tipsbilk.net

Hvordan lage julekort raskt og enkelt ved å bruke Canva

Viktige takeaways

  • Bruk Canvas maler for å lage unike og personlige julekort. Oppgrader til Canva Pro for flere designalternativer.
  • Tilpass maler ved å legge til dine egne bilder og endre ordlyden. Bytt ut arkivbilder og endre fargene for å gjøre det personlig.
  • Velg om du vil sende kortet via e-post eller bruke Canvas utskriftstjenester. Last ned og legg ved kortet enkelt i en e-post eller velg papirtype og mengde for utskrift.

Leter du etter en måte å lage unike julekort som vil imponere din familie og venner? Canva kan hjelpe med det, enten du vil bruke en mal eller implementere dine egne bilder og meldinger på kortet. Slik designer du det perfekte julekortet med Canva.

Hvordan lage et julekort med en Canva-mal

Starter på Canvas hovedside, skriv inn julekort i søkefeltet, sørg for at fanen uthever Maler, og trykk på Enter. Derfra vil du se et bredt utvalg av maler du kan bruke.

  iTunes-datamaskin ikke autorisert feil

Hvis malen har et kroneikon, er designet kun tilgjengelig for Canva Pro-brukere. Hvis du ser en mal du liker, kan det imidlertid være verdt å oppgradere til Canva Pro eller i det minste teste den ut med en gratis prøveversjon.

Bla til du finner en mal du liker, klikk på den og klikk deretter på Tilpass denne malen. Derfra vil du bruke Canvas Editor-side for å designe kortet ditt.

Fordi du søkte etter kort spesifikt, vil de fleste maler du velger allerede ha dem oppført som en invitasjonsfunksjon, som gir kortet de nøyaktige målene du trenger for utskriftstjenester.

Maler er utrolig enkle å jobbe med fordi alt du trenger å gjøre er å bytte ut arkivbildene med dine egne og endre ordlyden. Du kan også endre fargen på elementene for å gjøre det mer personlig. Når du er ferdig, kan du enten bruke Canvas utskriftstjenester eller sende kortet via e-post for å spare penger og papir (mer om dette senere).

Hvordan lage et julekort fra bunnen av i Canva

Å lage et julekort fra bunnen av i Canva kan være litt mer komplisert, men å gjøre det betyr at du har et personlig kort å dele med verden. På Canvas hovedside klikker du på Lag et design og skriver inn kort. Du vil se mange alternativer for layout og størrelse, så velg den du vil bruke.

  Konkurranseforskning er enklere enn du tror med Semrush

Når Canvas Editor åpnes, vil du se et tomt lerret. Det er opp til deg hvordan du vil designe kortet. Du kan åpne Elementer-fanen på venstre verktøylinje og skrive inn julen for å se festlige alternativer som du kan legge til kortet. I tillegg kan du dra nytte av fanene Tekst og Opplastinger for å legge til bildetekster og dine egne bilder.

Du kan også sjekke ut noen av Canvas apper – å legge til en Bitmoji eller bruke TypeCraft vil garantert få kortet ditt til å skille seg ut.

Slik deler du ditt hjemmelagde julekort

Etter at du har opprettet kortet ditt, er det på tide å bestemme om du vil sende det til folk på e-post eller om du heller vil dra nytte av Canvas utskriftstjenester.

  Slik sletter du Safaris nettleserhistorikk på en iPhone eller Mac

For å sende den via e-post, klikk på Del i øvre høyre hjørne av Canva Editor og velg deretter Last ned. Angi spesifikasjonene dine for hvordan du vil at filen skal lagres på datamaskinen din, og klikk på Last ned. Derfra legger du ved filen til en e-post og sender den.

For å få julekortet skrevet ut, klikk enten på knappen Skriv ut invitasjoner hvis tilgjengelig, eller velg Del og velg deretter Skriv ut med Canva. Derfra velger du papirtype, finish og mengde. Når du fortsetter gjennom kjøpet, vil den be om din adresse og betalingsinformasjon.

Du vil også se en erklæring som sier at hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, vil Canva gjøre det de kan for å fikse det eller refundere bestillingen din.

Enten du lager et julekort fra bunnen av eller søker bekvemmeligheten av maler, har Canva alle verktøyene du trenger for å forenkle prosessen. For ditt neste designarbeid og for å sette et personlig preg på julen din med tilpassede kort, utforsk de kreative mulighetene som Canva tilbyr.

x