Hvilken skal du velge for utrangering?

Bright Data og Oxylabs er to viktige nettdataløsninger som hjelper deg å samle og analysere tilgjengelige data etisk for ulike formål som nettskraping.

Data er en primærkilde for moderne virksomheter. Men bedrifter har problemer med å få tilgang til kvalitetsdata for å drive veksten.

Du trenger data for å forstå markedet, forbrukerne og konkurrenter og lage strategier som vil hjelpe deg å holde deg på toppen av spillet.

For dette må du samle nettbasert data etisk fra ulike kilder og analysere det. Men hvordan gjør du det uten å la kildenettstedene få vite om det?

En måte å gjøre dette på er å bruke proxy-servere fra en anerkjent leverandør. Det vil gi deg nyttige funksjoner for å kassere data av høy kvalitet fra pålitelige kilder.

Det er mange leverandører du finner på internett, og Bright Data og Oxylabs er to av de mest brukte proxy-leverandørene.

I denne artikkelen vil jeg sammenligne Bright Data og Oxylabs ved å diskutere hva de gjør, funksjonene deres og mer for å hjelpe deg med å velge den beste proxy-leverandøren for nettskraping blant disse verktøyene.

Før det, la oss diskutere hva nettskraping er og dens betydning for virksomheten din.

Hva er nettskraping?

Nettskraping refererer til en prosess der data trekkes ut fra flere kilder eller nettsteder. Den samler inn informasjon og eksporterer den til et lesbart format, som et regneark.

Selv om du manuelt kan skrape nettet etter data, kan automatisering av denne prosessen spare deg for mye tid og krefter. For dette er det automatiserte verktøy for nettskraping tilgjengelig som kan trekke ut data med nøyaktighet og hastighet.

Nettskraping er imidlertid ikke en lett oppgave. Ulike nettsteder kommer i forskjellige former. Derfor varierer nettskrapere når det gjelder funksjoner og funksjoner. Dataene du til slutt samler inn vil bli lagret i en lokalt tilgjengelig fil, slik at du enkelt kan analysere dem når det trengs. Vanlige datatyper er videoer, produktinformasjon, bilder, tekst, anmeldelser, kundefølelser og mer.

Viktigheten av nettskraping

Nettskraping spiller en viktig rolle for virksomheten din for å hjelpe deg med å utvikle virksomheten din, studere markedet og konkurrenter og oppnå suksess. Noen av fordelene det gir er:

 • Nøyaktighet: Nettskraping hjelper bedriften din med å få nøyaktige resultater. Med automatisert skraping kan du få pålitelige og raske resultater.
 • Data av høy kvalitet: Nettskraping gir godt strukturerte, rene og høykvalitetsdata ved å bruke skraping-API-er, slik at du kan bruke ferske data til brukssaken.
 • Spar kostnad: Nettskraping sparer tid og kostnader ettersom det reduserer den totale tiden for datautvinningsprosessen.
 • Tid til marked: Med nøyaktige resultater av høy kvalitet fra netthjelp kan du akselerere tiden til markedet ved å akselerere forskjellige operasjoner og oppgaver.
 • Forbedret innovasjon: Nettskraping hjelper deg med å innovere og bygge nye produkter raskere siden du kan spare tid med automatisering og rette innsatsen mot mer produktive oppgaver og ideer.

For å utføre dataekstraksjonsoperasjoner er verktøy for nettskraping nyttige. Og det er to gode alternativer for dette – Bright Data og Oxylabs. La oss forstå hva de gjør og sammenligne dem for å finne det bedre alternativet for dine behov.

  Hvordan lære digital markedsføring på nett?

Hva er Bright Data?

Bright Data er en populær datautvinningsplattform som fokuserer på netttransparens og kontinuerlig innovasjon. Det er et robust proxy-nettverk som lar deg surfe anonymt og hente pålitelige data, etisk og med samsvar. Brukere bruker disse dataene til å analysere, forstå, undersøke og overvåke for å ta informerte beslutninger på en intelligent måte.

Bright Data hjelper deg å samle inn strukturerte data av høy kvalitet med sine prisbelønte proxy-nettverk, klare til bruk datasett og kraftige nettskrapere. Uansett hvilken type virksomhet du har, kan du bruke nøyaktige og strukturerte data for alle brukstilfeller.

Bright Data oppfordrer til bruk av dette verktøyet kun for etiske og ansvarlige nettskrapingformål som kan være til nytte for både bedrifter og kunder. Det bidrar til å øke åpenheten på nettet, reduserer ondsinnet atferd og forhindrer risiko ved å bruke avanserte cybersikkerhetsfunksjoner.

For å være sikker på at kundene bruker Bright Data til reelle formål, utfører den en samsvarsevaluering for brukerne slik at alle som kjøper mobil- eller boligfullmakter må vise legitim bruk før de får tilgang.

Bright Data utfører dataoppbevaring og nettverksovervåking for å sikre at kundene gjør det de skal. Hvis den finner noe mistenkelig eller risikabelt, kan den blokkere brukeren og undersøke scenariet snarest.

Bright Data har en stor dekning over hele verden. Mange bedrifter er avhengige av denne løsningen for å samle viktige nettdata i en effektiv, fleksibel og pålitelig form.

Hva er Oxylabs?

Oxylabs er en førsteklasses leverandør av nettskrapingløsninger og proxyer. Den har vært i drift siden 2015, og har et bredt spekter av dekning globalt og sprer seg over 18+ land. Den kommer med fantastiske funksjoner og sterk støtte på bedriftsnivå for kundene dine.

Denne plattformen tilbyr flere proxyer, for eksempel datasenterproxyer, neste generasjons proxyer for boliger, skraper-APIer og mer. Proxy-serveren støtter protokoller, inkludert HTTPS, HTTP og SOCKS5. Du kan ha ubegrensede samtidige økter for å skalere opp nettskrapinginnsatsen.

Oxylabs» roterende proxyer gir omtrent 99,2 % av suksessen, slik at du kan hoppe over IP-forbud og CAPTCHA-er mens du kontrollerer hele øktene. Dets høykvalitetsnettverk av forskjellige proxyer dekker rundt 195 lokasjoner, inkludert geografisk målretting på land, delstat og bynivå.

Videre endrer Oxylabs IP-adressen etter hver forespørsel og konfigurerer den siste økten din enkelt slik at du trygt kan trekke ut data fra kilder. Du kan til og med få tilgang til geobegrensede data fra et hvilket som helst sted. Den har mange boligfullmakter, la oss si rundt 100M+. Dette betyr at du enkelt kan få tilgang til IP-er globalt og overvinne geografiske begrensninger.

I tillegg vil du kun få høykvalitets proxyer som kommer fra en legitim nettkilde. Oxylabs tilbyr pålitelig oppetid som lar deg kjøre nettskrapeoperasjoner jevnt.

Den lar deg også administrere og kontrollere proxy-bruken din eller data fra dashbordet. Du kan også se bruksstatistikk, opprette og administrere underbrukere, administrere abonnementer og hviteliste IP-er.

Oxylabs gir fullstendig åpenhet om kildene til boligfullmakter for å laste opp kjerneverdiene, som kvalitet, rettferdighet, sosialt ansvar, sikkerhet og etikk. Scraper API-ene vil ta bedriften din til en større høyde ved å redusere skrapekostnadene og levere 100 % nøyaktige resultater via klare til bruk data-APIer.

Bright Data vs Oxylabs: Skrapeløsninger

Skrapeløsninger av Bright Data

 • Scraping-nettleser: Få alt du trenger for bedriften din ved å bruke skraping-nettleseren. Du kan revolusjonere dataskrapingsprosessen ved å bruke nettlesere som er spesialbygget med automatisering av blokkering av nettsteder. Med Scraping Browser API kan du omgå selv de tøffeste nettstedblokkeringene, overliste bot-deteksjonsprogramvaren og skalere med skraping-nettlesere.
 • Web Scraper IDE: Med Bright Datas forhåndsbygde skrapefunksjoner og Web Scraper IDE kan du enkelt redusere utviklingstiden og muliggjøre ubegrenset skalering. Det hjelper deg å omgå alle blokker og CAPTCHA-er enkelt, bruke forhåndsbygde JavaScript-funksjoner og kodemaler og mer. I tillegg vil du få maler, interaktiv forhåndsvisning, nettleserskripting i JavaScript, parseroppretting og ferdige funksjoner.
 • SERP API: Konverter resultatsidene dine til datainnsikt for å ta informerte og handlingsrettede beslutninger. Få strukturerte data enkelt med SERP API, levert i HTML- eller JSON-format. Den er svært tilpassbar, og lar deg bruke de skreddersydde parameterne. Du vil få sanntids SERP-data fra store søkemotorer, som Google Search API, Yandex Search API, Yahoo Search API, Naver Search API og mer.
 • Web Unlocker: Med Bright Datas Web Unlocker, unngå å bli blokkert. Den kan håndtere informasjonskapsler, nettstedsspesifikke nettleserbrukeragenter og captcha-løsning. I tillegg skraper den de målrettede sidene kontinuerlig med automatisert IP-adresserotasjon.
  10 beste UUID-generatorer å bruke i 2023

Skrapeløsninger av Oxylabs

 • SERP Scraper API: Denne API-en brukes til sanntidsdatautvinning for virksomheten din. Det gir en bedre annonseskrapefrekvens og nøyaktige data på koordinatnivå. Bruk denne API-en til å samle pålitelige og tidsriktige søkeresultater fra populære søkemotorer. Avhengig av målene vil du motta strukturerte data i rå HTML- eller JSON-format. Uansett hvor du befinner deg, kan du få tilgang til søkemotordata fra hvor som helst. SERP API lar deg samle inn data fra 195 land.
 • Ecommerce Scraper API: Få sanntids, svært presise produktdata med Ecommerce Scraper API. Du kan raskt få tilgang til nøyaktige produktdata fra de 50 online markedsplassene. Få e-handelsdata i tide fra forskjellige sidetyper, for eksempel i HTML, JSON, produkt- og søkesider osv. Få lokale data fra hvor som helst i verden og hent data av høy kvalitet på sekunder ved hjelp av en ML-basert Adaptive Parser.
 • Real Estate Scraper API: Samle data fra eiendomsnettsteder for bedriftens behov med Real Estate Scraper API. Det hjelper deg enkelt å omgå alle avanserte anti-bot-systemer. Det sikrer også en kontinuerlig flyt av nøyaktige data fra populære nettsteder, inkludert fasiliteter, eiendomstype, beliggenhet, priser og mer. Denne API-en vil levere resultater i et HTML-format eller til skylagringsbøtten.
 • Web Scraper API: Med denne APIen kan du enkelt samle inn landsspesifikke data uten IP-blokkering. Du kan til og med trekke ut data fra de mest komplekse nettstedene. Oxylabs» innebygde patenterte JavaScript-gjengivelse, proxy-rotator og andre løsninger bidrar til å sikre en pålitelig og rask datautvinningsprosess.

Bright Data vs. Oxylabs: Brukstilfeller

Bruk tilfeller av Bight Data

 • E-handel: Spor så mange konkurrenter du vil fra et hvilket som helst sted over hele verden ved å bruke sanntidsdata og få informativ innsikt i prisstrategier, produkttilbud, forbrukernes følelser osv. Du vil få data i store mengder, global dekning og en pålitelig datastrøm.
 • Markedsføring i sosiale medier: Voks bedre på sosiale medieplattformer med intelligente kampanjer, forstå kundereiser og forutse de siste store trendene i sanntid.
 • SERP og SEO: Samle inn data fra søkemotorer og analyser søkeord og nettstedtrafikk for å forbedre SEO og utføre merkevareplassering, trendovervåking og generering av potensielle salg. I tillegg revolusjonerer dine off-side og on-side SEO-strategier med søkeord, tilbakekoblingsintelligens og sanntidsinnsikt. Du kan også foreta dype undersøkelser på markedet og generere trender ved å identifisere kundetrender.
 • Annonseteknologi: Du kan gjennomføre intelligensannonsekampanjer i sanntid, verifisere annonser og beskytte merkevaren din. Med Bright Data Ad Tech kan du sørge for at de riktige annonsene enkelt når de riktige kundene. I tillegg kan du måle riktig plassering og størrelse på annonsen din sammen med kvalitet.
 • Markedsundersøkelser: Forstå målgruppen din dypt, bygg bedre produkter og forutse nye markedstrender med denne nettdataplattformen. Bright Data-markedsundersøkelser hjelper deg med å utføre en fantastisk markedstrendanalyse for å holde deg på trenden, oppdage og overvåke målgrupper, målrette mot konkurranse og avdekke de mest nødvendige påvirkerne.
 • Reise: Sammenlign reisepriser på konkurrentnettstedene dine, overvåk hvordan brukerne planlegger å reise, forutsi de neste reisetrendene og oppgrader nettstedet ditt for publikum. Du kan optimalisere prisstrategien ved å samle sanntidsdata om flyreiser, turisme og hotell i sanntid.
  Hvordan lage en brosjyre i Microsoft Word

Brukskofferter av Oxylabs

 • Cybersikkerhet: Samle sanntidsdata for å overvåke ondsinnede aktiviteter anonymt og unngå geo-restriksjoner mens du gjennomsøker dypnettet og offentlige data. Du kan verifisere e-postinnhold og utføre e-postbeskyttelse med effektivitet og hastighet uten avbrudd.
 • Merkevarebeskyttelse: Sørg for merkevarebeskyttelse med Oxylabs webskrapeløsning. Hent verdifulle offentlige data og konverter dem til din merkevarefordel for å stoppe forfalskning og krenkelse.
 • Annonsebekreftelse: Sørg for riktig visning av annonser for riktig målgruppe. Du kan utvide søkeoperasjoner og starte flere verifiseringsoppgaver. Det hjelper deg å unngå å bli flagget og ligne organisk trafikk.
 • Overvåking av nettstedendringer: Å oppdage endringer på nettstedet er et komplett utvalg av kritiske oppgaver for en bedrift. Web Scraper API er den perfekte løsningen for deg som kan hjelpe deg med å overvåke HTML-kodeendringer og sidetilgjengelighet over hele nettet. Den kan håndtere komplekse mål og trekke ut offentlige data.

Bright Data vs. Oxylabs: Forskjeller

Bright DataOxylabsBright Data er en av de beste dataplattformene som kan hjelpe deg å drive virksomheten din ved å samle, analysere og bruke data.Oxylabs har det største proxy-nettverket som lar deg jobbe etisk for å samle offentlige data med bransjeledende skrapeløsninger. Det tilbyr forskjellige skrapeløsninger, for eksempel Scraping Browser, SERP API, Web Unlocker og Web Scraper IDE. Det tilbyr SERP Scraper API, E-commerce Scraper API, Real Estate Scraper API og Web Scraper API. Du vil få boligfullmakter, mobile proxyer, roterende ISP-proxyer, delte datasenterproxies, SOCs-proxies og flere innbyggere. , mobile proxyer, roterende ISP proxyer, delte datasenter proxyer, dedikerte datasenter proxyer, SOCKS5 proxyer og mer.Bright Data gir flere verktøy som Proxy Manager og Proxy Browser Extension.Oxylabs tilbyr flere verktøy og tillegg, inkludert Oxy Proxy Extension for Chrome, Oxy Proxy Manager for Android, Proxy Rotator og mer. Den har et stort proxy-nettverk med mer enn 72 millioner IP-er fra 195 land med en pålitelig oppetid på 99,99 %. Den har det største proxy-nettverket med mer enn 100 millioner IP-er, som dekker 195 land med en pålitelig oppetid på 99,95 %. Bright Data tilbyr en gratis prøveversjon. Du kan også velge en gratis Google-registrering. Det er ingen gratis prøveversjon. Du kan chatte med kundestøtteteamet via Whatsapp, e-post og Telegram og kobler deg direkte til teamet som er tilgjengelig 24×7. Ta kontakt med support via e-post.

Konklusjon

Bright Data og Oxylabs lar deg begge trekke ut høykvalitetsdata fra forskjellige kilder for virksomheten din. Begge er like nyttige for å gi verdifulle data for å hjelpe deg med å utvide virksomheten din.

Bright Data tilbyr nyttige funksjoner og har et nettverk av 72M+ IP-er med 99,99 % oppetid. Den tilbyr en gratis prøveversjon som du kan forstå hvordan det kan være til nytte for deg.

På den annen side er Oxylabs verdens største proxy-nettverk, med 100M+ IP-er fra hele verden. Den lar deg samle inn data med bransjeledende skrapefunksjoner og har en oppetid på 99,95 %.

Til syvende og sist er både Bright Data og Oxylabs gode alternativer for ulike typer virksomheter. Så velg det beste datautvinningsverktøyet for virksomheten din basert på dine krav og verktøyets funksjoner, tilbud og priser.

Du kan også utforske noen populære skybaserte nettskrapingløsninger.