Hvordan lage Microsoft Teams-møtenotater

Microsoft Teams har et sofistikert system for lukket teksting, og det er også en transkripsjonsfunksjon som fungerer hvis du har Microsoft Voice aktivert for et team. Mellom to funksjoner trenger du ikke nødvendigvis å registrere det som blir sagt i et møte manuelt, men en transkripsjon er ikke det samme som notater.

Microsoft Teams møtenotater

Møtenotater er høydepunkter i et møte. Teksting og transkripsjoner er nyttige, spesielt hvis du trenger å gå tilbake og sjekke hva som ble eller ikke ble sagt under et møte, men de kan ikke brukes som stand-in for lange møter. De er et utmerket verktøy for å hjelpe brukere med å skrive bedre, mer nøyaktige notater for et møte, men møtenotater er fortsatt mer nyttige.

  Slik automatiserer du Macen din med smarte mapper

Microsoft Teams har en funksjon for møtenotater. Du kan bruke den når du har planlagt et møte og legge til en agenda eller snakkepunkter til et møte. Du kan også bruke den når du er i et møte. Hver gang et viktig punkt diskuteres eller noe viktig blir bestemt, kan det gjøres et notat direkte i Microsoft Teams. Notatet er da tilgjengelig for alle som deltok på møtet.

Lag Microsoft Teams-møtenotater

Følg disse trinnene for å lage Microsoft Teams-møtenotater når et møte har startet.

Bli med eller start et møte.
Klikk på knappen for flere alternativer på topplinjen.
Velg Møtenotater.

  Hvordan installere og bruke Microsoft Teams iPad-appen

Klikk på Ta notater i kolonnen til høyre.
Du vil bytte til hovedvinduet i Microsoft Teams, og fanen Meeting Notes for møtekanalen vil bli valgt.
Klikk på Legg til en ny seksjon og begynn å skrive.

Merk: Hvis du har aktivert nye møteopplevelser, åpnes notatene i hovedvinduet i Microsoft Teams, men hvis du ikke har aktivert nye møteopplevelser, åpnes notatene i panelet til høyre.

Microsoft Teams møtenotater – Planlagt møte

Følg disse trinnene for å legge til notater til et planlagt møte, dvs. et som ikke har startet ennå.

Åpne Microsoft Teams.
Gå til kalenderen.
Velg møtet og klikk «Chat med deltakere».
Begynn å legge til notater.

  Hvordan lagre et nettsted som PDF på iPhone og iPad

Merk: Hvis du har planlagt et møte direkte i en kanal, vil du ikke se alternativet Chat med deltakere.

Konklusjon

Møtenotatene er synlige for alle og når et møte er avsluttet, blir de automatisk lagt ut som en lenke til kanalen møtet var i. Notatene kan nås fra fanen Møtenotater. Hvis du har gjentakende møter i en kanal, legges alle notatene til ett notat. Hvert møte vil ha sin egen seksjon, men brukerne står fritt til å legge til flere seksjoner når de trenger det.