Chrome

Hvordan få en tilpasset markør for Google Chrome tipsbilk.net

Borte er tiden da du hadde de tradisjonelle pilene eller håndformede markørstilene. Nå kan du få en tilpasset markør mens du surfer på Google Chrome.

Å surfe på internett er spennende, forutsatt at du gjør det for et tidsfordriv eller underholdning. Men hvis jobben eller yrket ditt krever for mye surfing på internett, kan det på en eller annen måte bli kjedelig. Videre kan den pågående bruken av standard markørutseende gjøre denne oppgaven enda mer kjedelig.

Uansett grunn søker du på nettet; en markør er en ting som vil være med deg hele tiden. Enten du surfer kjærlig eller kjedelig, kan du tilføre krydder og moro til onlinearbeidet ditt ved å endre markørstilen din.

En nydelig markørstil kan gjøre surfing langt mer interessant og spennende. Dette kan i sin tur også øke produktiviteten din, spesielt på jobb.

Installere en tilpasset markør på Google Chrome

Google Chrome er en flott nettleser som fortsetter å gjøre det enkelt mens du jobber med den. Den tilbyr mange utvidelser du kan installere på sekunder og endre standardmarkøren. For å installere en Chrome-utvidelse for en tilpasset markør, kan du følge disse trinnene:

  • Åpne Google Chrome-nettleseren.
  • Åpne Chrome nettbutikk via denne linken eller ved å søke på Google.
  • Søk etter en tilpasset markør via søkeboksen på Chrome-nettbutikksiden
  • Du vil se flere utvidelser for tilpassede markører der.
  • Installer den du synes er bra.
  Fest tekst, bilder og sider til den nye fanesiden [Chrome]

Og det er alt. Nå kan du velge den tilpassede markøren og erstatte standardmarkøren.

Det er flere chrome-utvidelser som du kan bruke til å installere en tilpasset markør. La oss utforske dem.

Søte markører

Cute Cursors er en krom-utvidelse som lar deg bruke favorittstilen din på markøren. Det lar deg enkelt erstatte ditt kjedelige standard markørutseende.

Den har en samling av et stort antall markører i forskjellige kategorier eller interesser. Du kan for eksempel ha Disney-, Mortal-, Halloween-, Animal-, Motemarkører osv. De lyse fargene på disse tilpassede markørene vil alltid holde pekeren synlig for deg.

Egendefinert markør for Chrome™

Custom Cursor for Chrome™ er en fantastisk Chrome-utvidelse som mer enn 7 000 000+ brukere bruker. Den lar deg velge fra den store samlingen av tilpassede markører. Alle markørstilene er tilgjengelige gratis.

Denne utvidelsen lar deg også lage din tilpassede markørsamling ved å bruke et hvilket som helst bilde. Du kan finne over 100 forskjellige markørstiler som er delt inn i forskjellige kategorier. Disse kategoriene inkluderer pizza, Minecraft, lightsaber og mange flere.

Søte markører for Chrome

Installer Cute Cursors for Chrome-utvidelsen, og du kan velge mellom mange vakre markørstiler. De lyse og elegant utformede musepekerstilene kan hjelpe deg å holde deg engasjert i å surfe hele tiden.

Gjør markøren om til leppestift, en rose, en prinsesseponni eller noe annet.

Markørstil

Markørstil gir deg et komplett sett med tilpassede markører for Chrome-nettleseren din. Du kan velge mellom hundrevis av markørstiler og legge til moro til din daglige surfing.

Det er forskjellige kategorier av markører i denne utvidelsen. Og mer enn 300 markørstiler er delt inn i disse kategoriene. Her kan du også utforske animerte markører. Hvis du har en personlig markørstil, lar denne utvidelsen deg også laste opp og bruke den.

  Fiks YouTube Error 400 i Google Chrome

Cursor Cat

Hvis du elsker katter, er denne Cursor Cat-utvidelsen laget for deg. Den kommer i en stil der en katt jager markøren. Denne utvidelsen kan gjøre surfing svært morsom og engasjerende.

Det er flere kattemarkørstiler du kan velge mellom.

Håndverkspekere

Installer Craft Cursors-utvidelsen for å erstatte din standard kjedelige markør med en underholdende. Denne utvidelsen tilbyr en komplett pakke med tilpassede markører for deg.

Her finner du mange forhåndsdesignede markørdesign. Hvis du ikke er fornøyd med disse, kan du til og med laste opp din personlige markør. Det er ganske enkelt å aktivere eller deaktivere denne utvidelsen.

Klikkaktige morsomme markører

Gjør surfingen mer underholdende med Clickish morsomme markørers unike markørdesign. Du kan lage en egendefinert samling av favorittmarkørene dine ved å bruke denne utvidelsen.

Den kommer med et stort antall forhåndsinnstilte markører fordelt på kategori. Den lar deg tilpasse markøren for å få den nødvendige surfeopplevelsen. Du kan deaktivere denne appen på noen få sekunder når du vil.

Sweezy Cursors

Sweezy Cursors er en annen fantastisk tilpasset markørutvidelse for Chrome med en bunt spennende markørstiler. Den lar deg også laste opp ditt personlige bilde og bruke det som markør.

Sweezy Cursors kommer også med animerte markører, og forvandler dermed den kjedelige markøren til en oppmerksom ting. Du kan velge markørdesign for kategorier som tegneserier, spill, tegneserier osv.

BTS BT21 markør

BTS BT21 Cursor lar deg velge en tilpasset peker som du synes er mest engasjerende og interessant. Du kan velge fra et stort utvalg av markører for å erstatte standardpekeren.

  Slik aktiverer og bruker du fanegrupper i Google Chrome

Det tar bare noen få klikk å laste ned og installere denne Chrome-utvidelsen.

Among Us Custom Cursor

Installer Among Us Custom Cursor-utvidelsen på Chrome-nettleseren din og nyt fantastiske tilpassede markører.

Denne krom-utvidelsen legger til en morsom faktor til nettsurfingen din.

Egendefinert markørskifter

Custom Cursor Changer krom-utvidelse gir deg en enorm samling av tilpassede markører og har en flott nettleseropplevelse.

Du kan ha tilpassede markører fra et stort sett med kategorier. Disse inkluderer bjørner, animerte markører, søte, dekorative, Digimon-estetikk, 3D, dyr, blekemiddel, DeviantArt og mange flere. Det er mer enn 1000 tilpassede markører tilgjengelig på denne utvidelsen.

Endre markør

Installer Chrome-utvidelsen Change Cursor hvis du vil ha et unikt sett med tilpassede markører. Dette kommer med et fantastisk sett med uvanlige og unike markører som lar deg erstatte standardmarkøren umiddelbart.

Hvis du ikke er fornøyd med alternativene som er tilgjengelige her, kan du bruke en personlig markør ved å laste opp et bilde. Størrelsen og formatet skal oppfylle de angitte betingelsene.

Pokemon markør

Hvis du er en fan av Pokemon-spill, vil du garantert elske denne Pokémon-markøren for pekeren din. Ved å installere denne utvidelsen kan du velge mellom forskjellige design av Pokémon og erstatte din eksisterende eller standard markørstil.

Dette gir deg praktisk og rask tilgang til flere markøralternativer.

Siste ord

Prøv disse tilpassede Chrome-utvidelsene for markør, og legg krydder på den daglige nettleseropplevelsen. Du vil garantert elske de forskjellige markørstilene som er tilgjengelige på disse utvidelsene.

Det kan også være lurt å utforske SEO Chrome-utvidelser for markedsførere for å strømlinjeforme oppgaver.

x