tipsbilk.net

Hvordan endre fargen på et bilde ved hjelp av Canva

Viktige takeaways

  • Canvas fargeredigeringsfunksjon lar brukere redigere spesifikke farger i et bilde uten å påvirke hele bildet, noe som gjør det enkelt å forbedre spesifikke farger.
  • Fargeredigeringsverktøyet identifiserer automatisk de mest brukte fargene i bildet, og gir brukerne forhåndsvalgte alternativer å velge mellom for redigering.
  • Canvas fargeredigeringsfunksjon er tilgjengelig på både skrivebordsversjonen og mobilappen, slik at brukere kan gjøre målrettede fargejusteringer mens de er på farten.

Hvert bilde som tas har spesifikke farger som former hele bildet, men til tider kan det være nødvendig med justeringer for å forbedre bildet. Canvas fargeredigeringsfunksjon gjør det enkelt å redigere fargene til én del av et bilde uten å endre dem alle, og det beste er at det er gratis.

Hva er Canvas fargeredigeringsfunksjon?

Denne artikkelen diskuterer Canvas fargeredigeringsfunksjon, som har en annen effekt enn å redigere fargen på et helt bilde. Å redigere fargen på et helt bilde betyr at når du endrer lysstyrken eller metningen, vil endringen påvirke alt. Du kan også bruke Canvas magiske redigeringsverktøy for å redigere større områder av bildene dine.

  Lite, men allsidig alt-i-ett-vlogging, livslogging og actionkamera

Ved å bruke fargeredigeringsverktøyet vil du imidlertid kunne forbedre spesifikke farger i bildet. Det beste er at du ikke trenger å finne ut hva fargene er; Canva vil allerede ha identifisert de mest fremtredende fargene i bildet og har dem som alternativer du kan velge. Etter å ha valgt en, vil du kunne endre utseendet på bildet basert på bare den fargen.

Hvis du for eksempel har et bilde av en zen-hage og ønsker å dempe det grønne gresset litt, kan du velge fargealternativet og endre lysstyrken til en mindre livlig grønn. Dette alternativet fungerer på både Canvas mobilapp og desktopversjonen.

Hvordan endre fargen på et bilde på skrivebordet

Canvas hovedside, velg Lag et design eller bla etter en mal basert på prosjektet du gjør. Derfra åpnes Canvas redaktørside.

  8 verktøy for å konvertere webkameraet ditt til et sikkerhetskamera

Velg fanen Opplastinger i verktøylinjen til venstre. Du kan enten dra og slippe et bilde fra en mappe på datamaskinen eller klikke på Last opp filer-knappen. Når bildet ditt er lastet opp, kan du dra og slippe det på det hvite lerretet.

Derfra vil du sørge for at bildet er valgt og deretter klikke på Rediger bilde-alternativet i den øvre verktøylinjen. Velg kategorien Juster og bla ned til du ser Fargeredigering.

Som nevnt ovenfor, vil Canva allerede ha plukket opp hovedfargene i bildet som du kan velge mellom å redigere. Hvis du velger en av dem, vil du legge merke til en rullegardin med fargetone, metning og lysstyrke. Dette er de eneste tilgjengelige alternativene når det gjelder å redigere en bestemt farge i bildet ditt.

Når du har valgt en farge og hvilken egenskap du vil redigere, flytter du glidebryteren til venstre eller høyre, avhengig av hvordan du vil at bildet skal se ut. Når du er ferdig, juster de andre fargene hvis du ønsker det.

  Se lovlig offentlig informasjon for en 3rd Degree Connection på LinkedIn

Etter det kan du fortsette å redigere bildet ditt med en av Canvas andre redigeringsfunksjoner. Dette kan inkludere å endre bakgrunnen til bildet ditt eller til og med fjerne bakgrunnen til et bilde helt.

Hvordan endre fargen på et bilde på mobil

Prosessen fungerer på samme måte når du bruker Canvas mobilapp – men fargeredigeringsfunksjonen er litt mer skjult.

Når du åpner Canvas editor med bildet ditt, vil du se noen alternativer nederst på skjermen. Trykk på Juster og rull til du endelig ser Fargeredigering. Derfra følger du de samme instruksjonene som ovenfor.

Med Canvas fargeredigeringsfunksjon er du ikke begrenset til å endre fargen på hele bildet. Du kan målrette mot spesifikke farger og justere fargetoner, lysstyrke og metningsnivåer. Så neste gang du redigerer et bilde i Canva, prøv fargeredigeringsfunksjonen for målrettede fargejusteringer.

x