Instagram

Hvordan lage Instagram-avatar

Instagram-avatar er det siste tillegget til den lange funksjonslisten til Instagram. Morselskapet til Instagram, Meta, har definert det som de første trinnene for den store Metaverse-planen. Disse avatarene ser ut til å være inspirert av Snapchats Bitmoji. Men brukssaken deres er ikke begrenset til bare å sende personlige klistremerker. Meta planlegger å gjøre det på tvers av plattformer. Men alle disse planene ligger i en fjern fremtid. Foreløpig har Avatar på Instagram og Facebook kun ett-bruk. Det er å gjøre interaksjonen din både personlig og morsom. Nå har du kanskje mange spørsmål, for eksempel hvordan kan jeg se Instagram-avataren min, eller hvordan kan jeg lage Instagram-avatar for meg selv? Fortsett å lese til slutten for å få alle svarene! Vi tar med en nyttig guide for å få deg til å forstå hvordan du lager Instagram-avatar.

Hvordan lage Instagram-avatar

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du lager Instagram-avatar og se Instagram-avataren min i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hva er Avatar Option på Instagram?

Instagram har lagt til et nytt alternativ kalt Avatar. Avatar er din virtuelle 3D-persona som er fullt tilpassbar. Avataralternativer lar deg lage og se Instagram-avatarer som du kan lage for å se nøyaktig ut som deg. Eller du kan leke med den for å få den til å se ut som en karakter fra fantasien din. Så det er ikke feil å si at avatar-alternativet kan skape en virtuell deg.

Du finner avataralternativet på to steder:

  • Instagram Story: Instagram Stories er en fin måte å legge ut kortinnhold på. Og med IG-avatar-alternativet kan du gjøre historier mer engasjerende. Når du trykker på Tilbehør-alternativet, finner du IG-avatar-alternativet der.

  • Instagram DM: IG DM er et annet sted hvor du finner muligheten til å legge til en Insta-avatar. Ved siden av tekstboksen finner du det samme alternativet for tilbehør. Derfra kan du få tilgang til avataren på IG DM.

Hvorfor la Instagram til avatarer?

Konseptet med Avatar er ikke nytt. Snapchat er mest kjent for sine personlige klistremerker. Så, konkurrerer Instagram med Snapchat? Det er mulig. For å holde tritt med konkurransen med TikTok, lanserte Instagram Reels tidligere. Disse teknologigigantene slåss om én ting, oppmerksomhet. For å få flere øyeepler gir de brukerne ett sted som har alle favorittfunksjonene deres. Jo mer du blir på appen, jo mer kan du bli målrettet for annonser. Annonser er den viktigste inntektsstrømmen til teknologigiganter som Meta.

Men etter Facebooks rebranding til Meta, ser det ut til at Metaverse er deres eneste fokus. Og lansering av Insta-avatarer er ett skritt foran i retning av Metaverse. Meta ønsker å gjøre IG-avatarer tilgjengelige for alle plattformer. De tror med Web3 på vei, avatarene vil spille en viktig rolle for et individ. De vil hjelpe til med å samhandle i den virtuelle verdenen. Dermed laget de Insta-avatarer som er mer enn bare klistremerker. Disse avatarene er ikke bare kreative, men også inkluderende. Så med IG-avatarene har Meta store planer. Med åpenbare kortsiktige fordeler som mer annonseinntekter.

Er Instagram Avatar gratis?

Ja, det er gratis. Instagram belaster deg ikke noe for å lage Instagram-avatar. Det er helt gratis å lage en avatar på Instagram. Du kan lage IG-avatarer selv på kort tid. IG-avatar-alternativet gir deg ulike alternativer for å tilpasse. Du kan velge å endre ikke bare antrekket, men også ansiktstrekk. Instagram har laget det avataralternativet for å matche forskjellige mennesker over hele kloden. Så du kan velge antrekk fra forskjellige kulturer. Og du kan bruke alle disse funksjonene uten å betale en eneste krone.

Hvordan lager jeg min egen avatar?

Å lage din egen Instagram er en lett å følge prosess. Instagram-avatar har flere alternativer du kan tilpasse. Så du kan være kreativ og få IG-avatar til å se akkurat slik du vil. Følg disse trinnene for å lage din avatar på Instagram:

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android og iOS enheter.

2. Trykk på Profil-fanen nederst til høyre på skjermen.

3. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Trykk på Innstillinger fra menyen som dukket opp nederst på skjermen.

5. Trykk deretter på Konto fra de andre innstillingsalternativene.

6. Trykk på Avatar-alternativet.

7. Velg ønsket hudtone for avataren din og trykk på Fortsett.

8A. Trykk på Tilpass for å endre de eksisterende avatarkarakterene på Instagram-appen.

8B. Eller trykk på Lag fra bunnen av for å gjøre avataren din fra starten slik du vil.

9. Fortsett deretter med å velge og tilpasse hudtonen, ansiktstrekk, kroppstyper, frisyre, ansiktsform, antrekk osv., slik du vil.

10. Når du er ferdig med å lage din avatar, trykker du på Ferdig.

11. Trykk på LAGRE ENDRINGER fra bekreftelsespopupen for å lagre den.

På denne måten kan du lage Instagram-avatar. Instagram-avataren din vil være klar på kort tid, og du kan bruke den på Instagram-historier og DM-er.

Hvordan gjøre Instagram Avatar kvinnelig?

Instagram-avatarer er annerledes enn å lage avatarer på andre plattformer. Du kan gjøre Instagram-avatar nøyaktig til dine fysiske funksjoner. Men dette er ikke kan få disse avatarene til å ligne din etnisitet og kjønn også. Og for å gjøre det mer inkluderende har Instagram ikke inkludert muligheten til å velge kjønn på avataren din. Så, betyr det at du ikke kan lage en kvinnelig avatar? Nei, du kan enkelt lage en.

Når du begynner å lage en tilpasse avataren slik du vil ha den, vil du finne flere tilpasningsalternativer som vil få den til å se ut som den kvinnelige avataren. Du har muligheten til å se konvensjonelt likt ut. Eller vær kreativ og se ut som noen du alltid har ønsket å være. Følg trinnene nevnt ovenfor for å lage den kvinnelige Instagram-avataren fra bunnen av.

Hvordan ser du avataren din på Instagram?

IG-avatar er fortsatt en ny funksjon. Folk blir ofte forvirret over dem. Hvor kan jeg se Instagram-avataren min er et av de vanligste spørsmålene. Du kan se Instagram-avataren din ved å følge noen få trinn. Følg disse trinnene for å se avataren din på Insta.

1. Åpne Instagram-appen på enheten din.

2. Trykk på Profil-fanen > hamburgerikon > Innstillinger-alternativ.

3. Trykk på Konto > Avatar for å se din opprettede IG-avatar.

Kan andre se min Instagram-avatar?

Ja, men bare gjennom klistremerkene. IG-avatar er ment å være din digitale persona. Meta planlegger å gjøre Avatar-funksjonen på tvers av plattformer. Men avataren på IG er fortsatt i startfasen, så den brukes nå kun som 3D-animerte klistremerker. Nå er denne funksjonen bare tilgjengelig på Instagram Story og DM. For dette kan det være noen scenarier:

Så det kommer ned til hvor du bruker IG-avataren din. Hvis du ikke vil at alle skal se den, ikke bruk den på et sted hvor den kan bli offentlig. Som å velge annen tilpasning for avataren din. Du kan velge å definere hvem som kan se den. Så du har nå lært om andre kan se IG-avataren min eller ikke.

Hvordan sender du en avatar på Instagram?

Etter at du har laget Instagram-avatar, kan du begynne å bruke den på Instagram Story og DM. DM-er er direktemeldinger hvorfra du kan kommunisere med en Instagram-bruker én til én. For å sende avataren din på IG DM, kan du følge disse trinnene.

Merk: Du må ha laget IG-avataren først for å sende den til noen gjennom Insta DM-ene.

1. Start Instagram-appen på telefonen.

2. Trykk på Messenger-ikonet fra Hjem-fanen.

3. Trykk på ønsket chat som du vil sende avataren din til.

4. Trykk på klistremerkeikonet fra chat-boksen.

5. Trykk på ønsket avatar fra Din avatar-delen.

Merk: Trykk på Se mer for å laste inn flere av avatarene dine.

Den valgte avataren vil bli sendt til den IG-profilen.

Hvorfor er det ikke noe Avatar-alternativ på Instagram?

Avatar på Instagram kom, og det ble en stor nyhet. Alle begynte å lage dem og delte dem så snart de ble lansert. Hvis du ikke ser avataren og går glipp av å holde tritt med resten, ikke få panikk.

Det er noen få grunner til at du ikke ser avataralternativet.

  • Utdatert Instagram-app: IG-avataren lanseres med den nye oppdateringen. Hvis Instagram-appen din ikke er oppdatert, vil du ikke få tilgang til IG-avatar-alternativet. For å oppdatere appen din kan du besøke Play Store eller App Store.

  • Ødelagt cache: Det kan hende du ikke ser avataralternativet på grunn av den ødelagte appbufferen og dataene.

  • Funksjon ikke tilgjengelig i din region: IG-avataren ble opprinnelig lansert i USA, Canada og Mexico. Så, etter noen måneder, ble de lansert i flere deler av verden. Hvis du bor i en slik region der Avatar fortsatt ikke er tilgjengelig, kan du ikke gjøre noe med det. Du må vente til Instagram lanserer denne funksjonen i din region.

***

Instagram-avatar har gjort en buzz over hele internett, og alle er nysgjerrige på å lære om hvordan man lager Instagram-avatar. Vi har snakket om hvordan du kan avatarer på IG for deg selv. Hvis du er noen med spørsmålet, hvor kan jeg se Instagram-avataren min? følg metoden vår for å løse dette. Ellers må du vente på at Instagram skal lansere denne funksjonen i din region. Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du lærte å lage Instagram-avatar. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  Slik laster du ned alle bildene dine fra Instagram
x