Hvordan fikse DirecTV feilkode 775

Kabelkapperevolusjonen gikk ikke så bra som planlagt. Det er nå flere populære strømmetjenester på nettet, hver med sin egen eksklusive katalog over titler, som krever individuelle medlemskap for å bruke. For mange brukere tilbyr et kabelabonnement dem mer innhold for mindre.

DirecTV

DirecTV er et datterselskap av At&T og det er en populær kabelleverandør som tilbyr et bredt spekter av kanaler og strømmealternativer. Den fungerer via en set-top-boks og krever et abonnement for å bruke. Abonnementene er ikke billige med den minste som koster $65 og den største pakken koster $85, men den gir deg tilgang til innhold du ikke får med online streamingverktøy.

  Gmails innboks organiserer ikke e-post, den minner deg på å svare på den

Fiks DirecTV feilkode 775

DirecTV fungerer via en mottakerboks. Boksen må settes opp for å fungere med TV-en din og krever ofte at en profesjonell konfigurerer den første gang du får en tilkobling.

Mottakeren er ikke immun mot problemer, og du kan til tider se feilkoden 775 for å fikse DirecTV. Denne koden er normalt ledsaget av et frossent bilde eller et revet eller pikselert bilde/avspilling. Feilen er i hovedsak et resultat av interferens med signalet som kommer fra kabelen. Slik kan du fikse det.

Sjekk maskinvaren

Pass på at kablene som går inn i boksen/mottakeren ikke er løse. Stram det du kan. Slå av strømforsyningen til boksen, og gi den en god gang for å forsikre deg om at alt er sikkert. Gjør det samme for ledningene som går fra mottakeren til TV-en. Sjekk også TV-en for løse kabler.

  Løs ut USB-stasjoner og minnekort trygt via hurtigtaster

Sjekk SWM-enheten. Den skal vise grønt lys. Lyset er ikke på, det betyr at det ikke er strøm til enheten. Koble den fra og koble den til en annen strømkilde. Hvis lyset ikke slår seg på, kan enheten bli skadet. Kontakt kundeservice for en erstatning.

Merk: Før du fjerner, kobler fra og kobler til kabler igjen, ta et bilde av baksiden av esken slik at du kan referere til den igjen når du kobler til alt.

Kontakt kundeservice

Selv om det er sjeldent, kan kabeltjenester oppleve et tjenestebrudd. Kontakt kundestøtte og spør dem om det er et problem med nettverket. Hvis det er det, må du vente på at det blir løst.

  Hvordan fjernstyre enhver IR-enhet med HTC One

Hvis det ikke er noe problem med tjenesten, la dem vite at du ser 775-feilen, og de vil løse det for deg. Hvis du bruker en VPN for DirecTV, sørg for at VPN-tjenesten fungerer.

Konklusjon

DirecTV-feilkoden 775 er en vanlig feil brukere kan se. Hvis maskinvaren din fungerer som den skal, og den ikke har blitt skadet, løses dette problemet best av DirecTV. Hvis maskinvaren din er skadet, må du erstatte den og sørge for at du håndterer den bedre i fremtiden.