Youtube

Lag en overbevisende YouTube-intro for å få abonnementer med disse 12 verktøyene

YouTube er mettet med millioner av videoer i nesten hver nisje, og å få nye abonnenter på YouTube, spesielt for nye YouTubere, er en gordisk knute.

Mens et fancy miniatyrbilde kan gi deg et klikk, er det å holde publikum hektet på innholdet den virkelige utfordringen. Ettersom oppmerksomhetsspennet til YouTube-publikummet fortsetter å avta, vil de sannsynligvis miste interessen etter noen sekunder.

Engasjerende innhold er utvilsomt viktig for å beholde brukerne til slutten; en profesjonelt utformet intro foran det faktiske innholdet er like nødvendig. Som utledet introduserer introduksjonsvideoen kanalen din for de besøkende og leder dem til det faktiske innholdet som følger.

Hvis du planlegger å lage en for kanalen din, men ikke aner hvordan du skal begynne, er vi her for å hjelpe.

Det som følger er de beste plattformene for introskaper for å lage enestående YouTube-introer og få seerne til å ønske mer.

Canva

Canva er det første verktøyet du bør tenke på når du trenger å lage attraktiv grafikk, inkludert YouTube-miniatyrbilder, men det er ikke alt det kan gjøre! Bortsett fra grafiske designmuligheter, kan Canva også brukes til å designe videoer, spesielt fantastiske YouTube-introer. Canva er fullpakket med tonnevis av intromaler som enkelt kan tilpasses for å gjenspeile kanalens personlighet.

I tillegg vil du finne et anstendig antall animasjoner og effekter som kan brukes til å legge til dynamikk hvis du har tenkt å lage introer fra bunnen av. Mens pro-versjonen tilbyr flere funksjoner, har gratisversjonen også en enorm samling av arkivbilder, ikoner og andre elementer som kan være til stor hjelp for prosessen.

Promo, som er pålitelig av fagfolk, er en utmerket nettplattform som tilbyr verdi for hver unse du betaler for å få videoer av høy kvalitet til forskjellige formål. Mens denne brukervennlige plattformen for det meste brukes til å lage annonser og reklamevideoer for ulike sosiale medieplattformer, kan YouTube-introduksjonsvideoer også lages her.

Plattformen tilbyr en enorm samling av svært tilpassbare maler og omfattende videoklipp, som gir kvalitet til YouTube-introen som kanskje mangler andre steder. Du kan lage din egen intro fra bunnen av, eller velge en av malene, legge inn musikk, effekter, tekst og mer for å få de ønskede resultatene på få minutter.

Introskaper

Like enkelt som navnet er Intro Maker et glimrende verktøy for å komme opp med en vakker intro for YouTube-videoene dine. Med et rikt bibliotek med over 4000 forhåndsdesignede intro-videoer, bringer Intro Maker enkelhet til hele prosessen uten å la deg gå på akkord med kvaliteten på introene. Grensesnittet er rent, og verktøyene er på åpenbare steder slik at du kan fullføre oppgaven uten å bli distrahert.

  Slik aktiverer du YouTubes nye mørke tema på din iPhone

Bortsett fra intromaler, vil du finne et mangfoldig utvalg av tekststiler og over 20 forhåndsdesignede tekstoppsett, fonter, animasjoner og mer. Plattformen har et musikkbibliotek som inkluderer over 100 gratis sanger. Totalt sett, hvis du ønsker å gi noe fengende til YouTube-publikummet ditt, kan Intro Maker være det beste alternativet.

Visme

Visme intro maker, som er tillitt av navn som IBM og Penske, brukes av markedsførere, kommunikatører, ledere og lærere fra 120 land. Visme tilbyr rikelig med forhåndsdesignede intromaler som kan tilpasses for å imøtekomme kanalens behov.

Visme tilbyr en gratisversjon av introprodusenten, som kan levere engasjerende YouTube-introer, spesielt for kanaler innen næringsliv, livsstil og matnisjer.

I tillegg tilbyr Visme nyttige visuelle elementer sammen med vakre fontgallerier, animasjoner og overgangseffekter. Visme intro maker appellerer spesielt til ikke-mainstream videoredigerere som ønsker å bringe en finesse til deres intro. Visme husker merkevarens fargepalett, og sparer deg for innsatsen i fremtiden.

InVideo

InVideo feires blant brukere som gjør-det-selv (DIY) videoredigerings- og opprettingsplattformen. Den leverer forlokkende videoer på mer enn 70 språk til tross for at du ikke har redigeringsevner. Det er svært foretrukket av nybegynnere og profesjonelle å lage en YouTube-intro, takket være de kraftige funksjonene du finner her.

Du kan få tilgang til mer enn 5000 intromaler kategorisert på tvers av ulike bransjer, som kan skreddersys for å passe dine personlige behov.

InVideo kommer fullpakket med mange fonter, visuelle teksteffekter og gratis musikk som tillater dybdetilpasning av introvideoer. Du kan også laste opp dine egne bilder eller videoklipp eller oppdage fantastisk innhold fra iStock-mediebiblioteket, som viser mer enn 8 millioner stykker.

Adobe Express

Mens Adobe er anerkjent for sine PDF-tilpasnings- og grafiske designverktøy, vet lite brukere om den fantastiske videoredigereren den har.

Tidligere kjent som Spark, Adobe Express er en uformell videoredigerer lett tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter som kan brukes til å designe fantastiske videoer for sosiale medieplattformer, inkludert YouTube-intro. Verktøyet er et eksepsjonelt valg for å starte en interessant visuell historie for merkevaren din og holde seerne hekta til slutten.

Å lage en anstendig YouTube-intro med Adobe Express er et spørsmål om minutter, takket være det ukompliserte grensesnittet og dra-og-slipp-videoopprettingsprosessen.

  Slik fikser du YouTube-lagging på Windows 11

Du må dykke dypt ned i det store bassenget av maler for å velge en som passer dine behov, bruke passende effekter, filtre, teksturer og overganger, velge fengende låter fra lydsporbiblioteket, og se! Du har nettopp laget en premium intro for YouTube-kanalen din. Easy-Peasy!

Animaker

Deretter kommer Animaker, med det omfattende animasjonsbiblioteket, sannsynligvis det største du kommer over. Animaker har en enorm kundebase på over tre millioner mennesker og hjelper mer enn 1000 internasjonale merkevarer med å lage introduksjonsvideoer optimalisert for YouTube-publikum.

Denne enkle plattformen flokkes av nybegynnere som ønsker å lage en flott intro uten å svette selv. Animaker er rik på funksjoner, og noen bemerkelsesverdige er et kamera på pro-nivå, imponerende overgangseffekter og et bredt spekter av bakgrunnsspor og lydklipp.

Gratisversjonen av Animaker lar deg lage ubegrensede to minutter lange videoer, som er perfekt for å lage en YouTube-intro hvis vannmerket ikke plager deg. Ellers er premien veien å gå!

RenderForest

RenderForest er en nettleserbasert, plattformuavhengig video- og introskapsprogramvare som kan nås fra alle enheter eller operativsystemer. Du vil finne mer enn 50 tusen animerte videomaler som kan tilpasses i løpet av minutter ved hjelp av fonter, logoer, fargepaletter og lydspor fra biblioteket.

Verktøyet bruker AI for å anbefale fantastiske intromaler og hjelper med å lage YouTube-introer uten å kreve noen teknisk ekspertise.

RenderForest lar deg lage mordere introer på opptil tre minutter og introdusere kanalen din for publikum uten kostnad. Du vil imidlertid få et vannmerke og begrenset tilgang til verktøy og musikkspor her. Du kan alltid bytte til betalte planer som starter fra USD 5,99 per måned.

Bitedyktig

Støttet av tonnevis av lydeffekter, teksteffekter og et musikkbibliotek, bekrefter Biteable å skape et mesterverk for YouTube-introduksjonsvideoen. Den leverer det som er lovet, og mer enn 9 millioner brukere er bevis på det!

Du kan velge den mest passende videomalen fra en rekke tilgjengelige på plattformen for å kickstarte introopprettingsprosessen eller til og med begynne fra bunnen av. Biteable videoredigerer er lagt ut for ufaglærte brukere som vil ha en sydende intro skreddersydd for YouTube-kanalen deres uten å tukle med de komplekse videoredigererne.

Du har friheten til å tilpasse standardtekstene, legge inn videoklipp eller velge musikk fra lydbiblioteket eller legge til din egen. Den smarte editoren justerer automatisk fargepaletten for kanalen din og bruker den på hele malen.

Plasser det

Drevet av Envato, verdens ledende markedsplass og fellesskap for digitale og kreative eiendeler, skaper PlaceIt den manglende kreativiteten i introvideoene dine som er nødvendige for å lokke inn nye abonnenter. PlaceIt er raskt tilgjengelig via nettleseren og er bevæpnet til tennene med nyttige funksjoner som sikrer at introen din skiller seg ut blant konkurrentene.

  Hvor mye data bruker YouTube? Og hvordan spore det

Grensesnittet er ganske enkelt for deg å jobbe med og tilbyr et bibliotek full av 20 000 kategoriserte maler, og nye design legges til regelmessig. Dessuten vil du finne en rekke teksteffekter, oppsett og musikkspor du kan velge og bygge inn i introduksjonsvideoen din.

Totalt sett er Placeit et levedyktig alternativ for amatørvideoredigerere uten finesse som ønsker å lage profesjonelle introer i enhver nisje.

PhotoADKing

Fremover har vi PhotoADKing, som gir et kraftfylt miljø som effektiviserer prosessen med å lage attraktive YouTube-introer og leverer resultater innen få minutter.

Som en nyttig introskaper for nybegynnere og ikke-designere, presenterer den et brukervennlig og logisk videoredigeringsgrensesnitt, som gir designerne mulighet til å lage introer for YouTube-kanalen din uten behov for noen tidligere redigeringserfaring.

Du kan velge mellom mange kategoriserte maler og tilpasse dem til ditt hjertes innhold ved å legge til YouTube-logoen din, videolysbilder, animasjoner, arkivbilder eller laste opp dine egne mediefiler.

PhotoADKing tilbyr en uttømmende guide for å lede deg gjennom trinnene for å lage introen på plattformen. PhotoADKing tar USD 9 for hver introduksjonsvideo, eller du kan registrere deg for et årlig abonnement som koster USD 89,69.

FlexClip

Til slutt har vi FlexClip, en robust introskaper-app for nybegynnere som gjør det enkelt å lage intro-videoer. Du kommer garantert over flere flotte maler her som kan endres for å møte dine behov. FlexClip har også 3D-maldesign som lar deg lage 3D-introer for å forbløffe abonnentene dine.

Du vil finne avanserte videoredigeringsalternativer som å legge til musikk, tekst, overganger, spesialeffekter, logoer, trimme videoklipp, hastighetsjustering og mye mer. FlexClip vannmerker ikke YouTube-introene selv i gratisversjonen, og det er dette som gjør verktøyet veldig ettertraktet.

Konklusjon

YouTube-introer er ikke bare korte klipp før hovedvideoen på YouTube; det er de som introduserer kanalen din til seerne, holder dem engasjert og vekker nysgjerrighet. Å gi en imponerende intro kan gjøre underverker for YouTube-kanalen din og overbevise nye abonnenter om å trykke på abonner-knappen. Så hva er ventetiden på? Fortsett og trollbind publikum med uimotståelige YouTube-introer.

Du kan også utforske noen av de beste YouTube-miniatyrbildene.

x