Hvordan lage din Spotify topp ti n-gen-kunst

I disse dager er det flere metoder og tredjepartsapper som vi kan bruke for å forvandle Spotify-dataene våre til praktfulle kunstverk. Hvis du husker, kunne vi bare undersøke Spotify-statistikken vår tidligere. Og nå har flere apper som Receiptify og Spotify Iceberg gjort det mulig for oss å oppleve musikken vår, topp 10 spor og sjangre, og mer vakkert. Nylig har en ny trend dukket opp, og den lar oss produsere estetisk og kunstnerisk kunst ved å bruke Spotify-dataene våre. Så hvis du lurer på hvordan du kan lage fengslende kunst fra Spotify-likes, har vi deg dekket. Les videre for å lære mer om hvordan du lager din Spotify topp 10 kunst ved hjelp av n-gen Art.

Hva er n-gen Art Platform?

Ved å bruke dine musikalske eller til og med treningsdata kan du lage en rekke kunstverk på den dynamiske kunstplattformen kalt n-Gen. Her kan du også vise kunstverkene dine og delta i sosial interaksjon med andre. På grunn av sin kapasitet til å integrere Spotify-dataene våre og forvandle dem til vakre kunstverk, har dette nettstedet sett en økning i popularitet den siste tiden.

  Hvordan fungerer Bring Your Own Phone Assurance Wireless?

Siden dette verktøyet kontinuerlig kan lage og konvertere nye spennende kunstverk avhengig av modifikasjoner og tillegg i datainnsamlingen vår, blir alle verkene som genereres referert til som dynamisk kunst.

Hvordan bruke n-gen til å lage din Spotify Topp 10 Art

Når du kobler Spotify-kontoen din til n-gen kunstplattformen, kan du lage levende kunst fra alle de forskjellige malene som er tilgjengelige her. Så uten noe mer, la oss lære hvordan du lager din Spotify topp 10 kunst fra n-gen:

  • Det første trinnet er å gå over til n-gen nettsted og klikk på Opprett med Spotify-knappen.

  • Nå vil du bli bedt om å koble til Spotify-kontoen din slik at du kan gjøre datainnsamlingen din til vakker kunst. Så koble til kontoen din ved å logge på med de nødvendige detaljene.

  • Etter pålogging vil n-gen-art kreve tillatelse for å få tilgang til Spotify-kontodataene dine. Trykk på Godta-knappen nedenfor, og gå til neste trinn.

  • Nå vil du være logget inn som gjest og trenger ikke å bekymre deg for å opprette en ny konto hos n-gen. Du kan gjøre det hvis du vil lage et galleri av dataene dine. Ellers klikker du på Opprett nå-knappen under Spotify-kontodetaljene dine.
  Hvorfor du bør lære Ruby-programmering i 2023 og 5 beste læringsressurser

  • Nå kan du begynne å lage din egen n-gen-kunst ved å bruke spotify topp 10 sanger og sjangere. For å begynne å generere, må du velge en fra de fire distinkte malene. Velg en av malene du liker (bare to kunstbaserte maler er tilgjengelige per nå).

  • Etter å ha valgt malen, vil din unike topp 10-kunst genereres umiddelbart. For denne demoen har jeg valgt blomstringsstilen og se på den nydelige Zinnia-blomsterkunsten som er født ut av Spotify-dataene mine nedenfor.

  • Under kunsten vil du se alternativene for å navngi blomstene dine, lagre din Spotify topp ti n-gen-kunst, dele kunsten din og mye mer.

Slik tilpasser du Spotify topp ti n-gen-kunst

  • Du kan tilpasse den unikt genererte Spotify topp 10-kunsten basert på din smak ved å bruke verktøyene på nettstedet.
  • I blomstringsstilen kan du for eksempel endre visningen, fargen på bakgrunnen osv. Du kan også generere forskjellig kunst ved å bruke forskjellige sett med tilgjengelige data som du enkelt kan velge. Med et enkelt klikk kan du lage et distinkt sett med kunst ved å bruke n-gen.
  8 beste digitale sertifikatprodusenter og -utstederplattformer for å belønne studenter og ansatte

  • Hvis du er nysgjerrig på å lære hvordan denne kunsten ble generert, kan du sjekke den ut. Detaljene er tilgjengelige nedenfor, og ved å bla litt kan du se dem alle. Disse faktaene er så utrolige å ta en titt på.

Og det er slik du kan lage din topp ti kunst fra Spotify-dataene dine ved å bruke n-gen kunstplattformen. Dette er en helt ny plattform som ser lovende nok ut til å overraske oss med sin fargerike kunst. Dette er bare begynnelsen, og vi vil snart ha mange maler for forskjellige typer kunst. Inntil da, gi oss beskjed om dine tanker om denne plattformen i kommentarene nedenfor.

ofte stilte spørsmål

Hvordan kjenner jeg mine topp 10 Spotify-artister?

Du kan sjekke ut hvordan du kan se Spotify-statistikkartikkelen din for å finne ut de 10 beste artistene du hører på.

Hvordan får jeg Spotify-statistikk pakket inn?

Spotify Wrapped er tilgjengelig på slutten av hvert år i Spotify-appen. I tilfelle du har gått glipp av det, kan du alltids Spotify Wrapped-nettstedet for å sjekke dem ut.