Hvordan trekke ut og endre ikoner på en Mac

Apple er et selskap som kan få deg til å føle en av tre måter om det, alle stater er ekstremer, likegyldighet, hat eller kjærlighet. Uansett hvordan man føler om Apple som selskap eller Mac som plattform, kan ingen nekte for at designet deres rett og slett er nydelig. For ikke å si at vinduer ikke er lekre, bare at de ikke er sammenlignbare. Ta for eksempel ikonene alene. Symboler for å hjelpe umiddelbart å identifisere en app med bare et utseende. Alle vet hvordan en mappe ser ut og alle vet hvordan en søppelkasse ser ut. Dette er jobben som ikoner gjør. Hvert ikon du ser på Mac-en kommer med en skalerbar oppløsning på 1024 x 1024, det er så høyoppløselig at det kan fungere som bakgrunnsbilde for en iPad. Hvis det er intensjonen din eller kanskje du bare vil ha det til et annet formål, her er hvordan du kan trekke ut ikoner fra Mac-en din for å bruke som du vil, og endre en app-ikon med et av dine egne.

Trekker ut et ikon

I tilfelle du vil endre ikonene på en Mac, er det en egen opplæring som vi vil gå over et øyeblikk, men la oss først diskutere hvordan du får disse ikonene ut. Det første du trenger å vite er at ikoner på en Mac lagres med utvidelsen .icns, dette er bare et arkiv med flere ikonbildestørrelser. Følgende opplæring vil i hovedsak lære deg hvordan du trekker ut bilder fra den nevnte filen. La oss starte.

  Hvordan legge til flere kontoer i Slack

Vi vil illustrere prosessen ved å trekke ut ikonet fra applikasjonen «Evernote», prosessen er nøyaktig den samme for alle andre apper/filer, så vi begynner med å komme til der appen er plassert. «Programmer»-mappen. Her finner du alle appene dine installert. Du kan bruke snarveien ⇧ + ⌘ + a (shift + cmd + a) på skrivebordet for å få umiddelbar tilgang. Nå, naviger til den tiltenkte appen din og enten høyreklikk/ctrl+klikk på ikonet og trykk “hent info” ELLER du kan trykke ⌘ + i (cmd + i) for å komme til det umiddelbart. Du vil se en rute som viser all informasjon om denne appen/filen.

Her, ved siden av appens navn. Kommer til å bli dets lille ikon. Klikk på den én gang og trykk ⌘ + c (cmd + c) for å kopiere den. Når du har kopiert, åpner du «Forhåndsvisning» fra applikasjoner.

Det kan føre deg til en gammel versjon av en fil du allerede hadde, eller det kan åpne en «Åpne»-vindusrute. Gå til filmenyen og klikk på «Fil» og «Nytt fra utklippstavlen».

  Hvordan lage postetiketter i Word fra en Excel-liste

Dette vil åpne alle tilgjengelige ikonstørrelser for deg i forhåndsvisning. Velg nå ditt foretrukne ikon og ctrl+klikk/høyreklikk på det og lagre som PNG (eller et annet format du ønsker).

via iDownloadBlog

Nå er det betalte apper i butikken som vil gjøre dette for deg, men med en så enkel prosedyre som dette er det ingen grunn til ikke å gjøre det selv.

Bytte ut et ikon

Anta nå at du rett og slett ikke liker ikonet ditt og ønsker å erstatte det. Prosessen er ikke akkurat åpenbar slik den er på Microsoft Windows, men da er den heller ikke vanskelig å forstå. Også i dette tilfellet er det tredjepartsapper som kan lette dette arbeidet, men det er en enklere måte å erstatte ikoner på.

Først av alt må du laste ned ikonet du har tenkt å bruke. Vi kommer til å erstatte Evernote-ikonet med et alternativ som finnes fra Google-bilder, du kan finne mange ikoner som er gratis å bruke med selv de mest overfladiske nettsøkene.

Kopieringsprosessen er ganske enkel. Gå til icns-filen din (eller bildefilen, avhengig av hva du bruker), og kopier den. Enten med ctrl + klikk/høyreklikk eller ⌘ + c (cmd + c)

  Slik slår du av din Samsung Galaxy Note 10 eller 10 Plus

Deretter, ved å gjenta prosessen ovenfor hele veien til «hent info», klikk på ikonet og denne gangen trykker du på ⌘ + v. Filen vil bli erstattet. I noen tilfeller vil ikke en icns-fil fungere, i så fall er det bedre å bruke et bilde med 1024 x 1024 oppløsning i stedet, Mac-er er flinke til å skalere automatisk.

For å fjerne ikonene klikker du bare på det samme bildet og trykker på delete/backspace. Det kan be om systempassordet ditt hver gang du gjør endringer i en app.

Det gjør det omtrent, med metodene ovenfor kan du trekke ut et bilde, redigere det i ditt favorittbilderedigeringsverktøy og bruke det til å erstatte standardikonet, eller du kan ganske enkelt finne noen ikoner på nettet og manuelt erstatte de du har. Det er en fantastisk samling av veldig godt utformede ikoner på nettet. Eller, selv om vi ikke anbefaler det, kan du ganske enkelt spille en spøk på en venn (bytt ut ett ikon med et annet og gi nytt navn til appen). Fortell oss hvordan opplevelsen din gikk i kommentarene nedenfor.