Hvordan åpne en Numbers-fil i Excel

Apple har en produktivitetspakke, iWork, som inkluderer en regneark-app kalt Numbers. Den har sitt eget filformat for lagring av filer, selv om det støtter CSV. En Numbers-fil har sitt eget proprietære format som betyr at det ikke blir lett å åpne eller redigere den hvis du ikke har tilgang til en Mac og Numbers-appen.

Numbers-fil i Excel

Numbers er ganske populært, men det har ikke på langt nær det samme antall brukere som Microsofts Excel har. Excel er tilgjengelig for både macOS og Windows 10, noe som betyr at det er langt mer sannsynlig at det brukes enn Numbers-appen. Hvis du har en .NUMBERS-fil og trenger å åpne den i Excel, vil du oppdage at formatet ikke er kompatibelt. Excel vil prøve å åpne eller reparere filen, men den vil ikke kunne gå.

  Slik importerer du bilder fra et kamera eller en telefon ved å bruke bilder på Mac

Eksporter Numbers-fil til Excel

Hvis du vil åpne en Numbers-fil i Excel, må du først konvertere den. Dette er bare pålitelig mulig hvis du har tilgang til en Mac og Numbers-appen er installert på den.

Åpne Numbers-filen i Numbers-appen.
Gå til Fil>Eksporter>Excel.
Lagre filen i Excel-format.
Åpne den eksporterte filen.

Åpne i iCloud

Selv om du ikke kan åpne en Numbers-fil i Excel eller i Google Sheets, kan du fortsatt åpne den online i iCloud. Du trenger en Apple-ID, men du trenger ikke å eie en Mac.

Besøk iCloud.
Logg på med din Apple-ID.
Velg Numbers-appen.
Klikk på opplastingsikonet.
Velg Numbers-filen og last den opp.
Når den er lastet opp, kan du åpne filen i nettleseren din.

  Hvordan oppgradere til Pop_OS 21.04

Online konverteringsverktøy

Det er online konverteringsverktøy som hevder at de kan konvertere en Numbers-fil til en Excel-fil. De fungerer kanskje eller ikke. De kan være i stand til å konvertere en fil, men om den konverterte filen åpnes i Excel eller ikke er en annen historie. Hvis den åpnes, er det en god sjanse for at noen data går tapt.

Konklusjon

Numbers-appen og Numbers-formatet er proprietære, noe som betyr at det ikke er mye du kan gjøre med det. Apple forbeholder seg retten til å beholde formatet så eksklusivt som det vil, og det kommer sannsynligvis til å beholde det så eksklusivt som det kan. Det er kjent å gjøre det. Hvis du har mottatt en Numbers-fil og du trenger å åpne den i Excel, ber du avsenderen av filen om å konvertere den for deg. Konverteringsverktøyet er innebygd i appen, så det er ikke vanskelig.

  Hva de er + forskjellen mellom TCP og UDP