Hvordan fikse Among Us servertilkoblingsfeil

Among Us kan spilles online, eller over et lokalt nettverk. Det sier seg selv at spillet ofte spilles online i stedet for over et lokalt nettverk. Among Us lar brukere lage og bli med i offentlige spill, og disse spillene er alle vert på selskapets egne servere.

Blant oss servertilkobling

Among Us har servere i forskjellige regioner. Når du spiller spillet, velger det automatisk nærmeste server. Spillene du vil se er alle vert på servere i den valgte regionen. Ideelt sett bør det ikke være noe etterslep, og det skal være enkelt å koble til serveren. Hvis du prøver å bli med i et Among Us-spill, men spillet fortsetter å koble fra på grunn av servertilkoblingsproblemer, kan du prøve følgende rettelser.

1. Endre serverplassering

Among Us velger ikke alltid nærmeste server. Noen ganger er det en annen region du kan velge og gjøre det kan løse problemet.

Lansering blant oss.
Velg Online.
Klikk på regionikonet nederst til høyre.
Velg en annen region.
Prøv å koble til et spill.

2. Oppdater blant oss

Among Us låser brukere ute av spillet hvis de ikke kjører den nyeste versjonen av spillet. Noen spillere bruker work arounds for å spille eldre versjoner av spillet. Hvis det er tilfelle, må du oppdatere spillet. Uansett hvilken plattform du spiller på, må du spille den nyeste versjonen som er tilgjengelig, ellers vil du støte på alle slags problemer.

3. Sjekk nettverkstilkoblingen

Online spill, uavhengig av hvilket du spiller, krever en stabil internettforbindelse med lav ping. Sjekk tilkoblingen for å se hvordan den holder seg.

Åpne en nettleser på skrivebordet.
Besøk Speedtest.net.
Klikk på Gå.
Sjekk ping- og internetthastigheten.
Pingen din skal være tosifret og ikke mer enn 100.

4. Deaktiver VPN

Hvis du bruker en VPN på skrivebordet, kan det forstyrre tilkoblingen. VPN-en kan ha egne tilkoblingsproblemer, eller Among Us kan blokkere den. Deaktiver VPN og prøv å koble til et spill.

5. Start enheten på nytt

Denne løsningen fungerer oftest på mobile enheter, men hvis du spiller på skrivebordet ditt, er det verdt et forsøk. Start telefonen, nettbrettet eller stasjonære datamaskinen på nytt, og start deretter spillet.

Konklusjon

Among Us har blitt målet for mye hack og juksevare. Selskapet bak spillet har jobbet med å fikse dette slik at alle kan spille et rettferdig spill. Ved å gjøre det har den lagt til mange restriksjoner og kontroller. Hvis du kjører en app som kan betraktes som juksevare, deaktiver den og du bør kunne spille spillet uten problemer.