Hvordan lage og bruke stabler i Apple Fitness+

Viktige takeaways

 • Stabler i Apple Fitness+ lar deg stille flere treningsøkter rygg-til-rygg for en sømløs overgang uten å måtte bla i katalogen etter hver aktivitet.
 • Stabler er som spillelister for Fitness+-katalogen din. Du kan opprette og lagre en stabel i biblioteket ditt.
 • Du kan legge til ønskede aktiviteter i en stabel, omorganisere dem i henhold til rutinen din, eller slette dem etter behov.

En av de innovative funksjonene Apple introduserte i Apple Fitness+ sammen med iOS 17 er Stacks, som lar deg sette treningsøktene dine i en kø slik at du kan gå videre til neste øvelse sømløst.

Her skal vi kort gå gjennom denne Apple Fitness+-funksjonen og lære deg hvordan du lager og bruker din første stabel.

Hva er stabler i Apple Fitness+?

En stabel består av en serie med flere treningsøkter, meditasjoner og oppmerksomme nedkjølinger som du kan gjøre rygg-til-rygg. Fordelen med å bruke Stacks er at du kan gå sømløst fra en treningsøkt til den neste uten å stoppe og bla gjennom den enorme Apple Fitness+-katalogen midt i treningen.

  Hva er PII i Cyber ​​Security?

Tenk på Stacks som spillelister for Fitness+-katalogen din. Du kan opprette og lagre dem i Apple Fitness+-biblioteket ditt, akkurat som du kan opprette og lagre spillelister i Apple Music.

Hvordan lage en stabel i Apple Fitness+

Før du oppretter en stabel, må du bla gjennom Apple Fitness+-katalogen for å finne nok aktiviteter for rutinen din. Så velg en av de 12 treningstypene som vises øverst på Fitness+-siden. Velg deretter en rekke aktivitetstyper for å sikre at treningsstabelen din er godt balansert.

Når du har nok innhold til stabelen din, følger du disse trinnene i Fitness-appen på iPhone:

 • Velg Fitness+-fanen nederst på skjermen.
 • Velg en aktivitet, og trykk deretter på ellipseikonet (…) øverst til høyre på skjermen.
 • I alternativene som vises, trykker du på Legg til i stabel.
 •   11 beste Ruby Online-kompilator for å kode mens du er på farten

  Du kan også trykke og holde på en aktivitet til en popup-meny vises, og deretter trykke på Legg til i stabel. Stabelen vises som en farget firkant øverst på menyen din, med et tall ved siden av som angir hvor mange aktiviteter som er i stabelen.

  Uansett hva du velger å inkludere i stabelen din, husk alltid å inkludere en av de fantastiske Mindful Cooldowns i Apple Fitness+ på slutten.

  Hvordan ordne og bruke stabler i Apple Fitness+

  Når du er ferdig med å lage og legge til aktiviteter i stabelen din, kan du se den ved å trykke på den fargede firkanten øverst til høyre på skjermen og velge fra alternativene som vises. Du kan ganske enkelt trykke på La oss gå-knappen for å starte stabelen.

  Hvis du ikke er klar til å trene akkurat nå, trykker du på ellipseknappen (…) øverst til høyre for å vise knappen Legg til stabel i bibliotek. Dette vil lagre treningsbunken til det er treningstid.

    Hvordan bruke PV-funksjonen i Excel for å beregne nåverdien av en livrente

  Det er også enkelt å redigere og endre stabelen din. Hvis du vil omorganisere øvelsesrekkefølgen i stabelen din, bruk de tre horisontale linjene helt til høyre på hver aktivitet for å dra den opp eller ned og plassere den hvor du vil.

  Hvis du vil slette en aktivitet i stabelen din, sveip til venstre på den og trykk på Slett. Og til slutt, for å tømme hele stabelen og starte på nytt, trykk bare på ellipseikonet (…) øverst til høyre og velg Clear Stack.

  Tilpass treningsrutinen din med stabler i Apple Fitness+

  Nå som du kan organisere treningsøktene dine i stabler i Apple Fitness+, har du mer kontroll over hvordan du organiserer og bruker den dyrebare treningstiden din enn noen gang før.

  Du kan bla gjennom Apple Fitness+-katalogen når du vil og inkludere så mange aktivitetstyper du vil. Så, når det er på tide å lukke disse aktivitetsringene, kan Fitness+-appen din fungere som en personlig trener, og lede deg sømløst gjennom alle aktivitetene du valgte i den rekkefølgen du bestemte.