Hvor mange mennesker kan se Netflix på en gang?

I en verden der live underholdning for tiden mangler, har tilgang til Netflix vært en livredder for mange mennesker som er begrenset til hjemmene sine på grunn av pandemien. Ettersom vi tilbringer stadig mer tid inne, har etterspørselen etter tjenesten økt, med et stort antall nye abonnenter og kontoer som deles vidt og bredt. Dette reiser spørsmålet – bare hvor mange mennesker kan se Netflix, og på hvilket tidspunkt vil generøsiteten din bli begrenset? Det enkle svaret: alt avhenger av nyansen til abonnementet ditt.

Netflix er en tjeneste på flere nivåer, noe som betyr at du kan nyte forskjellige fordeler og fordeler avhengig av nivået på abonnementet ditt – med andre ord beløpet du betaler for tjenesten hver måned. Dette nivået vil også bestemme antall personer som vil kunne se Netflix samtidig ved å bruke kontoen din.

Det er tre nivåer: Basic, Standard og Premium, og disse er tilgjengelige for henholdsvis $8,99, $13,99 og $17,99 per måned. Grunnprisen lar deg nyte tjenesten på én skjerm om gangen, og laste ned appen på én telefon eller nettbrett om gangen. Standard øker dette til 2 seere samtidig, og nedlastinger på 2 enheter, mens toppnivået gir deg muligheten til å ha 4 personer som ser på samtidig, og Netflix-appen lastet ned på opptil 4 enheter.

Hvilket nivå bør jeg velge?

Å velge hvilket Netflix-lag som er best er til syvende og sist et personlig valg, men mye vil avhenge av husholdningen din, forhold, livsstil og preferanser. Hvis du er en del av en stor familie eller husholdning – for eksempel som en del av en husandel – kan en Premium-konto være den perfekte måten å nyte et stort antall fordeler på, og du kan kanskje dele kostnadene mellom flere husstander medlemmer for å hjelpe deg med å spare på prisen, og få en fantastisk avtale. Hvis du derimot bor alene eller ikke har noe ønske om å dele kontoen din, vil en grunnleggende pakke være det perfekte alternativet for å gi deg tilgang til favorittprogrammene dine til en rimelig pris. Bare vær oppmerksom på at dette alternativet ikke gir deg tilgang til HD-innhold.

  Legg til aktivatorbevegelser for musikk-appen med en Cydia Tweak [Jailbreak]

Hvordan kan jeg få mest mulig ut av Netflix-kontoen min?

Uansett hvilket abonnement du velger, er det viktig at du vet hvordan du får mest mulig ut av kontoen din; dette kan virkelig forbedre opplevelsen din og la deg få maksimal valuta for pengene.

Sett opp profiler

Dette er spesielt viktig hvis du gir tilgang til flere brukere. Det er ikke noe mer irriterende enn å logge på for å fortsette et filmmaraton, bare for å finne deg selv halvveis gjennom Bridgeton! Heldigvis lar Netflix deg lindre dette problemet ved å tilby muligheten til å sette opp en profil for hver bruker. Du kan tildele alle sitt eget navn og profilbilde, og Netflix vil automatisk justere anbefalingene for hver seer avhengig av dine tidligere vaner, noe som betyr at du aldri vil bli stående å rulle etter noe å se.

  Hvordan installere GCC på Ubuntu

Bruk ekstrainnstillinger

Netflix-programmer kommer med en rekke bildetekster, undertekster og lydbeskrivelser for bibliotekene deres med show og filmer, noe som betyr at du aldri trenger å lure på hva som ble sagt igjen! Bare gå over til Innstillinger for å se utvalget av assistansealternativer – du kan til og med velge undertekstspor eller bildetekster på et annet språk for å hjelpe deg med å øke ferdighetene dine mens du går ut til favorittprogrammet ditt!

Hold listene dine oppdatert

Netflix er gode til å forutse dine behov, men det kan bli litt overfylt i Fortsett å se-listen. Sørg for at du regelmessig går gjennom og sletter alt du ikke har planer om å fortsette med. Dette frigjør plass for bedre alternativer og bidrar til å holde ting tilgjengelig og lett å finne.

  Hvordan lage og bruke Microsoft Teams-tagger