tipsbilk.net

Hva «i»-ikonet på Apple Watch gjør

Viktige takeaways

 • «i»-ikonet på Apple Watch gir enten mer informasjon om hva du trenger å gjøre eller avslører flere alternativer.
 • Den vises under den første Apple Watch-oppsettprosessen for å veilede deg, i Bluetooth-innstillingsmenyen for å vise enhetsdetaljer, og i Wallet-appen for å se kortinformasjon.

Apple Watchs «i»-ikon dukker opp noen viktige steder i watchOS. Finn ut hvor «i»-ikonet er på Apple Watch, hva det er for, og hvordan du bruker det, slik at du vet nøyaktig hvordan det kan hjelpe når du ser det.

Hvor er «i»-ikonet på Apple Watch?

Det første stedet du vil møte «i»-ikonet (et «i» med en sirkel rundt) på Apple Watch er den første oppsettskjermen. Når du parer en Apple Watch med en iPhone, vil du fullføre det meste av oppsettprosessen ved å bruke Watch-appen på iPhone.

Du vil imidlertid se «i»-ikonet vises på Apple Watch – det er det eneste elementet på skjermen du kan trykke på under de første trinnene i sammenkoblingen. Ved å trykke på den kan du konfigurere Apple Watch manuelt. Vi vil diskutere dette i detalj i den følgende delen.

  Slik utfører du nedlasting av Google Pay-app for iPhone

eple

Du finner også «i»-ikonet på noen andre viktige steder på Apple Watch. For eksempel, i Innstillinger > Bluetooth, vil du se en liste over Bluetooth-enheter. Hvis du trykker på «i»-ikonet ved siden av en enhets navn, vises alle relevante detaljer om den. Hvis du vil glemme en Bluetooth-enhet, trykker du på «i»-ikonet og deretter på Glem enhet.

Videre finner du «i»-ikonet i Wallet-appen på Apple Watch. Der trykker du på et kort for å se saldoen. Under den trykker du på Kortdetaljer-knappen, som har «i»-ikonet ved siden av. Deretter kan du se kortets informasjon, inkludert kontonummer, nettverk og PIN-kode.

Det er enda et «i»-ikon som skjuler seg i Compass-appen på Apple Watch også. Ved å trykke på dette «i»-ikonet vil du avsløre flere detaljer om din nåværende peiling, stigning og høyde.

Pare en Apple Watch manuelt med «i»-ikonet

Vanligvis skal sammenkoblingen starte automatisk når du holder iPhone nær Apple Watch. Hvis den ikke gjør det, sørg for at du har slått på Wi-Fi og Bluetooth på iPhone. Slå deretter på Apple Watch, ta den i nærheten av iPhone og følg disse trinnene for å pare den:

  Apple Watch GPS vs. Cellular: Er Cellular verdt det?
 • Trykk på «i»-ikonet i hjørnet og velg et språk og en region.
 • Hvis klokken ber deg om å åpne Watch-appen på iPhone, kan du trykke på «i»-ikonet for å se instruksjoner om hvordan du finner Watch-appen.
 • Følg instruksjonene på iPhone og trykk på Sett opp for meg selv på iPhone (med mindre du setter opp et familiemedlems klokke).
 • Skann deretter det virvlende mønsteret på Apple Watch med iPhone-kameraet. Hvis mønsteret ikke skanner, kan du trykke på «i»-ikonet på Apple Watch for å avsløre et passord. Trykk deretter på Par manuelt på iPhone og skriv inn passordet.
 • eple

  Når du har gjort det, bør sammenkoblingsprosessen fortsette normalt. Du kan gjenopprette Apple Watch fra en tidligere sikkerhetskopi eller sette den opp som en ny enhet. Lær alt du trenger å vite om å konfigurere og tilpasse enheten din i Apple Watch-begynnerveiledningen vår.

    Smarte kontrakter: En nybegynnerguide

  Hva er «i»-knappen i Watch-appen på iPhone?

  Du finner også «i»-ikonet i Watch-appen på iPhone. Du kan trykke på «i»-ikonet for å koble fra manuelt eller finne og pinge Apple Watch ved å bruke Finn min.

  I Watch-appen på iPhone trykker du på Alle klokker øverst til venstre. Deretter trykker du på «i»-ikonet ved siden av klokken du vil fjerne, og trykker på Koble fra Apple Watch.

  Hvis du trykker på «i»-ikonet her, avsløres også detaljer om Apple Watch, som navn, watchOS-versjon, modellnummer, serienummer, Wi-Fi-adresse, Bluetooth, IMEI og mer.

  Du kan forvente at «i»-ikonet på Apple Watch utfører forskjellige roller avhengig av hvor det vises i watchOS. Primært er det viktig for sammenkobling og oppheving av en Apple Watch. Uansett hvor du ser dette symbolet, vet at det sannsynligvis er en måte å avsløre mer informasjon eller tilleggsalternativer om en innstilling eller prosess på.

  x