VPN

Hvordan kansellerer du en prøveversjon eller abonnement på NordVPN?

Viktige takeaways

 • Å kansellere ditt NordVPN-abonnement er en enkel prosess som kan gjøres gjennom kontoinnstillingene dine eller via appbutikk-abonnementer.
 • Hvis du avbryter i løpet av den 30-dagers gratis prøveperioden, kan du be om refusjon for den første måneden du betalte for.
 • For å kontakte NordVPN-støtteteamet for å kansellere abonnementet ditt, gå til Hjelp-delen på nettsiden deres og åpne et chattevindu med en støtteassistent.

Å avslutte forholdet ditt til en VPN-leverandør burde ikke være vanskelig, men noen tilbyr bedre kundeservice enn andre. For å gi deg en ide om hvor enkelt det bør være, her er hvordan du kansellerer ditt NordVPN-abonnement.

Hvorfor vil du kansellere NordVPN?

Å ha et VPN-abonnement er en god idé, men hvis du synes det er for dyrt eller ønsker å bytte til en annen leverandør, er det på tide å si opp.

Kanskje du har funnet et bedre tilbud fra en konkurrent, eller rett og slett foretrekker å bruke VPN sparsomt. I dette tilfellet er bruk av en gratis VPN sannsynligvis mer egnet til dine behov.

  De beste VPN-nettverkene for 2024 (mars)

NordVPN er en av de beste VPN-tjenestene der ute, med en samling tilleggsfunksjoner fra oppheving av blokkering av Netflix og BitTorrent til dobbel VPN og andre personvernforbedringer.

Men hvis du vil kansellere en prøveversjon av NordVPN eller fullt abonnement, er det en enkel nok prosess.

Slik kansellerer du en gratis prøveversjon av NordVPN

Som de fleste av sine konkurrenter tilbyr NordVPN en gratis 30-dagers prøveversjon. Du vil imidlertid ha registrert deg med et kredittkort eller bankdebetkort, eller kanskje en av de mange andre betalingsalternativene, for eksempel Amazon Pay, Google Pay, PayPal og diverse andre.

Dette er fordi, til tross for at det blir promotert som en gratis prøveversjon, må du fortsatt betale for den første måneden. Hvis du velger å ikke abonnere, kan du deretter be om refusjon for de første 30 dagene.

I løpet av denne tiden får du fullt utbytte av tjenesten, som bør være mer enn nok tid til å vurdere om VPN-en passer til dine behov.

  Hvordan sette opp en Cisco VPN

Hvis det ikke er det, og du ønsker å avslutte forholdet ditt, kansellerer du en prøveversjon av NordVPN før du blir belastet:

 • Logg inn på din NordVPN-konto
 • Klikk på Fakturering i ruten til venstre
 • Velg fanen Abonnementer
 • Der alternativet for automatisk fornyelse er satt til PÅ, klikker du på Administrer
 • I det følgende skjermbildet klikker du på Avbryt automatisk fornyelse
 • Det er ingen bekreftelsessjekk, men du kan aktivere på nytt hvis du ombestemmer deg før slutten av faktureringsperioden.

  Når du er ferdig, ikke glem å avinstallere NordVPN-appen fra telefonen eller datamaskinen din.

  Hva om du abonnerer via en app?

  Hvis du har abonnert på NordVPN gjennom Google Play Store, Amazon App Store eller Apple App Store, er ting litt annerledes.

  I slike tilfeller må du gå til den spesifikke siden for kansellering av abonnement.

  For å kansellere et NordVPN-abonnement på denne måten:

 • Klikk på den tilsvarende lenken ovenfor
 • Klikk på Avbryt et abonnement-knappen/alternativet
 • Velg app-abonnementet som skal avsluttes (i dette tilfellet NordVPN)
 • Bekreft når du blir bedt om det
 • Slik kansellerer du et NordVPN-abonnement

  Som ovenfor, hvis du planlegger å kansellere et aktivt NordVPN-abonnement, ta deg tid til å deaktivere gjentakende betalinger.

    Fungerer NordVPN med Netflix? 2024 (mars)

  Når du har gjort det, er det på tide å åpne et chattevindu med NordVPN-støtteteamet. Klikk på Hjelp øverst til høyre på nettstedet (eller gå rett til support.nordvpn.com) og klikk på snakkeboblen nederst i høyre hjørne.

  Når du blir bedt om det, legg til navnet ditt og e-postadressen din (bruk den som er registrert med NordVPN-kontoen din for å spare tid), og skriv deretter inn årsaken til meldingene: «avbryt konto» eller «avbryt prøveversjon», for eksempel.

  Når du har blitt sendt til en menneskelig støtteassistent, forklar at du ønsker å kansellere abonnementet.

  Du kan bli spurt om en grunn til hvorfor, men dette trenger ikke å bli besvart – hvis de trykker, si at du ganske enkelt ombestemte deg om å bruke en VPN.

  Kan du få pengene tilbake?

  Når det gjelder den 30-dagers gratis prøveperioden, vil avbryte det gjentakende abonnementet og avslutte prøveperioden returnere pengene du betalte for å registrere deg.

  Med langsiktige abonnementer er pengene tilbake vanskeligere. Hvis det er innen 30 dager etter fornyelsen, bør du kunne få refusjon. Lengre enn dette, og du må kontakte NordVPN kundeserviceteam.

  x