Hvordan få iMessage på Windows PC

iMessage er ganske populær blant Apple-brukere av mange grunner, og det er rimelig å si at disse grunnene er virkelig berettiget.

Tilbake i 2013 var det samtaler om å bringe iMessage til Android. Men ideen ble senere forkastet fordi det ble bestemt at Apple ønsket å holde iMessage eksklusivt for brukerne, som er det unike salgsargumentet.

Det er så mange kule ting du kan gjøre på iMessage, for eksempel:

  • Spill innebygde spill med venner 🎮
  • Send GIF-er 💃
  • Send meldinger med kule effekter ✨
  • Send klistremerker 😃
  • Del musikk 🎵
  • Oversett samtalen din 🈂️

Det mest bemerkelsesverdige med iMessage er at det synkroniseres med andre Apple-produkter i sanntid. Du kan for eksempel fortsette den samme samtalen på Macbook-en som du la igjen på iPhone.

Dette gir deg mange bekvemmeligheter og sparer deg også massevis av tid.

Hva om du eier en Windows-PC i stedet for en Macbook?

Her kommer det fryktede spørsmålet. Ikke alle av oss har hele Apple-økosystemet, så det er ganske vanlig hvis du bruker en iPhone og en Windows-PC i stedet for en Macbook.

Problemet er imidlertid at iMessage bare synkroniseres med Apple-produkter som Macbook, så hvis du bruker en Windows-PC, er det ingen direkte eller offisiell måte å bruke iMessage på.

Dette betyr også at du vil møte upraktiske situasjoner, for eksempel å måtte låse opp og sjekke iPhone hver gang du mottar en iMessage-tekst.

Tenk deg å måtte stoppe arbeidet på PC-en gjentatte ganger for å sjekke meldingene du får på iPhone. Ganske distraherende spør du meg!

  Hvordan fikse kontekstvinduet i Windows er tregt å åpne

Heldigvis har det flere løsninger, og du kan bruke iMessage på din Windows-PC ved å bruke en av metodene nevnt nedenfor.

La oss komme rett inn i det.

Appcircle

En nettbasert emulator er den mest praktiske måten å kjøre mobilapper på datamaskinen din, og Appcircle hjelper deg å oppnå det. Det er en emulator i nettleseren for iOS og Android, som lar deg forhåndsvise appene fra nettleseren din.

Ganske kult fordi du ikke trenger å laste ned noe for det. Det beste med Appcircle er at det er super fleksibelt, uansett hvilket operativsystem eller enhet den kjøres på.

For eksempel kan du enkelt kjøre iOS- og Android-apper på Windows, macOS, Linux og ChromeOS. Og av disse appene inkluderer den iMessage også.

Når den er aktivert, vil du få vist iMessages i nettleseren din på en Windows-PC.

Appetitt

Appetize er klarert av noen av de største selskapene som Shopify og Doordash, og er en annen nettbasert emulator for å kjøre iMessage på en PC.

Du kan kjøre hvilken som helst app på hvilken som helst nettleser ved å bruke dette verktøyet, og hele prosessen tar ikke mer enn noen få minutter. Når du velger appen på emulatoren, begynner den umiddelbart å strømme den.

Appetize lar deg velge hvilken som helst versjon av appen du vil kjøre. Dessuten, hvis formålet ditt er å bruke det til mer enn «personlig bruk», så er det også mulig på grunn av den skalerbare naturen til denne løsningen.

Gratisversjonen vil gi deg 100 minutters bruk per måned. Du må oppgradere til en av premiumplanene for noe mer enn det.

AltServer

Denne emulatoren, AltServer, er ikke nettbasert, men snarere programvare som du kan laste ned på din Windows-PC for å kjøre apper som iMessage. Følg de enkle trinnene nedenfor for å bruke denne løsningen:

  Slik deaktiverer og fjerner du Windows 10-kontosynkroniseringsinnstillinger

Trinn 1: Last ned og installer AltServer på din Windows-PC. Sørg for å konfigurere den ved å bruke filen setup.exe.

Trinn 2: Etter installasjonen må du finne AltServer-filen på datamaskinen din og klikke på den, som deretter vil be deg om å installere iCloud. Gå videre og last den ned.

Trinn 3: Når du har lastet ned og installert iCloud på PC-en, kobler du iOS-enheten til PC-en.

Trinn 4: Når du er tilkoblet, går du ned til nederst til høyre på skjermen, og du vil se et ikon, «AltStore.» Venstreklikk på det, og det vil vise disse alternativene. Du må holde musepekeren over «Installer AltStore» og deretter klikke på den tilkoblede enheten.

Trinn 5: En popup vises som ber om din Apple ID-legitimasjon. Gå videre og fyll ut det før du klikker på «Installer».

Trinn 6: Når installasjonen er fullført, vil du kunne åpne iOS-enhetsskjermen på datamaskinen. Du vil legge merke til en app installert på iOS-enheten kalt «AltStore.» Dette er appen du kan kjøre hvilken som helst app fra på datamaskinen din.

Nå, på iOS-enhetsskjermen som er åpnet på PC-en din, kan du få en «Utrustet Developer»-popup, som betyr at løsningen ikke er klarert ennå.

Du kan fikse det raskt ved å gå til Innstillinger > Generelt > Enhetsbehandling > Utviklerapp og deretter trykke på AltStore fra den. Den vil spørre om du vil stole på denne appen, så fortsett og klikk på «Stol».

Nå kan du åpne AltStore-appen og bruke iMessage på din Windows-PC.

  Reparer VDS-feilkode 490 01010004 i Windows 10

Chrome Eksternt skrivebord

Denne metoden for å bruke iMessage på din Windows-PC er super pålitelig, og den kalles Chrome Remote Desktop. Det er en utvidelse fra Google, så du kan stole på den fullt ut, og prosessen er ikke for komplisert.

Det eneste problemet er imidlertid at du også trenger et macOS-system koblet til for å bli en vert mellom PC-en og iOS-enheten. Ikke bekymre deg; du trenger ikke alltid Macbook; det er bare å koble den til for første gang.

Macbook-en må ha iMessage installert på den, og både PC-en og Macbook-en må ha Chrome Remote Desktop-utvidelsen installert. Når den er installert, blir du bedt om å aktivere ekstern tilgang på begge datamaskinene før du får en hemmelig kode for å koble til enhetene.

Dette vil caste skjermen på iOS-enheten til Windows-PCen.

Konklusjon

De ovennevnte løsningene for å bruke iMessage på en PC vil hjelpe deg å spare tid og gjøre ting mye enklere samtidig som du holder deg produktiv. For ikke å glemme, det vil også eliminere muligheten for at du blir distrahert igjen og igjen.

Du kan sjekke Bluestacks alternative emulatorer for Windows, macOS og til og med nettbasert hvis du leter etter flere emulatoralternativer.

x