hvis du er bekymret for integriteten til kjøretøyet ditt, er det helt berettiget.

Den lyse siden til satellittforbindelser er at selv om de er veldig klumpete, vil du ha noen av de sterkeste signalene som er tilgjengelige, spesielt hvis du er under en klar himmel, bare så lenge du husker å gå for de mer mobilvennlige satellittalternativene .

På baksiden, hvis du er i et område med mange hindringer over deg som trær, du april oppleve høye mengder latens.

Dette alternativet er bare virkelig gjennomførbart når du har bosatt deg i et svært avsidesliggende område og alle andre Internett-tilkoblingsalternativer blir umulige.

DSL eller kabel

Det er ikke nødvendig å minne noen på at DSL- og kabeltilkobling faktisk er det raskeste og mest stabile alternativet der ute, men fordi dette betyr at du må være fysisk koblet til et nettverk, er det bare levedyktig når du er i en trailerpark.

  Hvordan få en Google møteplanlegger

Faktisk, hvis du ikke planlegger å bosette deg et sted på minst en måned, ikke engang bry deg med å prøve DSL eller kabel-internett, siden du på ingen måte vil få pengene dine ut av det.

Når du er konstant på reise

På den andre siden av spekteret er det bobileiere som virkelig vet hvordan de skal dra nytte av det faktum at de har en hus på hjul, og de beveger seg alltid fra sted til sted.

Det eneste problemet er at selv om de kan reise konstant, har de vanskeligere for å lete etter alternativer for Internett-tilkobling enn sine stabile kolleger.

Her er de to kildene til Internett som denne typen bobileiere kan dra nytte av:

Mobildata

Mobildata har kommet langt de siste årene, og selv om det fortsatt ikke kan konkurrere med fullhastighets satellitt-internett, er det mye billigere å bruke, krever ingen tung maskinvareinstallasjon, og signalstyrken er faktisk god hvis du holder deg unna. av virkelig avsidesliggende områder.

Du vil imidlertid ikke være den eneste som vil tenke på dette alternativet, for hvis du slår leir på et landlig sted i nærheten av folkemengder eller i travle feriehelger, blir lokale mobiltårn raskt overbelastet og forbindelsene går sakte.

Dessuten synker hastigheten på Internett-tilkoblingen betraktelig når du har overskredet den månedlige planen.

Faktisk tyr mange brukere til og med å eie flere mobildataplaner, og bytter til den neste så snart den forrige har nådd sin månedlige grense.

Å rotere med flere mobildataplaner kan være et problem, og hvis du ikke klarer å gjøre et kupp på abonnementene dine, kan du april til og med ender opp med å betale mer enn på en satellittforbindelse.

Offentlig Wi-Fi

Tenk deg at du går til en kafé eller din lokale gatekjøkken, og mens du drikker kaffen eller spiser måltidet, kobler du til det lokale Wi-Fi-nettverket og sjekker ut hva som skjer på nettet.

Det er akkurat slik det er når du er i en bobil og du hopper fra Wi-Fi-hotspot til Wi-Fi-hotspot, og selv om det kan være gratis (avhengig av hvilket Wi-Fi du bruker), er de av dere som trenger konstant Internett-tilkobling april ikke finner det gjennomførbart i det lange løp.

Dette er fordi ingen to Wi-Fi-hotspots er like, og noen steder april har til og med et og annet Wi-Fi-problem når du besøker dem, noe som tvinger deg til å lete etter et annet sted raskt.

Hva slags Internett-tilkobling er best for meg?

Hva slags RVer er du?

Nå som vi har lagt ned det grunnleggende om hva en gjennomsnittlig RVer kan bruke for å holde seg online, er det på tide å bestemme hvilket alternativ som er best for deg avhengig av dine behov.

Åpenbart, hvis du er typen RVer som liker å bo i bobilparker som tilbyr sin egen Wi-Fi-tjeneste, vil den beste avkastningen på investeringen være å bare koble til det lokale offentlige Wi-Fi.

Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke vil være den eneste som gjør det, siden alle i bobilparken elsker en freebie og sannsynligvis vil holde kontakten 24/7.

På grunn av dette vil det gå langt å ha en Wi-Fi-signalforsterker eller en Wi-Fi-repeater.

Hvis du er mer av den reisende typen, er en satellitt eller et solid mobildataabonnement det du trenger.

Hvorfor trenger du en Internett-tilkobling?

Mens hovedfokuset så langt har vært på hastigheten på Internett-tilkoblingen, er det å holde kontakten enda en viktig faktor, sannsynligvis den viktigste hvis du jobber eksternt.

Så hvis du trenger å være tilkoblet hver eneste dag i et par timer og ikke har råd til å være frakoblet i lange perioder, så er en satellitt- eller mobildataplan definitivt det du trenger, selv om de vil være brukes som backup.

På den annen side, hvis arbeidslinjen din ikke krever at du er online, og du bare trenger å være på Facebook en gang i blant, er det mest sannsynlig å koble til en offentlig Wi-Fi.

Hva gjør du mens du er på nett?

Det siste aspektet som man må vurdere etter hastighet og tilkoblingsstabilitet er tilkoblingssikkerhet, siden hver av de ovennevnte Internett-tilkoblingskildene har sine egne fordeler og ulemper.

  Slik angir du en app-tidsbegrensning på iPhone og iPad

For eksempel, mens din lokale kaffebars Wi-Fi kan være 100 % gratis, er sikkerhetsnivået i det nettverket alvorlig tvilsomt.

Så hvis jobben din innebærer å jobbe med sensitive data, eller hvis du selv trenger tilgang til sensitive data eller databaser, er det best å ikke bruke noen av de offentlige gratistilbudene som er tilgjengelige, siden risikoen rett og slett ikke er verdt det.

Hvis sikkerhet er det du er mest opptatt av, vil mobildataplaner ofte gi deg den beste sikkerheten for denne typen mobil Internett-aktivitet.

Vanlige RV-brukerarketyper

Hvis de ovennevnte kriteriene ikke er nok til å hjelpe deg med å bestemme hvilken type Internett-tilkobling som er best for deg, har vi laget en liste over de mest grunnleggende bobilbrukerarketypene som finnes.

Les dem, vurder hvilken arketype du er, og ta den beste avgjørelsen basert på det.

1. Tilfeldig bruker

Du bruker bare Internett en gang i blant for å sende en e-post, foreta en online betaling eller surfe på et og annet innlegg på sosiale medier.

I tillegg deltar du sjelden i båndbreddekrevende aktiviteter som å se på videoer eller spill, og du laster nesten aldri ned noe.

Du er den perfekte kandidaten for et mobildataabonnement siden du vil ha tilkobling nesten hver gang du trenger det, og du vil mest sannsynlig aldri nå den månedlige kvoten, enn si pådra deg overpris.

Dette betyr imidlertid ikke at du ikke bør ta hensyn til sporadiske pakketilbud som leverandørene tilbyr, siden hver krone teller.

Når det gjelder hvilke enheter du trenger, vil alt som kan kobles til mobildata eller fungere som et Wi-Fi-hotspot gjøre susen.

Dette inkluderer smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner, samt en Wi-Fi-booster for når du kommer innenfor rekkevidde av gratis Wi-Fi-nettverk.

2. Fan av sosiale medier

Du er en fullverdig sosialist og du har en konto på hver eneste sosiale medieplattform som er tilgjengelig, slik at du alltid surfer på feeden din, legger ut nye ting og ser videoer på nettet.

På grunn av Internett-vanene dine er du fortsatt en ideell kandidat for mobildataplaner, selv om du trenger en mye større plan enn en tilfeldig bruker, siden det å se videoer alene kan spise opp alle GB-ene dine i løpet av få dager.

Når det gjelder enheter, kan du bruke samme maskinvare som en tilfeldig bruker.

3. Du jobber eksternt

Du lever av å jobbe online, så du trenger en Internett-tilkobling som er både rask og konsekvent, spesielt innenfor dine vanlige 8-timers skift.

Du redigerer dokumenter på nettet, har videosamtaler, laster ned og laster opp store mengder data, og stort sett all annen dataintensiv aktivitet du kan tenke deg.

Som med de to foregående kategoriene, er en mobildataplan fortsatt levedyktig, men du må gå for de virkelig dyre (+40 GB anbefales).

Dessuten må du være ekstra spesielt oppmerksom når du kobler til gratis offentlige Wi-Fi-nettverk, siden du jobber med bedriftsdata som ikke er verdt å gå på akkord med.

Når det gjelder maskinvare, vil enheter som kan fungere som Wi-Fi-hotspots og veldig kraftige Wi-Fi-forsterkere og utvidere gjøre susen. I tillegg kan du ha stor nytte av å bruke MiFi-enheter også.

Men siden Internett i utgangspunktet er inntektskilden din, er du blant de få som virkelig kan ha nytte av å investere i satellitt-internett, siden den første investeringen er mer enn verdt det i det lange løp.

Sørg selvfølgelig for at du velger leverandør nøye.

4. Du er konstant online

Uansett grunn, enten det er strømming, spill eller sosiale medier, er du alltid online og du trenger rask og konstant Internett-tilkobling.

På grunn av dette bør du først vurdere om det faktisk er verdt det å skaffe en bobil for deg, fordi du vil ha nedetid på Internett, uansett hvilke alternativer du velger.

Hvis du imidlertid engasjerer deg i RV-livsstilen, bør du vurdere å bosette deg i flere måneder av gangen på et kabel-klar område og få en DSL- eller kabeltilkobling, men også vurdere å få en veldig seriøs mobildataplan for når du flytter inn mellom lokasjoner.

Når det gjelder maskinvarekrav, er du den mest begrensede kategorien av dem alle, siden det ikke handler om hvilket utstyr du kan kjøpe, men heller stedet der du er bosatt, nemlig en bobilpark med høyhastighets internettforbindelse.

  Sømløs integrasjon med kontinuitet og overlevering forklart [OS X]

Hvor mye koster Internett og Wi-Fi på en bobil?

Dette er et spørsmål som neppe har et definitivt svar siden det er påvirket av for mange variabler til at det er verdt å beregne et budsjett:

Hvor bor du
Hva er dine surfevaner
Hva er budsjettet ditt
Hva slags RVer er du (mer stasjonær eller mobilorientert) osv.

Men med mindre du kan finne en måte å hoppe fra gratis Wi-Fi til gratis Wi-Fi på regelmessig basis, vil det koste deg å holde deg tilkoblet Internett mens du er i en bobil.

For eksempel er mobildata det mest praktiske alternativet når det gjelder tilkobling, men kostnadene kan øke med mye når du overskrider din månedlige plan.

Mens tilfeldige Internett-brukere april finn månedsplanen mer enn nok, de som jobber hjemmefra eller elsker streaming og spill vil garantert brenne seg gjennom månedsplanen innen en dag.

På den annen side er satellitt-internett faktisk det raskeste og er uten tvil litt billigere, men forhåndsinstallasjonskostnadene for utstyret og de månedlige leieavgiftene gjør det levedyktig bare hvis du har mye penger å bruke på forhånd.

Når du trekker grensen, er det beste alternativet for Internett-tilkobling når det gjelder å bo i en bobil med tanke på hastighet og tilkoblingskonsistens uten tvil via mobildata.

Mens det april ikke være det billigste alternativet, tilbud og rabatter kommer og går hele tiden.

Dessuten kan enhver smartenhet gjøres om til en Wi-Fi-hotspot med bare noen få klikk, og fordelen er at du kan passordbeskytte nettverket slik at bare du kan bruke det.

Tips og triks for å få internett for bobiler

1. Kjenn dekningen av området ditt

Mange apper for både Android og iOS kan brukes til å vise dekningsområder for mobiltelefonen din, og dette er flott for de av dere som valgte mobildata som et Internett-tilkoblingsalternativ.

2. Vær forberedt

Hvis du er bobileier, liker du å reise, og hvis du liker å reise har du mest sannsynlig en konkurranse for å planlegge turene dine på forhånd.

Når det er tilfelle, neste gang du bestemmer deg for å bytte plass, ikke bare se etter stopp for å spise, sove eller besøke, se også etter lokale Wi-fi-hotspots.

3. Øk signalet du allerede har

Som nevnt tidligere lever vi i en tid hvor Internett-tilkobling kan finnes hvor som helst, men hvis du trenger en rask og konstant tilkobling, trenger du litt hjelp med å øke signalet.

For eksempel vil gratis Wi-Fi fra trailerparker sikkert være overfylt, så en god Wi-Fi-forlenger vil komme i hånden.

4. Overvåk Internett-bruken din

Hvis du går for mobildataplaner, har du mest sannsynlig overskredet den månedlige kvoten et par ganger, og kanskje til og med måttet betale noen overpris når du overskred dem med stor margin.

Det er derfor en god idé ville være å ta mengden GB du har i mobilabonnementet ditt, og dele det på antall dager i en måned.

Ved å gjøre dette blir det lettere å følge med på hva du har brukt i løpet av en dag, og forsikre deg om at du ikke brenner ut all GB før neste måned begynner.

5. Se alltid etter freebies

Det er gøy å strømme filmer eller spille spill, men vi vet alle hvor virkningsfulle de kan ha på båndbredden din, og det er ingen skam å bruke alternative metoder som kan hjelpe deg med å spare mobildata.

Bruk for eksempel RedBox eller Netflix i DVD- eller Blu-ray-format når du er koblet til en fasttelefon for å se favorittfilmene dine.

Mer så, overvåk når du kommer inn i et område med gratis Wi-Fi, og koble til det så snart du kommer innen rekkevidde.

6. Ha alltid en sikkerhetskopi

Fordi det er så mange variabler når det gjelder hvordan du kan koble deg til Internett mens du er i en bobil, betyr dette også at det vil være vanskelig å holde seg til bare ett alternativ.

Det er grunnen til at det å alltid ha to betalte alternativer lett tilgjengelig vil gi deg de raskeste hastighetene og de mest konstante tilkoblingene.

Å koble til gratis Wi-Fi når du får sjansen er selvfølgelig alltid et alternativ, spesielt når satellitt- og mobildataregningene begynner å hope seg opp.

Internett i en bobil: KONKLUSJON

Selv om det er sant at det ikke finnes noe definitivt svar på spørsmålet Hva er det beste Internett-alternativet for en RV-bruker?, håper vi at du ved å lese artikkelen vår har fått en bedre ide om hvor du skal begynne å lete etter alternativer.

Fortell oss hvilke metoder du bruker for å holde deg tilkoblet Internett mens du er på bobilen ved å legge igjen en melding i kommentarfeltet nedenfor.