Hvordan bruke Microsoft Teams hemmelige uttrykksikonerMicrosoft Teams har emojier og reaksjoner. Emojis er ganske vanlige på alle apper som støtter chat. Noen apper støtter et lite og grunnleggende emoji-sett, mens andre støtter alle emojier som operativsystemet de kjører på støtter.

Microsoft Teams Windows 10-appen støtter den opprinnelige emojien på Windows 10, Microsoft Teams for Mac støtter den opprinnelige macOS-emojien, og det samme gjelder mobilappene.

Microsoft Teams hemmelige uttrykksikoner

Microsoft Teams har to forskjellige måter å legge inn emojier eller uttrykksikoner på; du kan klikke på emoji-ikonet under chat-/tekstinntastingsfeltet, eller du kan bruke operativsystemets emoji-inndatapanel. På Windows 10 kan du åpne panelet med Win+. hurtigtast.

Microsoft Teams har også et lite sett med hemmelige uttrykksikoner. De er ganske enkle å få tilgang til hvis du vet hvordan du får tilgang til dem.

Bruk Microsoft Teams hemmelige uttrykksikoner

For å bruke Microsoft Teams hemmelige uttrykksikoner, følg trinnene nedenfor. Disse fungerer for skrivebordsappene og for nettgrensesnittet, men ikke på mobilappene.

Åpne Microsoft Teams.
Gå til enten et lags kanal eller en chattråd.
Klikk inne i tekstinntastingsfeltet og skriv inn kolontegnet :.
Følg denne karakteren opp med en bokstav, for eksempel a, og uttrykksikoner som begynner med bokstaven vil vises i listen. Du kan fortsette å skrive for å begrense resultatene, f.eks. eple.
Velg et uttrykksikon med musen eller med pil opp/ned, og trykk på Enter.
Uttrykksikonet vil bli lagt inn.
Trykk på Enter-tasten eller skriv inn tekst og send deretter meldingen.

Uttrykksikonene du ser er de samme som Windows 10 støtter, men dette er en raskere måte å angi dem på, og du vil se noen forskjellige. På macOS vil du imidlertid få et helt annet/nytt sett med uttrykksikoner å sende. Noen av uttrykksikonene vil være de du kanskje har sett i Skype.

Konklusjon

De «hemmelige» uttrykksikonene i Microsoft Teams viser ingen spesiell karakter og er heller ikke animerte. De kalles eller refereres til som hemmelige uttrykksikoner ganske enkelt fordi metoden for å legge dem inn ikke er kjent for de fleste Microsoft Teams-brukere. Denne metoden var ikke alltid en del av Microsoft Teams. Det ble lagt til noe nylig og på et tidspunkt, den offisielle Microsoft Office Twitter-konto tvitret om det som om det var en ny funksjon eller en hemmelig funksjon. Den eneste forskjellen er at kontoen sier at den bare vil fungere i Windows 10 og siterer Win+. tastatursnarvei, men du kan bruke kolonmetoden til å sette inn uttrykksikonene på macOS.