tipsbilk.net

Hvordan få Google Maps raskeste rute med flere destinasjoner

En nettjeneste kalt Google Maps tilbyr omfattende informasjon om steder og geografiske trekk over hele verden. Som en del av den større nettapplikasjonen tilbyr Google Maps en rekke tjenester. Google Maps gir gatevisninger, som er bilder tatt fra bevegelige biler, i forskjellige byer. Det er det mest essensielle og grunnleggende programmet på smarttelefonene våre, og hvis du planlegger en tur, er Google Maps din favorittapp for navigering. Du kan bruke den til å følge ruten for å komme raskere til destinasjonene dine eller velge en kortere destinasjon. Innstilling av rutealternativer blir hjulpet av Google Maps. Du kan velge din foretrukne Google Maps raskeste rute flere destinasjoner på innstillingen. I tillegg kan du søke de korteste rutene mellom en rekke steder på Google Maps. Google Maps inkluderer muligheten til å planlegge ruter; du kan bruke Google Maps reiseplanlegger når det er nødvendig eller mens du legger planer for kommende utflukter. La oss gå gjennom noen instruksjoner for bruk av Google Maps for å ta den raskeste ruten med flere steder.

Hvordan få Google Maps raskeste rute med flere destinasjoner

Bestem hvor du vil reise først, og del deretter stoppet i så mange du vil legge til – du trenger bare å organisere dem i riktig rekkefølge.

Alternativ I: På PC

1. Gå til Google Kart på nettsiden.

2. Klikk deretter på retningsikonet.

3. Legg til et startpunkt og destinasjon.

4. Klikk på Legg til symbol til venstre, under plasseringen.

Merk: Velg et annet sted hvis du vil inkludere et stopp. Du kan legge til opptil 10 forskjellige destinasjoner. Du må manuelt omorganisere destinasjonene for å få den raskeste ruten på Google Maps for alle destinasjonene dine (maksimalt 10 stopp).

5. Gå videre og klikk på en rute for å få tilgang til veibeskrivelsen.

Alternativ II: På mobiltelefon

1. Åpne Google Maps

2. Trykk på søkefeltet og skriv inn reisemålet ditt.

3. Velg deretter Veibeskrivelse.

4. Trykk på de tre prikkene i høyre hjørne, velg alternativet Legg til stopp.

4. Det vil være et tredje veipunkt, «B», synlig. For å velge en andre destinasjon, trykk på den.

Merk: Du kan også dra den for å omorganisere veipunktene.

Derfor er dette hvordan du kan få Google Maps raskeste rute med flere destinasjoner

Hva skal jeg gjøre hvis den raskeste ruten ikke vises av Google Maps?

Noen ganger kan det hende at Google Maps ikke viser deg den raskeste ruten på grunn av mindre feil som utdaterte oppdateringer eller noen bakgrunnsapper som kan forstyrre appen. Du kan løse dette ved å oppdatere appen og ved å tømme cacher.

Metode 1: Oppdater Google Maps

Først kan du prøve å oppdatere Google Maps-appen som vist på trinnene nedenfor.

  Hvordan kan du endre Spotify-planen din

1. Gå til Google Play Butikk-appen.

2. Deretter, i søkefeltet ovenfor, skriv inn Google Maps for å åpne det.

3. Trykk på Oppdater-knappen.

Metode 2: Tøm appbufferen

En annen måte å løse problemet på er å tømme appbufferfilene.

1. Naviger til Innstillinger-appen på telefonen og åpne den.

2. Åpne nå Apps og tillatelser i den.

3. Velg deretter App manager fra listen over alternativer.

4. Finn nå Google Maps fra listen og åpne den.

5. Trykk videre på Lagring i App-info.

6. I den trykker du først på Tøm data og deretter på Tøm cache.

Slik bruker du Google Maps for å finne den korteste ruten til flere steder

Grunnen til at Google Maps ikke viser de korteste rutene er at Google Maps vil jakte på en alternativ rute dersom den raskeste stien inneholder en kontrollert adkomstvei dersom tilgangen er midlertidig begrenset.

Heldigvis finnes det ressurser du kan bruke for å finne den korteste veien mellom flere steder. Selv om det har noen mangler, er Google Maps en av de mest brukte. Vi går trinn for trinn på hvordan du bruker Google Maps for å finne den korteste ruten og diskuterer en annen ruteplanlegger som vil forenkle livet ditt betydelig.

Den korteste ruten kan enkelt planlegges ved hjelp av Google Maps. Følg de angitte trinnene for å bruke Google Maps raskeste rute med flere destinasjoner

1. Start Google Maps-appen.

2. Skriv inn reisemålet i søkefeltet.

3. Trykk på Veibeskrivelse.

4. For å fortelle Google at du kjører, sørg for at bilsymbolet er valgt.

Avstanden og reisetiden for hver rute vises ved siden av dem i Googles liste over mulige ruter. Velg ruten med minst avstand hvis den korteste avstanden er det du foretrekker. Google Maps velger vanligvis den korteste ruten som standard. Programmet viser kanskje ikke alltid den korteste ruten når det gjelder miles.

Hva er Google Maps reiseplanlegger?

Enten du planlegger en enkelt reise eller en gruppeutflukt, kan Google Maps hjelpe deg med å identifisere de mest effektive rutene. Google Maps kan være din ideelle reisefølge hvis du ønsker å oppfylle feriemålene dine, men er usikker på hvordan du kommer deg dit. Du kan få tilgang til Google Maps fra hvor som helst, og det hjelper deg med å planlegge reisen. Som et resultat, hvis du ofte reiser, har Google Maps reiseplanlegger deg dekket.

For eventyrlystne reisende fungerer Google Maps best for å finne en rekke steder som er spredt langs ruten. Det hjelper med å finne relevante data og reisetiden som trengs for å komme dit. I tillegg til å tilby flere ruter for å komme til destinasjonen, viser den også sanntidstrafikk.

Grunner til å bruke Google Maps i stedet for andre reiseplanleggingsverktøy

 • Hjelper med å planlegge bilturer: Enten målet ditt er en langdistansereise eller en rask utflukt til et sted i nærheten, hjelper Google Maps deg med å velge de ideelle stedene for reiserutene dine. Den vil også tilby restaurantforslag når du har bestemt deg for turens plassering. Turen din ville være en å huske.

 • Enkel å bruke mens du reiser: Å bruke Google Maps til å planlegge en tur er enklere fordi du kan få tilgang til eller laste det ned fra en mobilenhet. Så når reiseplanen din er forberedt, kan du holde Google Maps åpen og følge rutene. I tillegg gir det deg valget mellom å bruke offline kart som inkluderer viktig informasjon som omtrentlig tid, vendepunkter og gjenværende avstand.

 • Tilbyr effektive ruter: Uansett hvor langt unna posisjonen din er, kan Google Maps hjelpe deg med å finne rimelige ruter i løpet av sekunder. Veirestriksjoner inkludert avsperrede områder, sikkerhetskopiert trafikk og byggeplasser tas i betraktning når du planlegger en tur. Du kommer sannsynligvis raskt til posisjonen din hvis du bruker de Google-godkjente kartene som guide.

 • Informasjon om tilleggsplasseringer: Med hensyn til de valgte stedene holder Google Maps deg informert om all informasjonen den har. Sammen med deling av data om pris, tilgjengelighet anslått ankomsttid og kundeanmeldelser. I tillegg kan du gå gjennom bildene som eieren eller andre brukere av kartplattformen har lagt ut.

 • Google Map som kan endres: Brukere av den velkjente kartplattformen står fritt til å redigere informasjonen og legge til nye detaljer for hvert nettsted. Som et resultat vil det bringe til minnet viktig informasjon relatert til det valgte stoppet. Til det genererte rutekartet ditt kan du også legge til en fargekode og forskjellige ikoner for veibeskrivelsen. Du kan for eksempel legge til prikkikonet for hoteller eller feriesteder som du velger.

 • Kobler automatisk til andre Google Maps: Du ville hatt mange Google Apps på smarttelefonen din hvis du var Google-bruker. Du kan få tilgang til informasjon på en hvilken som helst annen app eller enhet takket være automatisk synkronisering av slike apper med kartplattformen. Kort sagt kan du få ruteplanen gjennom sømløs interaksjon med Google-baserte tjenester. Det faktum at du har lastet ned Google Maps-appen vil sikre at andre Google-produkter holdes oppdatert.

Slik bruker du Google Maps til å planlegge ruter med flere stopp

Før du begynner på en biltur, som kan ta tid, bør forberedelse av reiseruten være din høyeste prioritet. Metoden kan faktisk gjøres ganske enkel å forstå hvis du refererer til veiledningen nedenfor, og du vil også kunne finne ut hvordan du lager den korteste og raskeste veien. Google Maps vil imidlertid ikke være brukbart i det hele tatt hvis du legger til mer enn 10 destinasjoner.

Google Maps gjør det ganske enkelt å organisere et reisemål med flere stopp hvis du kjører noen ærend rundt i byen.

Men fordi den kun støtter et begrenset antall destinasjoner og mangler optimaliseringsfunksjoner, kan Google Maps av og til være ubehagelig.

Vi hopper rett til poenget, som er å designe en rute med flere destinasjoner siden du allerede vet hvordan du legger til mange destinasjoner til Google Maps som tidligere nevnt.

Det er ikke så vanskelig å bruke Google Maps raskeste rute flere stopp for å planlegge en rute. Hvis du legger inn mange stopp på Google Maps, må du derfor endre adressene i løpet av tiden du skal kjøre.

Dessverre har ikke Google Maps muligheten til å omorganisere adressene automatisk, så hvis du vil ta en raskere rute, må du gjøre det manuelt.

Hvis du går for en kortere rute, først

1. Organiser stopp

Listen skal deles inn i separate lister med ni adresser hver dersom den har flere enn ni stopp.

 • gjennom pinkode
 • enten etter gatenavn eller nummer
 • etter urban kvadrant

2. Inkluder startpunktet for alle stopp

Hvis du starter fra et annet sted enn der du er nå, må du spesifisere det i Google Maps fordi det automatisk vil angi din nåværende posisjon. Du vet kanskje ikke hvilket stopp som blir det første eller kanskje det siste, så bare gjetting. Senere kan det fikses. Til slutt, når du har gått inn på hvert stopp, er det klart for å gå videre til følgende handling.

3. Flytt trinnene rundt

 • For at stopp A er nærmest startposisjonen din, og du ikke går unødvendig bakover, er det på tide å prøve å få alle stoppestedene til å følge en linje. Enhver adresse i listen kan hentes og flyttes opp eller ned i listen ved å trykke og holde inne =-tegnet ved siden av adressen.
 • Dra Stopp I opp til Stopp A på listen, for eksempel hvis det er nærmest der du ønsker å starte.
 • Dra adressene om byen til de er logisk organisert. Zoom inn for å identifisere bokstavene hvis det er mange stopp i nærheten av hverandre.
 • Nå, hvis du vurderer den raskeste ruten
 • En rett linje er ikke nødvendigvis den korteste veien, så du må ta noen ekstra hensyn for å lage den raskeste ruten på Google Maps.
 • Du bør legge merke til hvor lenge Google Maps raskeste rute flere stopp, for øyeblikket estimerer hele reisetiden før du eksperimenterer med ruten.

Nedenfor er noen måter å feste reisen på:

 • Når det er mulig, gå på veiene og motorveier.
 • Unngå å reise gjennom skolesoner eller gater med et høyt antall røde lys.
 • Når Google avslører et rødt område på reisen din, betyr dette at trafikken har bremset opp.

Ved ganske enkelt å ta hensyn til motorveier og trafikkflaskehalser, kan reisen din forkortes med tretti minutter.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er en Google-ruteplanlegger?

Ans. Ruteplanlegger-funksjonen i Google Maps genererer veibeskrivelser til forskjellige steder.

Q2. Hvordan kan jeg legge til flere stopp i Google Maps?

Ans. På hjemmesiden klikker du på den blå retningsknappen nederst til høyre. Sett inn startstedet og første stopp. Deretter velger du «Legg til stopp» fra de tre små prikkene øverst til høyre.

Q3. Hvor mange stopp kan legges til samtidig i Google Maps?

Ans. Som nevnt ovenfor i artikkelen kan du kun legge til maksimalt 10 stopp inkludert startplassen din.

Q4. Når holdeplassene er lagt til i Google Maps, kan jeg endre dem?

Ans. Ja, du kan flytte listen over stopp opp og ned ved å bruke «=»-knappen.

Q5. Hvordan bestemmer Google Maps hvilken rute som er raskest?

Ans. For å finne den raskeste ruten vurderer Google de potensielle rutene basert på variabler som nåværende trafikkforhold og rutelengde. I tillegg til å vise den raskeste ruten, vil Google Maps også tilby noen andre alternativer med forskjellige avstander eller reisetider.

***

Vi håper at denne forklaringen av Google Maps raskeste rute flere destinasjoner viste seg nyttig for deg. Vi har også kort forklart om Google Maps reiseplanlegger. Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har noen ideer eller spørsmål til oss.

  15 flotte Mac OS X-terminalkommandoer som du kanskje ikke kjenner
x