Hvor kan du se én dag om gangen sesong 4 (full opplæring)

One Day at a Time er en populær amerikansk sitcom som er basert på serien fra 1975 som hadde samme navn. Den originale serien ble sendt i 1975 og varte i 9 år til 1984, mens den moderne omstarten ble utgitt i 2017.

En av den opprinnelige sitcoms utøvende produsenter henvendte seg til Sony Pictures Television gjennom selskapet sitt, Act III Productions, og la ideen om å gjenskape sitcom med en latinamerikansk familie som seriens hovedpersoner.

Den gjenskapte versjonen av One Day at a Time hadde premiere på Netflix 6. januar 2017, og hadde et godt løp i tre sesonger på den populære strømmeplattformen, helt til den ble avviklet, omtrent som mange andre flotte TV-serier.

Kansellert av Netflix, gjenopplivet av Pop

Netflix kunngjorde kanselleringen av serien 14. mars 2019, men noen måneder senere, 27. juni, var Pop bæreren av gode nyheter for fansen av serien: showet ville bli gjenopplivet. Egentlig var One Day at a Time det første TV-programmet som ble gjenopplivet på et TV-nettverk.

Som et resultat hadde en fjerde sesong premiere nesten et år senere, 24. mars 2020, på Pop. På grunn av covid-19-pandemien var imidlertid mars 2020 også øyeblikket hvor produksjonen for One Day at a Time stoppet helt opp.

  Hvor du kan streame dine favorittjuletilbud

I november 2020 kunngjorde Pop at de kansellerte serien en gang til etter den fjerde sesongen, og selv om Sony Pictures TV la planer om å handle serien, ble sitcomens løp permanent avsluttet i desember 2020.

Så hvor etterlater det oss? Hvis du var en fan av One Day at a Time, er du sannsynligvis ikke fornøyd med denne følelsesmessige berg-og-dal-banen som har vært sitcomens utvikling: avbrutt, så ikke avbrutt, så utsatt, så avbrutt igjen.

Hvor kan du se One Day at a Time sesong 4

Sesong 1-3:

Hvis du ikke har sett den så langt, kan du fortsatt se One Day at a Time på Netflix, men bare de tre første sesongene. Selv om Netflix kansellerte showet, beholder den fortsatt forhåndsavbestillingen av de tre første sesongene av showet i biblioteket. For nå.

Derfor er alt du trenger å gjøre å registrere deg for en Netflix-konto (hvis du ikke har en) og bli overstadig! Ulempen er at Netflix ikke tilbyr en prøveversjon lenger, så du må kjøpe et abonnement for å nyte alt det har å tilby.

Det er verdt å nevne at siden One Day at a Time er en amerikansk sitcom, er den kanskje ikke tilgjengelig i enkelte land rundt om i verden. Vår anbefaling vil være å be en av vennene dine eller slektningene dine sjekke om serien er tilgjengelig i ditt land før du kjøper et Netflix-abonnement.

Hvis det ikke er tilgjengelig i din region, kan du forsøke å omgå geoblokkering ved å bruke en VPN. Men vi kommer til det om noen få øyeblikk.

  Utkastkontroll sporer dokumentendringer i DOCX, sider og andre formater [OS X]

One Day at a Time sesong 4:

Dessverre vil du ikke kunne se den fjerde og siste sesongen av One Day at a Time på Netflix, siden plattformen mistet rettighetene til å streame den etter å ha kansellert showet. Du kan imidlertid streame den fjerde sesongen av programmet gratis på CBS så lenge du er på amerikansk jord.

Alt du trenger å gjøre er å besøke En dag av gangen-siden på CBS-nettstedet og klikk på Se nå-knappen eller velg en spesifikk episode fra listen nedenfor. Hvis du har en annonseblokkering installert i nettleseren din, vil CBS hindre deg i å se programmet før du slår det av.

Etter at sponsormeldingen er vist, bør sitcomen begynne å spille i nettleseren din. Du bør også legge merke til noen vertikale linjer i episodens avspillingslinje, som signaliserer tidspunktet når en annonse vil begynne å spille av i løpet av episoden. I tillegg vil pauser av episoden minimere spilleren og vise en klikkbar annonse på hele skjermen i stedet.

Det er ikke akkurat praktisk, men du trenger i det minste ikke betale for å se den fjerde sesongen, ikke sant? På en måte siden du ikke vil kunne se programmet hvis du er utenfor USA for øyeblikket, som vi kort nevnte ovenfor.

Du kan imidlertid bruke en VPN for å omgå geo-restriksjoner og se One Day at a Time sesong 4 på CBS uten noen begrensning. Vel, bortsett fra reklamene, selvfølgelig.

Bruk en VPN for å se én dag om gangen

Hvis du ikke kan se én dag om gangen på grunn av geo-restriksjoner, kan en pålitelig VPN-tjeneste som NordVPN hjelpe deg med å komme deg ut av denne sylteagurken uten betydelig innsats. Du trenger bare å installere VPN på enheten din, velge en USA-basert server og nyte streaming av showet.

  Slik bruker du iPhone til å skrive inn passord på en Apple TV

NordVPN gir deg lynraske tilkoblingshastigheter, som vil forenkle en jevn, bufringsfri videostreamingopplevelse, samtidig som du beskytter personvernet ditt slik at din online oppholdssted forblir mellom deg og enheten du bruker for å få tilgang til Internett.

Denne tjenesten håndhever også en policy for nulllogging, en dobbel VPN som spretter tilkoblingen din en gang til for ekstra beskyttelse, 256-bits kryptering, og til og med CyberSec, som er en utmerket måte å blokkere annonser og domener med skadelig programvare uten å bruke en dedikert verktøy.

Les vår fullstendige NordVPN-anmeldelse hvis du vil finne ut mer om denne tjenesten.

Fordeler
SPESIALTILBUD: 2-års plan (68 % rabatt – link nedenfor)
De fleste VPN-servere med forskjellige IP-adresser
Opptil 6 samtidige tilkoblinger
Ingen logger og krypterte tilkoblinger for fullstendig personvern
24/7 Chat Support.

Ulemper
Noen servere kan være trege og upålitelige
Apper kan være litt tungvint å bruke.

Les hele vår NordVPN-anmeldelse.

Hvordan se One Day at a Time Online – KONKLUSJON

Alt tatt i betraktning, hvis du er skuffet over at Netflix har kansellert One Day at a Time etter bare tre sesonger, vil du gjerne høre at du kan se den fjerde sesongen på CBS gratis, men den har sporadiske annonser og du kan bare gjøre det hvis du er i USA.

På den lyse siden kan du legge til en VPN til blandingen, som skal hjelpe deg å omgå enhver urettferdig geo-restriksjon som blir kastet i din vei og streame den fjerde sesongen av One Day at a Time uavhengig av landet du befinner deg i.