Hvordan se Hulu på Linux-skrivebordet med Electronplayer

Ser du etter å se Hulu på Linux-PC-en din fra komforten av Linux-skrivebordet? Lei av å åpne Firefox eller Chrome for å se programmene dine? Sjekk ut Electronplayer. Det er en strømmeapp for Linux som støtter de fleste vanlige strømmetjenester, inkludert Hulu. Slik setter du det opp på systemet ditt.

Merk: for å lykkes med å følge denne veiledningen; du må ha en Hulu-konto, samt et betalt abonnement for tjenesten. Hulu vil ikke fungere i Electronplayer uten en konto. Finn mer informasjon om Hulu her.

Installere Electronplayer på Linux

Electronplayer er et utmerket program for å se favorittprogrammene dine på Hulu fra Linux-skrivebordet. Denne applikasjonen kommer imidlertid ikke forhåndsinstallert på noe Linux-operativsystem, så du må sette den opp manuelt.

Installasjonen av Electronplayer på Linux kan gjøres på tre måter. Den første måten er gjennom en Linux Snap-pakke. Den andre metoden er AppImage, som ligner på en Windows EXE. Den er også tilgjengelig i Arch Linux AUR.

  Hvordan formatere en USB-enhet til Fat32 på Linux

Linux Snap-pakke

For å sette opp Electronplayer på Linux gjennom Snap-butikken, start med å aktivere Snap-pakkens kjøretid på datamaskinen. Du kan aktivere kjøretiden ved å installere «snapd»-pakken, og aktivere «snapd.socket»-tjenesten med Systemd.

Merk: trenger du hjelp til å sette opp Snap-runtime på datamaskinen din? I så fall kan vi hjelpe. Følg veiledningen vår for hvordan du setter opp Snap-pakker på Linux.

Etter å ha satt opp Snap runtime på datamaskinen din, kan installasjonen av Electronplayer på Linux begynne. Først åpner du et terminalvindu på Linux-skrivebordet ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søk etter «Terminal» i appmenyen og start den.

Med terminalvinduet åpent, bruk snap install-kommandoen nedenfor.

sudo snap install electronplayer

AppImage

Hvis Snaps ikke er noe for deg, kan du også installere applikasjonen via et AppImage. For å starte, åpne et terminalvindu på Linux-skrivebordet. Du kan åpne et terminalvindu ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet, eller ved å søke etter «Terminal» i appmenyen.

Med terminalvinduet åpent og klart til bruk, skriv inn wget-kommandoen nedenfor for å hente den nyeste AppImage-utgivelsen av Electronplayer.

wget https://github.com/oscartbeaumont/ElectronPlayer/releases/download/v2.0.8-rc4/electronplayer-2.0.8.AppImage

Etter å ha lastet ned AppImage-filen, bruk mkdir-kommandoen til å opprette en ny mappe. Denne mappen vil få navnet «AppImages», og den vil bli brukt til å lagre Electronplayer AppImage-filene.

mkdir -p ~/AppImages/

Bruk mv-kommandoen, plasser AppImage-filen i den nyopprettede AppImages-mappen.

mv electronplayer-2.0.8.AppImage ~/AppImages/

Du må nå oppdatere tillatelsene til Electronplayer-applikasjonen slik at den kan kjøres som en fil.

sudo chmod +x electronplayer-2.0.8.AppImage

Til slutt, start Electronplayer-programmet ved å bruke utførelseskommandoene nedenfor.

cd ~/AppImages/
./electronplayer-2.0.8.AppImage

Du kan også starte Electronplayer ved å åpne «AppImages»-mappen og dobbeltklikke på AppImage-filen.

  Hvordan spille Crusader Kings II på Linux

Arch Linux

Electronplayer-applikasjonen er tilgjengelig for installasjon i Arch Linux AUR. Hvis du vil installere det på systemet ditt, åpner du et terminalvindu på Linux-skrivebordet. Skriv deretter inn kommandoene nedenfor etter hverandre.

sudo pacman -S git base-devel

git clone https://aur.archlinux.org/trizen.git

cd trizen/

makepkg -sri
trizen -S electronplayer

Hvordan se Hulu på Linux-skrivebordet

For å se Hulu på Linux-skrivebordet ved å bruke Electronplayer-applikasjonen, gjør følgende. Først åpner du «Electronplayer» ved å søke etter den i appmenyen. Når den er åpen, følg trinnvise instruksjoner nedenfor.

Trinn 1: Inne i applikasjonen, finn «Hulu»-ikonet og klikk på det med musen. Hvis du bruker en versjon av Electronplayer som ikke har Hulu-ikonet, gjør følgende.

  Hvordan sette opp Enpass på Linux

Finn først menyen «Innstillinger», og finn undermenyen «Aktiverte tjenester». Se gjennom undermenyen for «Hulu» og klikk på den med musen for å aktivere den. Start deretter Electronplayer-appen på nytt.

Trinn 2: Etter å ha klikket på «Hulu»-ikonet inne i Electronplayer-applikasjonen, vil Hulu-nettstedet lastes opp. Finn menyen øverst til høyre og velg den med musen for å se innholdet.

Trinn 3: Inne i Hulu-menyen klikker du på «Logg inn»-knappen med musen. Når du velger denne knappen, vil den be deg om å skrive inn brukerlegitimasjonen og passordet ditt. Gjør det.

Trinn 4: Etter å ha logget inn på Hulu-kontoen din, vises «Tingene». Bruk musen til å velge TV-programmet eller filmen du ønsker å se, og la den laste opp for å nyte showet.

Trenger du å stenge Hulu? Lukk Electronplayer-vinduet, så skal det lukkes. Alternativt, for å bytte tjenester, klikk på «Tjenester» og velg «meny» for å få tilgang til tjenestemenyen.