tipsbilk.net

Hvordan lage et telefonbakgrunn ved hjelp av DALL-E

Viktige takeaways

  • Finn oppløsningen på telefonskjermen ved å søke på telefonmodellen din + skjermoppløsningen.
  • Bruk DALL-E til å generere et tapetdesign. Hvis du ikke har tilgang til gratis månedlige kreditter, bruk Microsofts Bing Image Creator for å få tilgang til den nyeste modellen av DALL-E.
  • Bruk DALL-Es Outpainting-funksjon for å utvide det genererte bildet slik at det matcher telefonens skjermdimensjoner. Legg til rammer og eksperimenter med ledetekster for å lage en sømløs fortsettelse av originalbildet.
  • Last ned bildet og endre størrelsen på det om nødvendig ved hjelp av et bilderedigeringsprogram.
  • Overfør bildet til telefonen din ved å bruke metoder som AirDrop for Apple-brukere eller e-post for Windows-brukere.

DALL-E er blant de kraftigste AI-bildegeneratorene der ute, og vi har oppdaget at det er det perfekte verktøyet for å lage fantastisk fantasifulle bakgrunnsbilder tilpasset telefonen din. I denne veiledningen viser vi nøyaktig hvordan.

1. Finn oppløsningen på skjermen

Begynn med å finne ut dimensjonene på telefonskjermen din, vi bruker disse målene for å lage en bakgrunn som passer fint. Dette er et spesielt nyttig trinn for de som eier en sammenleggbar telefon, en flip-telefon eller en som er ekstremt stor.

  Hvordan kan du endre mixer-avatar

Den enkle måten å gjøre dette på er å skrive inn *telefonmodellen* + skjermoppløsningen din i Google eller en annen søkemotor. For min Samsung S10 ble skjermoppløsningen oppført som 1440 x 3040 piksler.

Husk dette nummeret, da vi trenger det senere.

2. Generer et bilde med DALL-E

Nå til den morsomme delen. Gå over til DALL-E nettsted og begynn å jobbe med et tapetdesign.

Hvis du ble med i OpenAI sent, har du kanskje ikke tilgang til gratis månedlige kreditter, men det er fortsatt en måte å bruke DALL-E gratis gjennom Microsofts Bing Image Creator. Du kan faktisk få tilgang til den nyeste modellen av DALL-E ved å bruke denne metoden.

Vet du ikke hvor du skal begynne? Ta en titt på noen av våre AI-kunst-ideer. Ferrofluid, arkitektoniske gjengivelser og surrealistisk digital kunst er blant noen av favorittkategoriene våre å utforske.

Hvis dette er første gang du bruker en AI-generator, kan du sjekke ut vår guide til bruk av DALL-E 2.

3. Bruk Outpainting for å utvide bildet

Når du lander på noe som ser bra ut, klikker du på bildet og deretter Rediger for å åpne redigeringsvinduet. Vi bruker DALL-Es Outpainting-funksjon for å få bildet nærmere dimensjonene til telefonskjermen vår.

Som standard genererer DALL-E et firkantet bilde med en oppløsning på 1024 x 1024 piksler. Du kan sammenligne dette med oppløsningen på telefonskjermen for å finne ut hvor mye du trenger for å utvide bildet.

  Distribusjon av SDDC ved hjelp av VMware Cloud på AWS Services

I mitt tilfelle er telefonskjermen min 1440 x 3040 piksler (Samsung S10). Grovt sett er det omtrent 3 ganger så høyt som den originale firkantrammen. Bredden må også utvides med omtrent en tredjedel.

Du kan starte med å trykke F på tastaturet for å legge til en ny generasjonsramme. Deretter plasserer du boksen slik at den bare overlapper den øverste kanten av bildet og klikker for å sette den på plass.

Etter det vises tekstboksen som gir deg muligheten til å redigere spørsmålet. Prøv først å holde ledeteksten den samme slik at det nye bildet ser ut som en fortsettelse av originalen. Hvis du vil eksperimentere, kan du fjerne eller legge til ord endre det du genererer i neste ramme.

Når du er klar, trykk Generer og vent på resultatene, du vil få fire forskjellige alternativer å velge mellom. Ikke glem å klikke gjennom alternativene med pilene under bildet. Bekreft valget ditt ved å klikke på Godta.

Vi la til to rammer over originalen, og fylte deretter ut sidene ved å legge til rammer som overlapper siden av bildet. Mål å komme så nær telefonens dimensjoner som mulig.

4. Last ned og endre størrelse på bildet

Når du er ferdig, klikker du på nedlastingsknappen over Generer-knappen. Det kan være lett å gå glipp av, men det ser ut som en pil som peker nedover.

Du kan stoppe her og gå til neste trinn hvis du vil. Eller hvis du vil sjekke at bildestørrelsen er riktig, åpner du filen i et bilderedigeringsprogram som Forhåndsvisning på MacOS. Alternativt er det flere måter du kan endre størrelse på et bilde i Windows. Bruk om nødvendig verktøyet for å endre størrelse og beskjære for å få bildet nærmere størrelsen på telefonskjermen.

  Slik fjerner du sikker modus i Samsung-nettbrett

5. Angi bildet som bakgrunnsbilde

Alt som gjenstår er å overføre bildet fra datamaskinen til telefonen.

Hvis du er en Apple-bruker i begge ender, er en rask måte å gjøre dette på å slå på bluetooth og bruke AirDrop. For de på Windows-datamaskiner er det noen forskjellige alternativer for å overføre filer fra PC-en til Android.

En universell løsning er å sende filene på e-post til deg selv og åpne dem på mobilen. Meldingsapper fungerer også, men siden de ofte komprimerer filstørrelsen, er det ikke et flott alternativ for kvalitet.

Her er det endelige resultatet.

Bygge tilpassede bakgrunnsbilder ved hjelp av DALL-E

Hopp inn på DALL-E og begynn å designe et tilpasset bakgrunnsbilde for telefonen din. Den innebygde editoren lar deg utvide bildet for å tilpasses forskjellige størrelser, noe som er nyttig for å skreddersy designet til enheten din.

Selvfølgelig, ikke føl at du er begrenset til å bare bygge telefonbakgrunner. Du kan bruke de samme verktøyene til å bygge ut større landskap hvis du vil prøve å lage et bakgrunnsbilde for skrivebordet eller nettbrettet. Bare se på disse studiepoengene fordi de går fort!

x