Hvordan legge til sosiale bevis på nettstedet for å øke antallet konverteringer?

Å legge til sosiale bevis kan øke konverteringene dine enormt.

Det gir potensielle kunder en følelse av at de ikke er alene. Det forteller dem at det er en hel haug med mennesker som stoler på merkevaren og bruker den til deres fordel. Så det gir dem ikke mange grunner til å ikke bruke det selv også.

Å definere «sosialt bevis» på den enkleste måten betyr å vise dine potensielle kunder at mange mennesker stoler på merkevaren din, og det burde de også. Det spiller med sinnet deres (på en god måte) for å utløse en følelse av behov for produktene/tjenestene dine.

Her er ett eksempel på sosiale bevis brukt av Netflix:

Du ser anmeldelsene når du lander på en film-/serieside. Ved å se disse anmeldelsene vet du at mange mennesker har sett den og (mest sannsynlig) ELSKET den, så nå vil du se den også.

Her er et annet eksempel fra Buzzsumo:

De har vist frem noen av de største merkene som bruker tjenesten deres på hjemmesiden deres. Ved å se dette kan kundene enkelt bli overbevist om hvor god servicen deres er hvis disse store merkene bruker den.

Som disse to eksemplene er det mange flere måter å implementere sosial bevis på. Du kan enten brainstorme dem selv eller bruke løsningene nedenfor for å lette prosessen. Disse løsningene vil hjelpe deg med å integrere sosial bevis på flere måter og potensielt gripe de fleste potensielle kundene.

Hvis det høres interessant ut, la oss hoppe rett inn. 😉

ProveSource

Flott for å øke tillit, konverteringer og troverdighet, ProveSource har flere måter å integrere sosial bevis i virksomheten din. Du kan vise kjøpsvarsler, kundeanmeldelser, antall besøkende i sanntid, antall totale kunder og mye mer.

De forblir tro mot tjenesten deres, og det er derfor du vil legge merke til at hjemmesiden deres er full av sosiale bevis, som fungerer. ProveSource har over 18 000 fornøyde kunder, og det integreres med massevis av forskjellige plattformerinkludert WordPress, Shopify og Clickfunnels.

Notifia

100 % GDPR-kompatibel, Notifia er en pakke med over 30 widgets og plugins for å skyte markedsføringsspillet ditt i været. Det tar bare et par minutter å sette det opp, og du kan se eksponentiell vekst fra det. Den har verktøy for å oppnå tillit, øke konverteringer, spore atferd og mye mer.

  Hvilke funksjoner har Minecraft på Nintendo Switch?

Du kan tilpasse dem og velge mellom over 180 språk. Det spennende er at widgetene ikke bremser nettstedet ditt. De er optimalisert for ytelse.

Notifia integreres med mange apper og plattformer, som WordPress, Slack, Stripe og Shopify.

TrustPulse

Enkel, men veldig funksjonell, TrustPulse er nesten som en alt-i-ett-markedsføringsplattform (som bruker sosial bevis). Du kan sette den opp innen 5 minutter og tilpasse den som du vil. Den lar deg vise kundeaktivitet, kjøp eller registreringer i sanntid.

Det er ikke behov for kodekunnskap, så hvem som helst kan begynne å bruke dette. Det flotte er at teamet til OptinMonster lager det, så det kommer garantert til å bli bra. TrustPulse kan integreres i ulike plattformer, inkludert Blogger og Weebly.

Vokalvideo

Med Vokalvideo, kan du enkelt lage sosiale bevis gjennom videoer. Det kan være attester, anmeldelser og andre ekspertkampanjer ved å bruke deres fantastiske forhåndslagde maler.

Et selskap som heter Respond Software brukte denne løsningen og kom opp med denne ferdige videoen:

Ved å bruke denne løsningen får du veiledning fra start til mål, slik at du ikke trenger å gjøre så mye selv. Du får for eksempel forhåndslagde maler for å nå ut til folk som du trenger et videoklipp fra og skriptede spørsmål for den beste brukergenererte videoen.

Innbygging og publisering på hvilken som helst plattform er også en av de enkle oppgavene med VocalVideo, siden det bare tar noen få klikk. Etter at du har publisert videoen, kan du analysere ytelsen og forbedre områder der det er nødvendig.

Du kan registrere deg og komme i gang gratis.

FOMO

Veldig intelligent og brukervennlig, FOMO bruker maskinlæring for å finne de mest passende konverteringsinnstillingene for nettstedet ditt. Du kan vise tilpassede varsler om salg, registreringer, leveranser og andre bevis som er bundet til å konvertere de besøkende.

Du kan raskt sette opp dette og integrere det med over 80 apper, inkludert Zapier, MailChimp og Instagram. Den har mange strålende anmeldelser, og noen ønsker til og med at ingen andre skal oppdage dette verktøyet fordi det er deres lille hemmelighet til suksess. DET ER SÅ BRA!

På toppen av det er den GDPR-kompatibel.

  Hvilke kamerainnstillinger bør jeg bruke for gate- og reisefotografering

Sosiale bevissignaler

Du kan velge mellom over 200 forhåndslagde maler for å vise forskjellige varsler til de besøkende ved hjelp av Sosiale bevissignaler. Disse malene kan hjelpe deg med å generere abonnenter, øke salget, øke engasjementet og til og med skape hastverk av alle de riktige grunnene.

Den er mobilvennlig, og du kan tilpasse den i stor grad. Du kan integrere dette med plattformer som WordPress, Shopify og MailChimp.

Kom i gang gratis og sett den opp på så lite som 60 sekunder.

Nestesalg

Nestesalg lar deg legge til salgsvarsler, exit popup, rabatter på topplinjen og kampanjebokser. Den bruker sosial bevis til sitt fulle potensial og presser ut den best mulige konverteringsfrekvensen for deg. Du kan også lage trakter og redusere anskaffelseskostnadene.

Det er enkelt og raskt å sette det opp. Det tar noen minutter, uavhengig av hvilken integrasjonsplattform du velger. Den kan integreres i:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Tilpassede nettsteder

Alt du trenger er sporingspikselen som skal legges til nettstedet ditt, og du er flink til å begynne å bruke den.

Puls

Ved hjelp av Puls, kan du vise varsler for handlinger som den besøkende utfører. Det er klarert av noen av de største merkene, som Speedo, Harry’s og KlientBoost. (Se hvordan det er sosialt bevis!)

Etter mye testing har de kommet for å tilby denne løsningen, slik at du kan være sikker på at du vil se en god konverteringsrate rett på gang. Totalt sett er det raskt, enkelt å sette opp, og lar deg se dybdeanalyse.

Du kan også A/B-teste for å få mest mulig ut av det og endre ulike innstillinger for hver kampanje. Vær trygg, Pulse integreres med favorittplattformene og appene dine.

Innflytelse

Med ubegrensede tilpasninger og over 50 integrasjonsplattformer, Innflytelse krever bare én enkelt kodelinje for å begynne å øke konverteringene og salget. Du kan vise:

 • Nylig individuell brukeraktivitet
 • Nylig massebrukeraktivitet
 • Livet antall besøkende
 • Kunde anmeldelser

Det er enkelt å sette opp, og det støtter over 100 forskjellige språk. Du kan komme i gang med å bruke deres gratis prøveversjon.

WPfomify

Fullstendig responsiv med støtte i verdensklasse, WPfomify er en strålende WordPress-plugin for sosial bevis. Du kan integrere den med andre populære plugins og e-postmarkedsføringstjenester, som WooCommerce, MailChimp og EasyDigitalDownloads.

Den har mange designalternativer, og du kan bruke UTM-felt til å spore konverteringene dine med Google Analytics. Dessuten er den responsiv og gir deg full kontroll over hvem som ser varslene dine om sosiale bevis, alt takket være Granular Targeting.

  Hva er din USAA Online ID?

Det er viktig å huske på at denne plugin-en bare vil fungere på et WordPress-nettsted som er vert for seg selv.

SocialProve

SocialProve kan hjelpe deg med å redusere anskaffelseskostnadene ved å vise brukervennlige popup-vinduer med sosiale bevis. Det som er bra med denne løsningen er at varslene ikke dekker en betydelig del av skjermen. Det tar liten plass, men får mest mulig ut av det.

De forskjellige typene popup inkluderer:

 • Live aktivitet teller
 • Livet antall besøkende
 • Antall besøkende de siste 24 timene
 • Aktivitetstall de siste 24 timene

Du kan prøve denne løsningen gratis i syv dager ved å bruke deres prøveversjon.

Beeketing

Drevet av AI-teknologi, Beeketing er laget for å løfte e-handelskonverteringene dine. Det er en alt-i-ett-markedsføringsplattform for nettbutikker, som lar deg:

 • Spor kundenes oppførsel
 • Finn ut kundenes interesse for butikken din
 • Bruk ulike apper for sosial bevis, haster og kundestøtte

Den har mange funksjoner inni seg for å sikre at butikken din går jevnt og oppnår de beste konverteringsratene på hvert hjørne, selv på betalingssidene. Du kan integrere Beeketing med WooCommerce, BigCommerce og Weebly.

Nudgify

Du kan vise sanntidskjøp og aktiviteter til de besøkende med Nudgify. Den har en dra-og-slipp-arbeidsplass og en enorm samling av ferdiglagde maler du kan velge mellom. Du kan tilpasse dem, legge til klikkbare elementer og integrere dem med andre verktøy for å forbedre funksjonaliteten ytterligere.

Enten du har en e-handelsbutikk, et SaaS-produkt eller omtrent hvilken som helst nettside, kan Nudgify hjelpe deg med å få mest mulig ut av alle besøkende.

Konklusjon

Sosial bevis er avgjørende for å minne nye besøkende og potensielle kunder om troverdigheten til virksomheten din. Disse løsningene ovenfor kan hjelpe deg å gjøre det med den største letthet.

x