10 måter innholdsskapere kan bruke Canvas utskriftstjenester

Som innholdsskaper bruker mye av tiden på å fokusere på å produsere videoer og innlegg for merkevaren din. Det er imidlertid en markedsføringsside ved innholdsskaping som må vurderes.

Å ha produkter tilgjengelig for følgerne dine vil ikke bare gi dem muligheten til å støtte deg, men også få navnet ditt ute i verden. Dette er nok en ting Canva kan hjelpe med.

Fortsett å lese for å se hvordan Canvas utskriftstjenester kan hjelpe deg som innholdsskaper.

Hva er Canvas utskriftstjeneste?

Canvas utskriftstjeneste er en one-stop shop for alle som trenger et design trykt. Det er en imponerende mengde alternativer tilgjengelig for hva du skal skrive ut, fra klær til konvolutter.

Utskrift fra Canva er også utrolig enkelt. Du kan enten starte fra bunnen av på Canvas designeditor og få din kreasjon skrevet ut, eller du kan laste opp et allerede kuratert design og ta det derfra.

Det er flere alternativer for levering også. Du kan velge standardfrakt, som er gratis, eller du kan velge ekspresslevering. Du kan også velge å hente bestillingen på nærmeste FedEx-kontor eller Staples. Det siste alternativet er bare tilgjengelig i USA og Canada.

I tillegg har Canva en lykkegaranti på sine trykte produkter. Hvis du ikke er fornøyd med hvordan noe ble, er det bare å gi beskjed til Canva. Selskapet vil finne en måte å løse problemet på – enten det er å trykke det på nytt eller refundere pengene dine.

Hvorfor innholdsskapere bør bruke Canvas utskriftstjeneste

Canva er en flott plattform for innholdsskapere å dra nytte av. Skapere kan lage sine logoer, designe nettstedsbannerne og til og med bygge sine egne nettsider rett fra Canvas redaktør.

  7 beste nettkurs for å forfølge sportsdataanalyse

Når det gjelder Canvas utskriftstjenester, er det noen måter innholdsskapere kan dra nytte av det på. Å skrive ut designet ditt hjelper med markedsføringen av merkevaren din. Logoen din kan vises på nesten hva som helst for verden å legge merke til.

I tillegg, å ha tilgang til en utskriftstjeneste gjør det enklere å åpne en butikk på nettstedet ditt. Du må bestille i bulk fra Canva for å være sikker på at du har nok forsyninger, men jo mer du bestiller, jo mer rabatt gir Canva deg.

Men hva med deg? Kan du få utskrift av rekvisita for deg selv? Selvfølgelig. Canva har flere produkter som hjelper med organisering og notattaking.

Det beste med å bruke Canvas utskriftstjeneste er at designet starter og slutter med plattformen. Du trenger ikke å bekymre deg for å laste ned den riktige filen eller sørge for at dimensjonene er riktige for produktet. Canva vil gjøre alt for deg før du godtar betalingen og sender designet til et kvalitetstrykkeri.

Produkter som innholdsskapere kan skrive ut med Canva

Du lurer kanskje på hvilke produkter du bør vurdere for din bedrift. Som innholdsskaper er det virkelig ikke noe feil svar på hva du bør produsere. Nedenfor er bare noen få alternativer som du kan ha nytte av, og hvordan du kan bruke dem til mas.

1. Klistremerker

Klistremerker er visittkortene for innholdsskapere. Du ser dem overalt – på lyktestolper, på en dedikert klistremerkevegg på bryggerier og på bærbare datamaskiner. De tjener en hensikt, og ærlig talt, folk elsker dem.

På Canva er klistremerker enkle å designe og representere merkevaren din. Du kan sette logoen din på et klistremerke eller bare navnet ditt med noen morsomme design. Du kan til og med sette inn en QR-kode for å lede andre til bloggen din eller YouTube-kanalen din.

2. Klær

Canva gir deg muligheten til å trykke designene dine på sweatshirts, hettegensere og t-skjorter – og hvem elsker ikke å ha på seg minst én av disse?

  3 miljøvennlige/grønne NFT-plattformer å lage og kjøpe fra

Det trenger ikke alltid være logoen din, eller til og med håndtakets navn. Hvis du er en kunstner med en butikk, kan du plassere kunsten din på klærne. Folk vil elske å bruke dine eksklusive design.

3. Tote Bags

Tote bags er flotte handleposer og en måte å slepe rundt på varer. Hvorfor ikke plassere logoen din på en også? Mens du handler mat eller drar med deg sandslottsutstyr til stranden, vil merkevaren din være vanskelig å gå glipp av.

Canvas vesker er også miljøvennlige. De er fullt resirkulerbare og komposterbare, så du kan være trygg på at navnet ditt står på et verdifullt produkt.

4. Drikkevarer

Vil du trykke et design på et krus eller en vannflaske? Canva har det alternativet. Supporterne dine vil elske å bære merkevaren din rundt i byen mens de holder seg hydrert. Enda mer, du vil ha en kopp kaffe med navnet ditt på for å inspirere deg hver morgen.

Vanlige drikkevarer har en tendens til å bli litt kostbare noen ganger – men du trenger ikke å bekymre deg. Canva har konkurransedyktige priser for produktene sine, og det er vanskelig å slå den gratis fraktfordelen.

5. Konvolutter

Hvis du har en nettbutikk, er det lurt å ha spesialtilpassede konvolutter å sende produktene dine i. Det viser at du er seriøs med merkevaren din og gir en mer spennende opplevelse når kjøperen får kjøpet sitt i posten.

Canva har muligheten til å bestille både vanlige konvolutter og forsendelseskonvolutter, avhengig av dine behov og dine produkter. Hvis du pleier å sende varer i en boks, kan du vurdere å sette et klistremerke på toppen i stedet.

6. Notatbøker

En notatbok er en annen morsom gjenstand som mange bruker ofte. Så hvorfor ikke feste merkevaren din på en? Canva gir deg muligheten til å velge å skrive ut en notatbok i små og store størrelser. Du kan også gjøre det som et hardt eller mykt omslag. Valget er helt ditt.

  Musiex legger til et bevegelsesbasert banner med kontroller for å spille musikk [Jailbreak]

7. Postkort

Med sosiale medier har postkort en tendens til å bli glemt, men de har en plass i merkevaren din – spesielt hvis du er en reisende.

Hvis du er en omreisende innholdsskaper med en fanbase som elsker å se hvor du har vært, kan tilpassede postkort være en fin måte å holde følgerne dine involvert. Mange ganger vil postkort korrespondere med medlemsnivåer, som Patreon eller Ko-fi, som er en annen morsom måte å få støttespillere involvert i arbeidet ditt.

8. Planleggere

Som innholdsskaper vet du allerede hvor viktig det er å holde seg organisert. Hva om du kunne gjøre det med en tilpasset planlegger fra Canva?

Det kule med å lage en planlegger på denne måten er at du kan ha både en digital og en trykt kopi av samme stil. Du kan også dele planleggingsmetodene dine med andre som er ærefrykt for dine organisatoriske evner.

9. Veggkalendere

Hvis du er fotograf eller tar mange bilder som samsvarer med merkevaren din, kan det være en fantastisk måte å vise dem frem med en veggkalender. Du kan til og med legge til informasjon for spesifikke datoer som du vil at supporterne dine skal vite om på forhånd.

10. Gavelapper

Gavelapper er en fin detalj når du sender et produkt som en supporter har kjøpt fra deg. Du kan tilpasse dem med et søtt budskap og din logo eller et bilde som representerer merkevaren din.

Du kan også la det stå tomt for å håndskrive din egen dyptfølte takknemlighet for kjøpet.

Å markedsføre merkevaren din er like viktig som å lage innhold for den. Canva gjør det enkelt å gjøre både med sin utskriftstjeneste, så vel som sin brukervennlige designeditor.

Enten du ønsker å lage klistremerker som du kan dele ut til folk du møter eller opprette en butikk og selge varer med logoen din på, kan Canva hjelpe deg hvert steg på veien.