Hva er Valorant-rangene i rekkefølge?

Valorant er et førstepersonsskytespill utviklet og utgitt av Riot Games Inc. som har blitt ekstremt populært etter Counter-Strike.

Riot games er en amerikansk videospillutgiver og utvikler. Før Valorant publiserte den spill som League of Legends, Legends of Runeterra og mye mer. Før Valorants utgivelse ble det kodenavn og kunngjort som Project A.

Spillet ble først lansert i en lukket betafase 7. april 2020, med et begrenset antall spillere tillatt å spille. Spillet fanget mye oppmerksomhet med populære twitch-streamere som Hiko, ShahZaM, Shroud og mye mer som slipte gjennom Valorant-rekkene. Etter hvert fattet de tilfeldige spillerne interesse for spillet, og spillet blomstret med lanseringen 2. juni 2020, som gratis å spille, tilgjengelig for nedlasting på Riot Games.

Spillet er for øyeblikket tilgjengelig på Windows PC, og det er gratis å spille med krav som følger:

MINIMUM SPESIFIKASJONER / 30 FPS ANBEFALT / 60 FPSHIGH-END SPECIFIKASJONER / 144+ FPSCPUIntel Core 2 Duo E8400 (Intel), Athlon 200 GE (AMD) Intel i3-4150 (Intel), Ryzen 3 12000 i5-2900 (AMD) Intel. Intel), Ryzen 5 2600X (AMD)GPUIntel HD 4000, Radeon R5 200Geforce GT 730, Radeon R7 240GTX 1050 Ti, Radeon R7 370

Om Valorant Gameplay

Valorant er et konkurransedyktig, 5v5 karakterbasert spill. Den inkluderer forskjellige typer våpen, kart og et bredt utvalg agenter, hver med unike evner for å gi spillerne en oppslukende opplevelse. Den har forskjellige spillmoduser som uklassifisert, konkurransedyktig, spike rush og mye mer.

Opprinnelig ble spillet lansert med 10 spillbare agenter å velge mellom i betastadiet, og økte det ytterligere til 12 agenter fra patch 1.05. I den nåværende fasen er det 19 spillbare agenter i spillet. Hver kan låses opp ved å spille spillet.

Det er forskjellige kart i spillet. Hver av dem gir spilleren en annen opplevelse i spillet. For øyeblikket er det 7 kart med «Split»-kartet som blir tatt ut av bassenget og erstattet av et nylig lansert kart kalt «Pearl».

Det er totalt 17 våpen i spillet, og hver av dem kan utstyres med unike skinn, som er tilgjengelige gratis eller kan kjøpes fra butikken i spillet. Dessuten har hvert våpen sin unike funksjon; få kan brukes til hodeskudd, mens andre kan brukes til spray.

Global agentvalgsrate

Bildet ovenfor illustrerer global plukkerate for agenter på tvers av forskjellige rangeringer og forskjellige kart, hvor toppen er Reyna, etterfulgt av Chamber, Sage, Jett og Raze på topp 5.

Mål

Spillet i grunnleggende modus har to sider, angripere og forsvarere. Det er et løp til 13 runder, hvor hvert lag spiller enten som angripere eller forsvarere. Hvis lagene står likt med en resultatlinje på 12 hver, går spillet inn i tredje omgang, hvor du er ment å vinne en runde eller to påfølgende runder for henholdsvis ikke-vurdert og konkurrerende modus. Dessuten har konkurransemodusen høyere innsats enn den ikke-vurderte modusen ettersom den bestemmer rangeringen din i spillet.

  Hvordan dele Vudu-biblioteket

For et lag å vinne en runde, er det to måter:

 • Ta ned hele fiendens lag før piggen går på eller av, avhengig av din side.
 • Plante piggen eller uskadeliggjøre den før tiden renner ut.
 • Ingame-anbefaling

 • Ess: Når en enkelt spiller skiller ut alle de fem spillerne til et fiendelag i en enkelt runde, er det kjent som Ess.
 • Lag-ess: Når hver spiller på laget ditt tar ned én spiller hver fra fiendens lag i samme runde, er det kjent som et lag-ess.
 • Thrifty: Laget ditt tjener «Thrifty» når du har en relativt svak belastning mot motstanderen.
 • Erfaringspoeng

  Erfaringspoeng eller EXP/XP er poengene som spilleren får etter å ha fullført hvert spill eller oppdrag. Daglig oppdrag belønner 2000 XP, og ukentlig oppdrag belønner variabel XP basert på de ukentlige utfordringene i spillet.

  XP for hver spillmodus er som følger:

  ModeXP uten winXP med WinUnrated100/round200/roundCompetitive100/round200/roundReplication100/round200/roundDeathmatch900NASpike Rush1000NAEscalation8001000Snowball 750900CustomNANA

  Denne XP-en hjelper en spiller med å låse opp agenter, frigjøre skins og klatre kamppassnivåer.

  Sudden Death vs. Overtid

  En spiller står overfor plutselig død eller overtid i henholdsvis uvurdert eller konkurrerende modus i tredje halvdel av spillet når begge lagene står likt.

  Sudden Death: Det er delen av Unrated-modusen hvor du skal vinne hele spillet, du må bare vinne Sudden Death-runden.

  Overtid: Det er den delen av konkurransemodus hvor du må vinne to påfølgende runder før fiendelaget vinner hele spillet.

  Andre spillmoduser

  Spike Rush: Spike Rush er et raskt og kortere format som gir spillere det samme adrenalinrushet som konkurransemodus, men på bare 10-15 minutter. Hver side har 3 runder å spille med evner og overtid for den som bestemmer.

  Deathmatch: Det er en flerspillermodus, gratis for alle og ingen evner. Her kan spillere øve på forskjellige våpen og forbedre det mekaniske spillet sitt. Den fungerer som en oppvarmingsmodus for spillere som ikke er klare til å hoppe direkte inn i konkurransemodus.

  Eskalering: Det er en 5v5-modus, men uten noen agentspesifikke evner. Hver eskaleringskamp har 12 nivåer, og hvert nivå har et spesifikt våpen eller evne. Målet er enten å fullføre 12 nivåer eller å gå lengst på 10 minutter. Hvert nivå har 7 poeng; når den er fullført, tildeles spilleren det neste våpenet.

    7 høyt betalende jobbroller innen IT

  Replikering: Det er en 5v5 spike-modus der alle spillerne på samme lag må spille med samme agent. Denne agenten er basert på tilfeldig valg fra den valgte agenten til hver spiller, også kjent som avstemning før kampen. Replikering er best av ni runder i spike-modus.»

  Egendefinert spillmodus: Denne spillmodusen lar spillere være vertskap for egendefinerte lobbyer i spillet med alle de ovennevnte modusene tilgjengelig for å spille. Dessuten lar det spillere angi egendefinerte lobbyinnstillinger som uendelig ammunisjon, turneringsmodus, ingen kjøpsbegrensninger, spille alle runder, etc.

  Rangerer i Valorant

  I Valorant blir en spiller plassert i en rangeringsbøtte basert på deres ferdigheter og evne til å prestere i spillet. Denne rangeringen er avhengig av ytelsen din i konkurransemodus. Dessuten resulterer hvert spill i enten fradrag eller tillegg til din totale rangering. Å klatre opp stigen resulterer i en mer konkurransedyktig lobby.

  Det nåværende systemet har 9 forskjellige rangeringer som starter med jern og klatrer opp til strålende rangering. Hver rangering har 3 nivåer – Iron 1, Iron 2 og Iron 3, med et unntak i Radiant-rangering da det er den høyeste rangeringen i spillet. For å nå Radiant-rangeringen, må en spiller male en bestemt mengde rangering basert på deres region.

  Valorant rangerer liste

  • Stryk 1-3
  • Bronse 1-3
  • Sølv 1-3
  • Gull 1-3
  • Platina 1-3
  • Diamant 1-3
  • Ascendant 1-3
  • Udødelig 1-3
  • Strålende

  Ascendant er det nyeste tilskuddet til rangsystemet. Det faller mellom Diamond og Immortal rangering. Dessuten er det også den høyeste innledende plasseringen en ny spiller kan oppnå.

  Tilbakestill rangering

  • Akt tilbakestilling: En spillers rangering blir en liten tilbakestilling etter hver akt, noe som resulterer i å spille ett plasseringsspill for å avsløre rangering i den nye akten. Den nye rangeringen er nesten lik spillerens gamle aktrangering, med et lite fall i rangeringen.
  • Tilbakestilling av episode: En spillers rangering blir hardt tilbakestilt etter hver episode, noe som resulterer i å spille fem plasseringsspill for å avsløre rangeringen i den nye episoden. Den nye rangeringen vil ha en merkbar nedgang i rangering så vel som rangeringen. På slutten av hver episode mottar en spiller en topprangerende våpenvenn fra den siste episoden.

  Rangeringsprogresjon

  Valorant plasserer først en spiller i en urangert kategori. Spillerens reise starter med å spille en innledende opplæring innen rekkevidde. Dessuten, for å få en sjanse til å bli plassert i en av rekkene, må en spiller nå kontonivå 20, som kan oppnås ved å få erfaring i spillet.

  Når en spiller har oppnådd kontonivå 20, låses konkurransemodus opp for spilleren. Videre må en spiller spille 5 plasseringsspill for å avsløre sin rangering. Rangeringsplasseringen avhenger av prestasjonen i de 5 plasseringsspillene. Selv om en spiller taper på alle 5 plasseringskampene, vil deres prestasjoner i spillene bli vurdert for rangeringsplassering.

    Slik bruker du OG- og ELLER-funksjonene i Google Sheets

  Hver rangering har 100 rangeringspoeng. Når en spiller krysser 100 poeng, blir de plassert i den umiddelbare neste rangeringen, mens ved å miste RR under null poeng, blir spilleren plassert på den lavere rangeringen.

  Matchmaking og vurdering

  Valorant bruker et Matchmaking Rating System eller MMR. En spiller får et tall basert på ferdigheter og ytelse, som blir justert basert på ytelse. For å få MMR, må en spiller vinne på det nåværende ferdighetsnivået kontinuerlig. MMR er ikke relatert til rangeringssystemet og rangeringen, men er en egen enhet som lar spillklienten finne treff.

  MMR-rangering er skjult for spillerne, men spillene er fylt med MMR-rangering med spillere som har lignende ferdigheter. Dette hjelper spillklienten til å matche spillerne jevnt. Både Rank Rating og Matchmaking Rating spiller en viktig rolle i matchmaking og spillopplevelse.

  Matchmaking vurderingsscenarier

  • Hvis din MMR er høyere enn rangeringen din, vil du få mer RR på seire enn du taper på tap.
  • Hvis din MMR er jevn med rangeringen din, vil du få og tape nærmere mengder RR for seire og tap.
  • Hvis din MMR er lavere enn rangeringen din, vil du få mindre RR på seire og tape mer på tap.

  Øk MMR ved å overgå motstanderne dine og vinne mer konsekvent!

  Rangdistribusjon

  Rangdistribusjon juli 2022

  Bildet ovenfor illustrerer antall spillere i en bestemt rangering med hensyn til spillerne fordelt i andre ranger.

  Rangfordeling for en bestemt rangering

  RangeringProsentJern6,6 %Bronse20,9 %Sølv26,3 %Gull20,2 %Platinum14,4 %Diamant8,1 %Ascendant2,8 %Udødelig0,5 %Strålende0,02 %

  Rangeringsfordeling for hvert nivå for hver rangering

  RankPercentageRankPercentageIron 10.3%Platinum 15.6%Iron 21.2%Platinum 24.6%Iron 35.1%Platinum 34.2%Bronze 15%Diamond 13.7%Bronze 28.2%Diamond 22.6%Bronze 37.7%Diamond 31.8%Silver 110.5%Ascendant 11.4%Silver 28.1%Ascendant 20.9%Silver 37.7 %Ascendant 30,5%Gull 17,4%Udødelig 10,3%Gull 26,7%Udødelig 20,1%Gull 36,1%Udødelig 30,1%Radiant0,02%

  Rangering vs. Rangering

  Rangering er ferdighetsnivået en spiller har oppnådd, mens rangeringen hjelper en spiller til å oppnå en bestemt rangering i spillet. Rangeringsområdene er fra Iron 1 til Radiant. På den annen side varierer rangeringen fra 0 til 100. Addisjon eller fradrag etter hvert spill i rangering resulterer i den endelige rangeringen etter spillet.

  Konklusjon

  Valorant er et utmerket spill som oppnådde gode resultater på grunn av evnene det gir spillerne i tillegg til førstepersonsskyting. Hvis du er en fan av Counter Strike, vil du definitivt finne Valorant verdt å spille.

  x