Youtube

Slik slår du av Ser du fortsatt på YouTube-melding

Tenk deg at du ser på din favoritt Youtubers vlogg eller lærer deg en ny oppskrift, og du blir avbrutt av at du fortsatt ser på tekst på skjermen. Er det ikke irriterende? Vel, du kan lære hvordan du slår av hvis du fortsatt ser på YouTube-meldinger og få den til å forsvinne fra livet ditt. Kan du ikke tro hvordan du kan fortsette å spille YouTube uten inntrenging? Les denne artikkelen for å finne alt.

Slik slår du av Ser du fortsatt på YouTube-melding

Når livet gir deg sitroner, lag limonade og når YouTube forstyrrer seeropplevelsen din, få det til å forsvinne. I denne artikkelen vil du oppdage 3 metoder for å slå av meldingen ser du fortsatt på permanent.

Slik fortsetter du å spille av YouTube

Det er ingen tvil om at YouTube er nummer 1 kilden til uendelig underholdning for mennesker over hele verden. Imidlertid rapporterer brukere ofte at YouTube-appen stopper brått og ødelegger deres jevne feilfrie opplevelse. Mange er uvitende om hvordan du slår av hvis du fortsatt ser på YouTube-meldingen. Hvis du også opplever noe lignende, er dette hva som kan ha forårsaket det:

  • Hodetelefoner er ikke riktig koblet til den bærbare datamaskinen eller smarttelefonen.
  • Du står overfor internettproblemer og du vet ikke hvordan du starter ruteren og modemet på nytt.
  • Du har ikke oppdatert YouTube-appen.
  • Enheten din gikk tom for lagringsplass.
  Lag en overbevisende YouTube-intro for å få abonnementer med disse 12 verktøyene

Her er måtene å slå av Ser du fortsatt på YouTube-melding.

Metode 1: Endre PC-skjerminnstillinger

Før du går videre til å laste ned utvidelser eller bruke tredjepartsapper, må du prøve å endre PC-ens skjerminnstillinger. Det tar bare noen få minutter og fungerer for mange YouTube-brukere som står overfor det samme problemet.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Innstillinger.

2. Og klikk på Systeminnstillinger.

3. Klikk på Strøm og dvale-menyen.

4. Klikk på rullegardinmenyen under Når koblet til, går PC-en i dvale etter alternativet.

5. Endre innstillingene og sett den til Aldri.

Merk: Vi har vist Google Chrome som et eksempel.

Metode 2: Bruk YouTube Nonstop Extension

Hvis du bruker YouTube i den bærbare datamaskinens Chrome-nettleser, kan dette være en ideell løsning. Du kan legge til YouTube Nonstop-utvidelsen i nettleseren din og stoppe YouTube fra å spørre om du vil fortsette å se.

1. Gå til Chrome nettbutikk nettsted.

2. Søk på YouTube Nonstop i søkefeltet

3. Klikk på alternativet Legg til i Chrome

4. Når popup-vinduet vises, klikker du på Legg til utvidelse

Her er du klar til å nyte YouTube uten avbrudd overhodet.

  Slik slår du av begrenset modus på YouTube Network Administrator

Metode 3: Bruk Kiwi-nettleseren

Dessverre er telefonens standard Chrome-nettleser begrenset til kun å utføre visse spesifiserte ting. Den kan for eksempel ikke blokkere YouTubes er du fortsatt ser på melding alene. I stedet må du installere Kiwi-nettleseren og løse hvordan du kan deaktivere hvis du fortsatt ser på YouTube for mobil:

1. Trykk på Google Play Butikk-ikonet for å starte det

2. Søk i Kiwi-nettleseren og trykk på Installer og vent til installasjonen er fullført

3. Start Kiwi-nettleseren på smarttelefonen og trykk på de tre vertikale prikkene på høyre side av skjermen

4. Trykk på Utvidelser

5. Trykk på de tre horisontale linjene øverst i venstre hjørne

6. Deretter trykker du på Åpne Chrome Nettmarked

7. Søk på YouTube Nonstop i søkefeltet

8. Til slutt, trykk på Legg til i Chrome og nyt uavbrutt YouTube-strømming på enheten din når som helst.

Derfor er dette trinnene for å deaktivere hvis du fortsatt ser på YouTube-mobil.

Slik deaktiverer du Ser du fortsatt på YouTube Mobile

Dessverre kan ikke YouTube-appen alene hjelpe deg med å deaktivere hvis du fortsatt ser på YouTube-meldingen. I stedet må du endre PC-systeminnstillingene, bruke utvidelser eller laste ned Kiwi-nettleseren på enheten din. Alle disse metodene er nybegynnervennlige og kan brukes av alle som ønsker å løse problemet.

Slik aktiverer du Ser du fortsatt på YouTube-melding

Hvis du vil slå på funksjonen igjen, kan du deaktivere YouTube Nonstop-utvidelsen hvis du har installert på systemet ditt. YouTube viser som standard denne meldingen hvis systemet ditt forblir inaktivt. Følgende er trinnene for å deaktivere utvidelsen.

  Hvordan sende en melding på YouTube

1. Klikk på Mer-ikonet i Chrome-nettleseren.

2. Velg Flere verktøy og gå til Extensions.

3. Deretter kan du slå av utvidelser.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor spør YouTube TV om du fortsatt ser på?

Ans. Denne meldingen kan vises på skjermen hvis du ikke har brukt fjernkontrollen til TV-en på rundt 3-4 timer. Hvis du ikke svarer, vil YouTube automatisk stoppe videoen og spare deg for å sløse med høyhastighetsinternettforbindelsen din.

Q2. Hvordan stopper du YouTube fra å spørre om du vil fortsette å se på mobil?

Ans. Hvis YouTube-videoen din stopper midlertidig og spør om du vil fortsette å se, kan du deaktivere den ved å bruke en utvidelse. Heldigvis er internett overfylt med antall tilgjengelige førsteklasses alternativer, og du kan velge en noe for din smak. Bare legg til utvidelsen og nyt YouTube uten flere avbrudd.

Q3. Hvordan sløyfer jeg en YouTube-video 2022?

Ans. Det første du må gjøre er å spille av en video på den bærbare datamaskinen. Høyreklikk deretter på videoen etterfulgt av Loop fra menyen.

***

Dessverre kommer ikke YouTube med en innebygd funksjon for å slå av hvis du fortsatt ser på YouTube-meldingen. Heldigvis kan du prøve hvilken som helst av de ovennevnte metodene og forhindre at meldingen hindrer jamming-øktene dine. Blant dem fant vi å installere YouTube Nonstop som den mest effektive og effektive i jobben sin.

x