Hvordan lage grønt fargestoff i Minecraft

Bygging er en stor del av Minecraft. Det kan hende du liker å utforske minesjakter, eller lete etter skipsvrak, eller du prøver kanskje bare å komme deg til The End for å drepe en drage, men å bygge vil alltid være en del av det du gjør. Mange spiller Minecraft utelukkende for å bygge ting, og Minecraft tilbyr dem forskjellige typer blokker å bygge med.

Fargestoffer i Minecraft

Blokker i Minecraft har alle et spesifikt formål, spesifikke egenskaper, farge og tekstur. For de fleste blokker kan ikke fargen på en blokk endres med mindre du bruker en ressurs eller teksturpakke. Når det er sagt, er det et lite sett med blokker som kan farges. Vanlige blokker som kan farges er betong, ull og terrakotta, halsbånd de temmede dyrene har på seg, skinnrustning, etc.

  Les og lagre tekniske nyheter rettet spesielt mot deg

Når det gjelder å dø dem, må du lage fargestoffet fra andre gjenstander utvunnet i spillet. Når fargestoffet er laget, må det påføres blokken du vil farge.

Grønt fargestoff i Minecraft

For å lage grønt fargestoff trenger du;

Kaktus
Drivstoff (kull, tre, tang)

Få kaktus

Kaktus eller kaktus forekommer naturlig i dessertbiomer. Disse plantene kan skade en spiller så vel som andre mobber, men de er enkle å gruve. Du kan bryte dem med hånden uten å ta skade. En enkelt kaktusblokk kan plasseres på en sandblokk og den vil vokse til en kaktus i full størrelse, noe som betyr at du kan dyrke så mye av planten du trenger.

  Slik legger du til og sletter Disney+-brukerprofiler

Lag grønt fargestoff i Minecraft

Forutsatt at du har mange kaktusblokker og rikelig med drivstoff, er du klar til å lage grønt fargestoff.

Åpne en ovn.
Legg drivstoff i brenselcellen.
Plasser kaktusen i smelteblokken.
Når prosessen er fullført, samle det grønne fargestoffet.

Påfør grønn farge på varen

Fargeprosessen for forskjellige gjenstander er forskjellig, men normalt må du plassere en av gjenstandene med en fargeblokk i håndverksbordet. For noen gjenstander, f.eks. terrakotta, må du farge åtte blokker samtidig, mens for andre, som ull, kan du bare farge en blokk om gangen. Det samme fargestoffet kan brukes til forskjellige gjenstander, men håndverksoppskriften vil være annerledes. For halsbånd er alt du trenger å gjøre å holde fargestoffet og bruke stedselementet/brukselementet på det temmede dyret.

  Hvordan koble Google Drive til Slack

Konklusjon

Dødsprosessen er normalt permanent. Du kan ikke fjerne fargen fra gjenstander som ull eller terrakotta, men du kan alltid endre fargen på kattens eller hundens halsbånd. Hvis du skal dø blokker som skal brukes i en stor konstruksjon, sørg for at du vet hvordan fargen ser ut når den plasseres sammen med alt annet før du farger det og ikke kan angre fargeprosessen.