Hvilke Torrenting-nettsteder fungerer fortsatt?

Torrenting i dag er ikke slik det pleide å være for flere år siden. Det er nyere og bedre torrent-nettsteder der ute – men du vil ikke bare finne dem enkelt, selv via Google-søk. Du vil heller ikke kaste bort den dyrebare tiden din på å sjekke dusinvis av sølle nettsteder som lover torrenting, men som faktisk ikke tilbyr det.

Enten du søker etter en film, et spill eller ditt favoritt-TV-program, vil følgende liste over torrenting-nettsteder forenkle din torrent-opplevelse, og dermed hjelpe deg med å finne det du leter etter i løpet av sekunder.

Hva er de beste torrenting-sidene som fortsatt fungerer?

1 . The Pirate Bay – Beste torrentnettsted totalt sett

The Pirate Bay (TPB) ble grunnlagt i 2003 og er en av de mest kjente torrentsidene. Siden er tilgjengelig på 35 forskjellige språk, og du kan finne millioner av torrentsider der. Det er enkelt og lett for alle å bruke, og det er ikke fylt med irriterende annonser. Den støtter magnetkoblinger og gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 6,2 MB/s.

  Slik kansellerer du Stadia Pro-abonnementet ditt

2 . RARBG – Beste torrentnettsted for nye utgivelser og 4K-filmer

RARBG har vært i drift siden 2008. Populariteten skyldes torrenter av høy kvalitet og brukervennlighet. Alt på siden er gratis å bruke, og det legges stadig til nye torrenter på plattformen. Til tross for sin popularitet, har RARBG blitt blokkert i mange land av juridiske årsaker. Disse blokkeringene har imidlertid ikke stoppet folk fra å få tilgang til plattformen, og mange bruker RARBG-speilsider for tilgang. En VPN kan også hjelpe deg å omgå blokkeringene og få tilgang til nettstedet. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 6,1 MB/s.

  Eldorado-anmeldelse – Hvordan tjene penger på å spille spill

3 . 1337x – Beste torrentnettsted for programvare/applikasjoner.

1337x er et torrentnettsted grunnlagt i 2007 og det er populært for sin enkle, organiserte plattform. 1337x sin popularitet vokste i 2018 etter at den andre torrent-konkurrenten, Kickass Torrents, gikk ned. Nettstedet gjennomgikk også nylig massive modifikasjoner, forbedret utformingen og eliminerte noen alvorlige sikkerhetsfarer. Nettstedet er utestengt fra Googles søkeresultater, og du får ikke tilgang til det via et enkelt Google-søk. Annonsene på plattformen er imidlertid litt risikable, så det anbefales å ikke åpne siden mens du er på jobb eller i nærheten av barn. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 4,2 MB/s.

4. Torlock – Beste torrentnettsted for e-bøker og anime.

Torlock er også et annet populært torrentnettsted med et enkelt brukergrensesnitt. Den er ideell hvis du leter etter e-bøker eller høykvalitets anime-videoer. Noen torrenter på siden kan ikke bli funnet på andre trackere, men du vil mest sannsynlig finne populære. Nettstedet har imidlertid risikable annonser, og det anbefales at du går inn på det med forsiktighet. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 4,4 MB/s.

  Hvordan skjule private bilder og videoer på iPhone eller iPad

5 . Torrentz2 – Beste torrentnettsted for musikk.

Hvis du elsker musikk da Torrentz2 er din løsning. På denne nettsiden kan du finne hvilken som helst musikk du ønsker. Torrentz2 er den nye versjonen av den populære Torrentz-siden. Siden har et minimalistisk grensesnitt og dermed enkel å bruke, og gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Beste torrentnettsted for spill.

Det er mange spilltorrenter på Zooqle nettsted. Siden er ganske ny i torrentverdenen. Selv om siden er populær for spill, har den også over 37 000 filmer og over 600 TV-serier å velge mellom. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på plattformen er 2,6 MB/s.

Grunner til å bruke en VPN ved torrenting

Internett-leverandører har en tendens til å blokkere torrent-nettsteder for å dempe ulovlig torrenting, og Google har også blokkert torrent-nettsteder fra å vises i søkeresultatene. For å unngå disse blokkeringene, anbefales det at du bruker en VPN når du får tilgang til torrent-nettsteder. En VPN skjuler IP-adressen din slik at du forblir anonym mens du torrenter. Hvis du ikke bruker en VPN, risikerer du å motta varsler om brudd på opphavsrett fra Internett-leverandøren din, nettverksforstyrrelser eller til og med rettslige skritt.