Hvordan laste ned den originale Microsoft FreeCell på Windows 10

Microsoft pleide å ha noen få spill installert rett ut av esken på eldre versjoner av Windows. Disse spillene var enkle kortspill, men de ble usedvanlig populære.

Med Windows 10 trakk Microsoft tilbake sine populære spill. I stedet hadde Windows 10 Candy Crash som er et tredjepartsspill og ingen liker det egentlig. Det er ingen mangel på tredjeparts kortspill som brukere kan installere på Windows 10, men hvis du er nostalgisk etter det originale Microsoft FreeCell-spillet, kan du fortsatt laste det ned.

Den originale Microsoft FreeCell for Windows 10

FreeCell var et av kortspillene som kom forhåndsinstallert på Windows 7. Hvis internett ditt noen gang var nede, var det det beste spillet å spille for å få tiden til å gå.

  Slik åpner du .key-filer på Windows 10

Last ned Microsoft FreeCell for Windows 10

Microsoft er klar over at FreeCell var et høyt elsket spill, og derfor ga selskapet det ut på nytt som en UWP-app. Ved å gjøre det endret det brukergrensesnittet så mye at appen er umulig å gjenkjenne. For å få det originale spillet, må du gå til tredjeparts programvarelagre.

Last ned Microsoft FreeCell fra Archive.org.
Pakk ut ZIP-filen.
Kjør EXE med administratorrettigheter.
Velg et språk.
Fjern merket for alle spillene unntatt FreeCell (du kan også installere de andre spillene ved å holde dem merket).
Klikk Installer.
Kjør spillet fra Start-menyen.

  Tastatur skrive tall i stedet for bokstaver (Windows 10)

Kompatibilitet

Disse spillene var opprinnelig ment å kjøre på Windows 7, men mange Windows 7-apper som ikke har blitt oppgradert kjører fortsatt ganske bra på Windows 10. Disse spillene er kompatible med den nyeste versjonen av Windows 10. Brukergrensesnittet er det samme og ingen endringer har gjort det. blitt laget til spillet under panseret.

Hvis du er bekymret for at spillene eller EXE-filen ikke er trygg, kan du kjøre den gjennom en VirustTotal-skanning. Vi skannet EXE-filen da vi skrev dette innlegget og fant ut at den var trygg.

Andre spilltitler som du kan installere fra pakken tilgjengelig på Archive.org inkluderer Minesveiper, sjakk, Mahjong, Kabal og Spider Solitaire.

  Slik åpner du kontrollpanelet i Windows 11

Konklusjon

Det er nok av tredjepartsspill for hver enkelt som Microsoft utviklet og inkluderte som standard i Windows 7. De fleste av dem er gratis og en liten delmengde er betalt. Det eneste problemet er at få, om noen, tilbyr brukere det samme distraksjonsfrie, rene brukergrensesnittet som det originale FreeCell fra Microsoft-spillet gjorde.

Brukere som ønsker å kjøre det gamle spillet, gjør det ikke alltid fordi de er nostalgiske. Spillene var flotte for uformell moro, og det er synd at Microsoft forlot dem til fordel for tredjepartsspill som brukere foretrekker å holde unna systemene sine.