Hvordan bruke Microsoft Teams-kommandoer

Microsoft Teams har mange funksjoner og hver funksjon har flere komponenter. Det er en kompleks app og noen ganger må du grave litt for å ringe i riktig kanal eller finne en bestemt fil. Den støtter hurtigtaster som gjør den mye enklere å bruke.

Microsoft Teams-kommandoer

Tastatursnarveier gjør det enklere å bruke hvilken som helst app, men med en app som er så kompleks som Micorosft Teams, er snarveier ikke nok. Du trenger en raskere måte å komme til en funksjon eller kanal på, og for det er det Microsoft Teams-kommandoer.

  Hvordan laste ned Google Meet

Bruk Microsoft Teams-kommandoer

Microsoft Teams-kommandoer utføres fra søkefeltet øverst. Du må vite hvilken kommando du vil bruke; hver kommando aktiveres med et spesifikt nøkkelord.

Åpne Microsoft Teams.
Klikk inne i søkefeltet øverst.
Skriv inn en skråstrek: /.
Skriv inn kommandoen du vil bruke, f.eks. bort, og trykk på mellomromstasten.
Skriv inn en kvalifikator (gjelder ikke for alle kommandoer) og trykk på Enter.

Nyttige Microsoft Teams-kommandoer

Microsoft Teams har en lang, lang liste med kommandoer. Noen er mer nyttige enn andre. Her er noen av de beste du bør lære.

/gå til

Denne ene kommandoen er mer nyttig enn halvparten av hurtigtastene. Den lar deg hoppe rett til en bestemt kanal.

Bruk

/goto channel

Når du skriver inn kommandoen, vil du se en liste over kanaler du kan bytte til. Hver kanal er ledsaget av laget den er i. Hvis du har mer enn ett lag, vil det gjøre det enkelt å finne og hoppe til det riktige.

  Hvordan sende en Microsoft Teams-invitasjon

/nøkler

Tastatursnarveier kan være vanskelig å huske når det er mange av dem å huske. Denne kommandoen lar deg ta en rask titt på hvilke hurtigtaster Microsoft Teams støtter.

Bruk

/keys

Denne kommandoen legges inn uten noen kvalifikatorer. Skriv inn og trykk på Enter. Du vil se et overlegg vises. Bla gjennom den.

/filer

Denne kommandoen lar deg åpne en fil som ble delt. Den vil liste opp nylige filer som har blitt delt, og du kan velge den du vil åpne.

Bruk

/files 

Trykk på Enter og velg en fil fra listen.

  PDF Eraser lar deg redigere PDF-filer, legge til bilder og tekst til dem

/finne

Denne kommandoen lar deg søke etter et bestemt ord i en chattråd, en gruppechattetråd eller en kanal.

Bruk

/find channel/group/user

Skriv inn kommandoen og skriv inn navnet på brukeren, gruppen eller kanalen du vil søke etter. Trykk på Enter og følg det opp med ordet du vil søke etter.

/chat

Denne kommandoen lar deg raskt hoppe til eller starte en chat med et teammedlem.

Bruk

/chat TeamMember

Skriv inn kommandoen og skriv deretter inn navnet på teammedlemmet du vil chatte med.

Konklusjon

Microsoft Teams har en beskjeden, men nyttig liste over kommandoer. Det er en god idé å lære dem alle, men søkefeltet viser dem når du skriver inn en skråstrek, og sparer deg for mesteparten av læringen.