Hvordan fikse Adobe-programvare er ikke ekte på Windows 10

Adobe har gått over til en abonnementsmodell. For å bruke Photoshop, Illustrator, Fireworks må du kjøpe et abonnement på appene, abonnementet vil være knyttet til Adobe-kontoen din, og du må logge på appen du vil bruke med Adobe-kontoen din. Hvis du eier en eldre versjon av Adobes produkter, de du kjøpte en engangslisens for, er lisensen fortsatt gyldig og du kan fortsette å bruke den eldre versjonen av Adobes produkter hvis du eier dem.

Fix Adobe-programvare er ikke ekte

Adobe er avhengig av produktnøkler og nettkontoer for å sikre at programvaren deres blir brukt, men for å verifisere både kontoen og produktnøkkelen, kjører den en underliggende tjeneste for å sjekke ektheten. Denne tjenesten installeres når du installerer en Adobe-app, og den er viktig for å forhindre at du blir utestengt fra appene du har kjøpt.

  Slik aktiverer du gjenværende batteritid i Windows 10

Hvis du stadig ser at Adobe-programvaren ikke er ekte melding, og du lovlig har kjøpt en produktnøkkel eller kjøpt et abonnement på tjenesten/appene, kan du prøve følgende rettelser.

Merk: disse rettelsene vil ikke tillate deg å bruke Adobes produkter gratis, og dette innlegget er ikke en veiledning for hvordan du hacker eller lapper programvaren.

Ekte produktnøkkel

Da Adobe byttet til en abonnementsmodell, avsluttet den engangskjøpsalternativet for appene sine. Mange brukere som var i stand til det, kjøpte en lisens for den eldre versjonen mens den fortsatt var tilgjengelig.

Hvis du har kjøpt en Adobe-produktnøkkel fra en tredjepart, kommer den ikke til å fungere. Programvaren vil i de fleste tilfeller bli flagget som piratkopiert med mindre selgeren aldri, noen gang har brukt produktnøkkelen til å aktivere Adobe-appen på sitt eget system. Det er slik produktnøkler generelt fungerer; de er knyttet til en bestemt datamaskin og kan ikke overføres til en annen.

  Hvordan flashe et SD-kort på Windows 10

Deaktiver Adobe Genuine Software

Adobe-programvaren er ikke ekte Meldingen sendes av Adobe Genuine Software-tjenesten. Det er den underliggende tjenesten som sjekker om programvaren din er lovlig kjøpt eller ikke. Du kan avslutte den og meldingen forsvinner.

Metode 1

Åpne Oppgavebehandling.
Gå til fanen Prosesser.
Høyreklikk Adobe Genuine Integrity-tjenesten og velg Åpne filplassering (hvis du ikke ser tjenesten, sørg for at en Adobe-app er åpen).
Høyreklikk Adobe Genuine Integrity-tjenesten i Task Manager og velg Avslutt Task.
Slett AdobeGCIClient-mappen i mappen som åpnet

Metode 2

Åpne ledetekst med administratorrettigheter.
Kjør denne kommandoen: sc delete AGSService

Avinstaller Adobes oppstartsverktøy

Adobes oppstartsverktøy er en av mange apper som installeres når du installerer et Adobe-produkt. Fjerning vil fjerne Adobe-programvaren er ikke ekte melding.

  Slik deaktiverer du telefonkoblingsfunksjonen på Windows 10

Åpne ledetekst med administratorrettigheter.
Kjør denne kommandoen: sc delete AAMUpdater
Deretter åpner du Task Scheduler.
Finn oppgaven som heter AdobeAAMUpdater.
Høyreklikk på oppgaven og velg Slett (det kan hende du må autentisere deg med administratorbrukeren).

Konklusjon

Tjenesten og verktøyene du fjerner, kan forhindre at Adobes apper oppdateres. De kan også installeres på nytt når du oppdaterer appene. Det er verdt å nevne at oppdatering av appene kan løse problemet. Alternativt kan det hjelpe å avinstallere og installere Adobe-apper på nytt.