Hvordan fikse denne nettsiden er ikke tilgjengelig feil

Nettsteder er vert på servere som i utgangspunktet er datamaskiner som forblir på hele tiden, og som kan betjene hundrevis og tusenvis av forespørsler om gangen. Som en hvilken som helst datamaskin kan en server gå ned, og den vil ta med seg ethvert nettsted som er vert på den. Dette betyr at du ikke får tilgang til den. Når det er sagt, er det sjelden at en server går ned. Problemer med internettforbindelsen din, nettleseren din og til og med operativsystemet ditt kan hindre deg i å få tilgang til et nettsted.

Fix Denne nettsiden er ikke tilgjengelig

Når du ikke får tilgang til et nettsted, kan du se meldingen Denne nettsiden er ikke tilgjengelig, eller noe lignende. Feilmeldingen kan variere basert på nettleseren du ser den i, og hva nettleseren din mener er feil. Uansett, prøv følgende rettelser for å løse det.

1. Sjekk om nettstedet er nede

Det første du bør sjekke når du ser meldingen Denne nettsiden er ikke tilgjengelig, er om nettsiden er nede eller om det er et problem med tilkoblingen på din side. Følg disse trinnene for å sjekke statusen til et nettsted.

Kopier URL-en til nettstedet du prøver å få tilgang til.
Besøk Ned for alle eller bare meg.
Skriv inn URL-en og sjekk statusen.

Hvis nettstedet er nede, er det ikke noe du kan gjøre for å fikse det. Det er opp til nettstedet å løse eventuelle problemer den har.

2. Prøv en annen nettleser

Nettsteder har vanligvis ikke problemer med noen moderne nettsider, men hvis det er et problem med nettleseren din, kan det forstyrre tilkoblingen. Installer en annen nettleser og prøv å besøke nettstedet i den. Hvis du kan få tilgang til nettstedet i en annen nettleser, gå gjennom resten av rettelsene vi har listet opp for å sortere nettleseren din. Du kan også prøve å reninstallere nettleseren din.

3. Sjekk/endre antivirus

Antiviruset ditt blokkerer kanskje nettstedet. Et overivrig antivirus kan blokkere et nettsted. Sjekk om du kan godkjenne nettsteder i antivirusappen. Hvis du kan, legg til nettstedet til hvitelisten og sjekk om du har tilgang til det.

Du kan også bytte til Windows Defender. Det blokkerer vanligvis ikke nettsteder. De som den gjør, vil den blokkere med en advarsel om skadelig programvare.

4. Kjør Windows feilsøking

Hvis det er et problem med internettinnstillingene dine, vil det føre til problemer med å koble til et nettsted eller til alle nettsteder. Kjør Windows feilsøking, og det vil fikse problemet.

Åpne Innstillinger-appen med Win+I-hurtigtasten.
Gå til Oppdatering og sikkerhet.
Velg kategorien Feilsøking.
Klikk på Flere feilsøkere.
Kjør feilsøkingsprogrammet for nettverkskort.
Bruk alle rettelser den anbefaler.
Deretter kjører du feilsøkeren for Internett-tilkoblinger.
Bruk alle rettelser den anbefaler.
Start systemet på nytt.

5. Tilbakestill DNS og IP

Prøv å tilbakestille DNS og IP på systemet ditt.

Åpne ledetekst med administratorrettigheter.
Kjør følgende kommandoer, en etter en.

netsh int ip reset
netsh winsock reset catalog
ipconfig /flushdns

Start systemet på nytt.

6. Bytt DNS-server

En DNS-server er avgjørende for å koble til internett. Hvis en DNS-server ikke finner et nettsted, vil du ikke få tilgang til det. Prøv å endre DNS-serveren du bruker.

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Nettverk og internett.
Klikk på Nettverk og deling.
Klikk på Endre adapterinnstillinger i kolonnen til venstre.
Dobbeltklikk på WiFi-adapteren.
Klikk på Egenskaper-knappen.
Dobbeltklikk på Internet Protocol versjon 4.
Velg Bruk følgende DNS-serveradresse.
Bruk Googles DNS.

8.8.8.8

8.8.4.4

Gjenta trinn 8-9 for Internett-protokollversjon 6.

Konklusjon

Meldingen Denne nettsiden er ikke tilgjengelig kan peke på forskjellige problemer, og de kan generelt løses med løsningene vi har gitt. Hvis du mistenker at et nettsted blir blokkert av Internett-leverandøren din, kan du prøve å få tilgang til det med en VPN. Hvis du bruker en VPN for å få tilgang til nettstedet, bruk en annen.