Hvordan se NFL-spill (gratis + betalte alternativer) fra hvor som helst

Det er trygt å anta at den nåværende COVID-19-situasjonen har gjort det vanskelig, om ikke direkte umulig å nyte ulike kulturelle og sportslige begivenheter, på grunn av det brede spekteret av begrensninger og restriksjoner som har blitt pålagt.

Det betyr imidlertid ikke at sport bare sluttet å eksistere, eller at artister sluttet å spille konserter eller spille inn album. Nei, faktisk tilpasset de seg og migrerte ferdighetene og hardt arbeid for å omfavne en mer digital tilnærming.

Hvordan se NFL-spill (FULL TUTORIAL)

Ta NFL, for eksempel. Hvis du er en fan, vet du sannsynligvis hvor vanskelig det er å se favorittfotballlaget ditt score den touchdownen på et stadion, siden det å ta en billett føles mer og mer som et fjernt minne.

På den lyse siden, med tanke på tidligere arrangementer og hvordan NFL-arrangementsplanen ble rotet til på grunn av pandemien, kan du være glad for å vite at fra et organisatorisk synspunkt begynner ting å se bra ut for NFL-sesongen 2021-2022 .

Se NFL-kamper direkte hjemmefra

Selv om du sannsynligvis ikke kommer til å kjøpe en billett til en NFL-kamp og se favorittlaget ditt i år, vil du kunne streame alle NFL-kamper i sesongen 2021-2022 hjemmefra. Vi vet, det er ikke akkurat ideelt, men hei, det er bedre enn å se re-runs eller få noen andre til å fortelle deg resultatet og ødelegge resultatet av en kamp.

Mange sportsfans er allerede kjent med strømmeplattformer, mens noen av dere kanskje til og med har et favorittnettsted der dere vet at dere kan finne livestreams av alle arrangementene dere er interessert i. Vi er klar over at noen av disse strømmetjenester er gratis, og derfor samler de raskt enorme mengder følgere på praktisk talt ingen tid.

Dessverre er mange av disse gratis NFL-strømmingskildene ikke helt legitime og kan til og med utgjøre sikkerhets- eller personvernrisiko for de som bruker dem. Videre er gratis strømmetjenester også avhengige av annonser, popup-vinduer og skissebaserte betalte spørreundersøkelsestjenester for å generere inntekter, og de fleste av dem enten plaster skjermen din med logoer og vannmerker eller er tilgjengelige med underparre oppløsninger og buffer som gale.

Det er nettopp derfor vi har satt sammen en liste over offisielle, legitime strømmekilder der du kan se NFL-kamper fra sesongen 2021-2022 uten å gå på bekostning av personvernet eller sikkerheten.

Hvis du er i USA, ser det bra ut på din side, ettersom du kan finne et bredt utvalg av strømmetjenester der du kan se live NFL-spill uten å betale en krone. På ulemper, hvis du reiser eller bare er en NFL-fan som bor i et annet land, kan det vise seg å være umulig å få tilgang til disse strømmeplattformene fra utenfor USA.

Heldigvis kan du omgå disse urettferdige geografiske begrensningene ved ganske enkelt å bruke en solid VPN-tjeneste, en som ikke bare beskytter personvernet ditt på nettet, men som også skjuler din fysiske plassering, slik at det ser ut som om du er på amerikansk jord.

Slik streamer du NFL-spill fra utenfor USA:

Kjøp et premium VPN-abonnement (vi anbefaler NordVPN)
Last ned VPN-installasjonsprogrammet på din PC
Installer VPN på PC-en din og start den
Logg inn på din premium VPN-konto
Koble til en amerikansk server (velg den med lavest ping)
Slett nettleserens informasjonskapsler og bufrede data
Koble til din favoritt NFL live streaming-plattform (sjekk ut listen vår nedenfor)
Nyt å se NFL-kamper fra utenfor USA

NordVPN er en av de beste VPN-ene på markedet, og det er derfor vi anbefaler det på det varmeste hvis du trenger å omgå geo-restriksjoner og se NFL-spill fra et land utenfor USA. Ikke bare vil NordVPN hjelpe deg med å omgå geo-blokkering, men det vil også holde personvernet ditt helt trygt mens du holder på.

Denne VPN-en tilbyr lynraske tilkoblingshastigheter og har et imponerende nettverk av servere over hele verden, noe som gjør det til en lek å finne en server på et sted du trenger mest. Selv om den amerikanske serveren du nettopp koblet til ikke ser ut til å fungere, kan du enkelt velge en annen som kan fungere utmerket.

Bortsett fra de grunnleggende egenskapene, gir NordVPN deg også tilleggsfunksjoner, for eksempel dobbel VPN (spretter tilkoblingen din to ganger for mer personvern), CyberSec (annonse- og skadevareblokkering), samt skjulte servere (skjul VPN-trafikk for å unngå gjenkjenning og blir blokkert).

Mange tjenester kjører VPN-deteksjonstjenester som er ment å identifisere brukere som er avhengige av VPN-tjenester for å omgå geo-restriksjoner og hindre dem i å nyte innholdet som ikke er ment å være tilgjengelig i visse land. NordVPNs obfuskerte servere reduserer sjansen for VPN-trafikkdeteksjon mye.

Les hele vår NordVPN-anmeldelse hvis du vil finne ut hvorfor det er en av de beste VPN-ene på markedet.

Fordeler
Optimaliserte servere for å fjerne blokkering av Netflix
Ingen båndbreddetak
256-bit AES-kryptering med perfekt videresendingshemmelighold
Beholder ingen metadata for nettlesingen din
30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ulemper
Ikke mye
Det kan ta 30 dager å behandle refusjoner.

Hva er de beste streamingplattformene for NFL 2021-2022?

Hvis du er lei av å se NFL-spill på lyssky strømmeplattformer som er kjørt med annonser, låst bak undersøkelsesvegger, vist i dårlige oppløsninger eller buffer som om du fortsatt bruker oppringt, kan det være lurt å bytte til bedre alternativer.

Merk at noen av disse alternativene er premiumtjenester, så du må kanskje kjøpe et abonnement eller betale en månedlig avgift for å bruke dem. Vi forsikrer deg imidlertid om at du definitivt vil få noe for pengene dine når det gjelder strømmekvalitet og tjenestetilgjengelighet.

  Hvordan lage en bok i Microsoft Word

NFL Game Pass (flere land)
fuboTV (USA)
Peacock (USA)
Paramount+ (USA)
Amazon Prime Video (kun USA eller i utlandet med VPN)
Yahoo! Sports-app (USA)
YouTube TV (USA)
USTVnow (alle land)
Sling TV (USA)
Vidgo (USA)
Hulu (USA)
Tubi TV (USA)
AT&T TV (USA)
Nå TV (Storbritannia)
Sky TV (Storbritannia)
TSN (Canada)
DAZN (Canada, Østerrike, Tyskland, Japan, Sveits, Italia)
Foxtel Now (Australia)
7mate (Australia)

Siden plattformene vi har listet er forskjellige fra hverandre, vil vi tilby deg flere detaljer om hver enkelt av dem, så mot slutten av guiden vår vil du kunne velge den som passer best for dine behov.

NFL Game Pass

Det er en god grunn til at NFL Game Pass er den første NFL-strømmetjenesten vi har anbefalt: det er det beste alternativet for å streame live-spill uansett hvor du streifer, enten du er på amerikansk jord eller et sted i utlandet.

Gitt at rettighetene til å kringkaste visse spill varierer fra ett selskap til et annet, enn si plassering, er det faktum at NFL Game Pass støtter flere land definitivt verdt å nevne.

For eksempel kan du bli fristet til å tro at NFL Game Pass lar deg se direkte amerikanske spill til fritiden din, mens det faktisk bare tilbyr VOD (Video On Demand) streaming av spill, og først etter at de er sendt, noe som er ganske urettferdig, til å begynne med.

I Storbritannia og Irland tilbyr den samme tjenesten samme type tjeneste, men enda mer begrenset; noen av spillene er mørklagt, så du vil ikke kunne se dem på denne plattformen, selv etter at de har blitt sendt.

I noen andre land, inkludert Østerrike, Sveits og Tyskland, kan du imidlertid se alle NFL 2021-2022-spill direkte uten geografiske (eller andre) begrensninger. Imidlertid har du kanskje ikke råd til luksusen å reise til Tyskland, for eksempel, bare for å streame NFL-spill live.

Det er nettopp da en VPN som NordVPN kan komme godt med. Du trenger ganske enkelt å koble til en server i Tyskland (eller et hvilket som helst annet ubegrenset land), registrere deg for en NFL Game Pass-konto og glede deg over å se livestreaming hele sesongen.

Sist, men ikke minst, tilbyr NFL Game Pass en 7-dagers gratis prøveversjon som du kan bruke til å teste plattformens tjenester og se om de passer dine behov deretter.

Se NFL-spill gratis

Hvis du liker NFL, men ikke nødvendigvis roter til et eller annet lag, er du kanskje ikke klar til å forplikte deg til et premium streamingtjenesteabonnement, eller til og med betale en månedsavgift for å nyte denne typen innhold .

Ikke vær redd; som vi har forklart litt tidligere, inkluderer guiden vår også en haug med tjenester som lar deg streame NFL 2021-2022-spill helt gratis. Disse tjenestene vil imidlertid ikke gi deg samme grad av tilfredshet som premium-tjenestene, siden de enten er annonsestøttet, eller de mangler noen spill.

Yahoo! Sport app

Yahoo! Sports App lar deg se primetime og lokale vanlige NFL-kamper for sesongen 2021-2022, så det burde være mer enn nok for deg hvis du bare leter etter en gratis måte å ha litt NFL-action på skjermen.

Imidlertid kommer det med en rekke ulemper. For en gangs skyld vil du bare kunne bruke den via smarttelefoner eller nettbrett. Vi antar at du også kan installere appen på en emulator og streame innhold fra PC-en din, men vi testet ikke den teorien.

I tillegg kan enkelte spill bare være tilgjengelige hvis du streamer dem fra en mobildatatilkobling i stedet for WiFi. Selv om vi synes denne praksisen er merkelig, forstår vi at dette kan være en sponset avtale mellom Yahoo! og en mobildataleverandør. Det er i hvert fall (nesten) gratis, ikke sant?

Vi nevnte ikke akkurat dette i beskrivelsen vår (selv om det er antydet i listen over strømmetjenester ovenfor), men du vil ikke kunne laste ned Yahoo! Sports-app fra utenfor USA uten å bruke en VPN.

Dessuten må du kanskje også endre Google Play Store-regionen din før du gjør det eller sidelaster APK-en fra en (forhåpentligvis) pålitelig kilde på Internett.

Tubi TV

Tubi TV er en VOD-strømmetjeneste som hovedsakelig eies og drives av FOX. Den lyse siden? Du kan bruke den til å se FOXs NFC-spill på søndager uten å betale en krone, uten strenge krav, ingen kredittkort nødvendig.

Ja, denne avtalen er ganske spesifikk, og du kan bare bruke denne plattformen til å streame NFC-spill på søndag, men det burde være nok hvis du bare vil slappe av med favorittdrikken din mens du ser på en fotballkamp på en søndag ettermiddag.

Det er imidlertid en ulempe: Tubi TV er annonsestøttet. På plussiden vil du kunne bruke den til å streame ikke bare sportsbegivenheter, men også serier og filmer som du kan finne i biblioteket. Ganske fangst, ikke sant?

USTV nå

USTV Now er en strømmetjeneste på nett som ble designet for å tillate medlemmer av amerikanske militærtjenester så vel som borgere som bor i utlandet å se TV-serier på en rask og praktisk måte uten å måtte betale for kabel.

Tjenesten tilbyr flere planer, og en av dem er helt gratis i 6 måneder. Imidlertid lar gratisplanen deg bare se klassiske filmer når som helst på hvilken som helst enhet. De andre planene kommer alle med 10-dagers gratis prøveversjoner og omfatter TV-serier, filmer og viktigst av alt, sportsbegivenheter.

Vi vil ikke anbefale å holde fast ved denne tjenesten, siden ikke engang å betale for premium-abonnementsplanene vil gi deg tilgang til nok NFL-spill til å rettferdiggjøre kjøpet. USTV Now kommer bare med FOX og CBS, og mye NFL-spillinnhold er mørklagt.

7mate (Australia gratis-til-luft)

7mate er et gratis-til-luft-nettverk fra Australia du kan bruke til å streame NFL-spill gratis. Etter sigende har 7mate låst en 4-års avtale med NFL slik at den kan kringkaste kampene deres, men den avtalen gikk ut for to år siden, i 2019.

Imidlertid forlot 7mate det ikke slik og forlenget tilsynelatende avtalen med et helt «noe år» slik at seerne kunne se NFL-kampene 2020-2021. Så hva med 2021-2022-spillene? Vel, avtalen virker ganske på plass for denne sesongen også, så du kan dra nytte så lenge den varer. 7mate streamer både søndag og mandag 2021-2022 NFL-kamper.

  Hvordan bruke ekkoknapper for å kontrollere smarthome-enheter

Som du kanskje forventer, er 7mate kun tilgjengelig i regionen den tilhører; med andre ord, hvis du ikke er i Australia for øyeblikket, vil du ikke kunne bruke den uten noen få triks i ermet. Som vi har nevnt ovenfor, kan du bruke en VPN til å fjerne blokkering av geo-restriksjoner og få tilgang til ulike tjenester og innhold som ikke er tilgjengelig i din region, for eksempel 7mate.

Amazon Prime-video

Hvis du er kjent med Amazon Prime, vet du sannsynligvis at dette alternativet ikke akkurat er gratis, da det krever at du betaler et månedlig abonnement for å få tilgang til innholdet. Men hvis du allerede eier en Amazon Prime Video-konto, er du heldig!

Det er mulig å bruke Prime Video-kontoen din til å streame fotballkamper på torsdag kveld uten å betale noen ekstra avgifter. Som det viser seg, har Amazon Prime Video eksklusive rettigheter til å kringkaste Thursday Night Football-kamper i USA fra og med 2021-sesongen.

Videre har den også eksklusive kringkastingsrettigheter for en lørdagskamp, ​​så avtalen er ganske søt, tatt i betraktning at den kommer uten ekstra kostnader og at Amazon Prime Video allerede har et rikt innholdsbibliotek til å begynne med.

Sist, men ikke minst, hvis du reiser eller bor utenfor USA, kan du bruke Amazon Prime Video i forbindelse med en VPN-tjeneste for å omgå alle geo-restriksjoner som vil hindre deg i å få tilgang til USA-reservert innhold utenfra dette landet.

Hvor kan du se NFL-kamper i USA uten kabel

Hvis du bor i USA, hjemlandet til NFL-spill, har du allerede vunnet halve kampen siden du ikke trenger å bruke en VPN for å fjerne blokkeringen av innhold som er reservert eksklusivt for innbyggere i USA. For det meste.

På den annen side eies ikke NFL-spillrettighetene av en enkelt enhet, noe som kan være problematisk siden du trenger tilgang fra alle disse selskapene hvis du vil unngå å gå glipp av noen kamp i sesongen.

Følgende enheter deler rettighetene til å kringkaste NFL-kamper i sesongen 2021-2022:

NFL Game Pass (bruk en VPN for å fjerne blokkering av live-spill)
FOX (NFC søndagsspill)
CBS (AFC søndagsspill)
ESPN (Monday Night Football)
Amazon Prime Video (Thursday Night Football)
NBC (Sunday Night Football)
NFL Network (forskjellige spill)
Yahoo! Sports-app (primetime og lokale nasjonale sendinger, kun streambar på mobile enheter)

Selv om mange av disse alternativene er tilgjengelige via kabel, kan du også betale for strømmetjenester på nettet slik at du kan få tilgang til dem på en rekke andre enheter enn TV-en din.

I tillegg kan bruk av en strømmetjeneste hjelpe deg med å få mange av alternativene oppført ovenfor. I tilfelle du ikke har funnet ut av det nå, er målet vårt å velge en strømmetjeneste som omfatter de fleste, om ikke alle alternativene som er presentert i listen ovenfor.

fuboTV

For tiden er fuboTV den beste strømmeplattformen der du kan se de fleste NFL-kampene fra staten. Faktisk tilbyr fuboTV følgende kanaler for bare $59,99 per måned:

REV
CBS
NFL RedZone
NBC
ESPN
NFL nettverk

Dette høres kanskje ikke så mye ut, men nettverkene ovenfor gir deg tilgang til søndags- og mandagskveldsfotball, samt NFC- og AFC-spill. Hvis dette er omtrent nok for deg, kan du like gjerne stoppe her, men å legge til et Amazon Prime Video-abonnement til blandingen kan fjerne blokkeringen av hele spekteret av 2021-2022 NFL-spill for bare $8,99 ekstra.

Derfor, for omtrent $69 per måned, kan du se alle NFL-kamper i sesongen 2021-2022 uten kabel. Merk at denne metoden fungerer best hvis du er bosatt i USA som for tiden bor i USA, da forsøk på å bruke den fra et annet land kanskje ikke fungerer uten en VPN, noe som innebærer en ekstra månedlig kostnad.

NFL Game Pass

Hvis du ikke akkurat er en fan av å bruke flere strømmetjenester for å få tilgang til separate fragmenter av samme begivenhet, som er NFL-sesongen 2021-2022, har vi allerede nevnt NFL Game Pass ovenfor og hvordan du kan bruke det til å se hver USAs spill.

Ulempen er at du bare vil kunne se spillene på forespørsel og først etter at de allerede er sendt, noe som setter deg i fare for å finne ut poengsummen før spillet slutter. Oh, og tjenesten koster hele $99 per sesong.

Men hvis du bruker en VPN og kobler til et støttet land i eurosonen (Tyskland, Sveits, Østerrike), kan du se hver kamp live. På minussiden må du kjøpe en solid VPN-tjeneste, for eksempel NordVPN, som kan øke den månedlige avgiften din litt.

Billigere alternativer for å se NFL 2021-2022-spill i USA

Vi forstår det, $99 per sesong kunne føles litt mye hvis du tenkte på NFL Game Pass, for ikke å nevne at du sannsynligvis vil bruke det sammen med en VPN for å få mest mulig ut av det og kunne se live spill.

Det faktum at kringkastingsrettighetene for NFL-spill deles mellom en rekke enheter, gjør det heller ikke enklere. Hele situasjonen er et rot, og du må mest sannsynlig mikse og matche hvis du vil spare en krone eller to.

Det er en sjanse til å slippe unna med å betale rundt $50-$55 hvis du vil ha hele pakken ved å kombinere premium-, betalte- og gratistjenester i samme gryte og håper du ikke går glipp av viktige begivenheter.

Listen nedenfor er et eksempel fra Comparitech, men erstatt, legg til eller fjern alle alternativer i henhold til dine egne behov:

Amazon Prime (Thursday Night Football) – $8,99 per måned
Paramount+ (AFC-spill) – $5,99 per måned
Sling Blue (mandagsfotball) – $35 per måned
Tubi TV (NFC-spill) – Gratis
Yahoo! Sports-app (lokale og nasjonale spill) – Gratis
Peacock (Sunday Night Football) – Gratis / potensiell betalingsmur på $4,99 for NFL-spill

Derfor, avhengig av Peacock og om de vil låse Sunday Night Football-spill bak en betalingsmur eller ikke, kan du ende opp med å betale enten $49,98 eller $54,97.

  Memory Diag og Battery Diag er to enkle systemovervåkingsapper [Mac]

Hvis du ikke er en fan av miksing og matching og ikke bryr deg om du ender opp med å gå glipp av et spill eller to, kan du bruke en av tjenestene i listen nedenfor. Vi har inkludert hver tjenestes månedlige minimumspris (mer avanserte planer kan ende opp med å koste mer), samt NFL-kringkasterne den tilbyr for din bekvemmelighet.

fubotV – $54,99 – CBS, NBC, NFL Network, FOX
Sling TV (oransje + blå) – $49,99 – NBC, ESPN, FOX, NFL Network
YouTube TV – $49,99 – CBS, NBC, FOX, ESPN
Hulu + direktesendt TV – $44,99 – CBS, NBC, FOX, ESPN
AT&T TV nå – $50 – CBS, NBC, ESPN, FOX

Det er verdt å nevne at alle tjenestene vi har nevnt ovenfor også gir deg gratis 7-dagers prøveversjoner, slik at du kan bestemme om de passer dine behov før du forplikter deg til å kjøpe en langsiktig abonnementsplan.

Hvis du ikke er redd for å bli skitne og kombinere strømmetjenesten din med en VPN, kan du prøve DAZN, som koster bare $20 per måned eller $99 per år (som kan sammenlignes med sesongavgiften for NFL Game Pass).

Selv om DAZN ikke lar deg se NFL-spill i USA, kan du se live NFL-spill ved å bruke en VPN for å løfte DAZN Canadas geo-begrensning, siden DAZN Canada tilbyr live-spill gjennom NFL Game Pass.

Hvordan kan jeg se NFL-kamper i Canada?

Apropos Canada, noen gang lurt på hvordan folk som bor der kan se NFL 2021-2022 sesongkamper? Vel, i motsetning til innbyggere i USA, ser kanadiere ut til å ha det bedre, ettersom de kan kjøpe NFL Game Pass ved å betale en engangsbetaling på $74,99.

Men vent, det er mer: denne engangsbetalingen gir dem tilgang til live NFL-spill (i motsetning til amerikanske abonnenter, som bare kan se on-demand repriser av spillene etter at de ble sendt), samt repriser av hvert spill i årstid. Ganske fint, ikke sant?

Det beste alternativet for kanadiske NFL-fans ville imidlertid være DAZN. Ikke bare kommer DAZN til en billigere pris enn NFL Game Pass, men det tilbyr faktisk Game Pass til sine abonnenter, noe som betyr live-spill i HD-kvalitet. DAZN koster $20 CAD per måned, i motsetning til Game Passs nesten mer enn trippel $74,99 prislapp.

Et annet flott alternativ ville være TSN Direct, som koster mer enn DAZN ($24,99 CAD per måned), men som også har en frittstående streaming-app.

Hvordan kan jeg se NFL-kamper i Storbritannia?

Siden innbyggere i Storbritannia har et svakt punkt for amerikansk fotball, bør vi diskutere litt om hvordan du kan se NFL-kamper hvis du for øyeblikket er i Storbritannia. Vi har allerede nevnt at i Storbritannia og Irland kan NFL Game Pass brukes, om enn med visse begrensninger. Ingen live-spill er tilgjengelig, og på toppen av det kan det hende du ikke får tilgang til alle ikke-live-spill heller.

Et bedre alternativ ville imidlertid være å få et Now TV-abonnement, som skal gi deg tilgang til både Sky TV og Sky Sports. Som bosatt i Storbritannia, i stedet for å registrere deg direkte på Sky TV, er det bedre å signere for et Now TV Entertainment Pass og legge til Sky Sports Mobile-planen på toppen av det.

I motsetning til å signere for Sky TV, som kan bli ganske dyrt, vil Now TV-metoden koste deg i underkant av £13 per måned.

Hvordan kan jeg se NFL-kamper i Australia?

Hvis du er en australsk NFL-fan og ønsker å se favorittlaget ditt i sesongen 2021-2022, vil det beste valget ditt være å kjøpe et NFL Game Pass-abonnement. Kostnaden for dette alternativet er $249 AUD per år og tilbyr de fleste NFL-spill live og resten av dem på forespørsel med full reprise.

På plussiden, å kombinere NFL Game Pass med en VPN og få tilgang til det gjennom et støttet land i eurosonen kan la deg se alle spillene live, samt se repriser for alle tidligere spill.

Hvis du ikke er så stor NFL-fan, kan det være lurt å velge et annet alternativ, et som faktisk er gratis. Vi har nevnt 7mate ovenfor som et gratis alternativ til betalte strømmetjenester hvor du kan se NFL-spill.

Dessverre vil ikke 7mates spillutvalg være like rikt som Game Pass-biblioteket, siden du bare vil kunne se to spill per uke (søndager og mandager). Du vil imidlertid kunne bruke en antenne for å stille inn 7mate siden det er et gratis-til-luft-alternativ.

Du kan også velge Foxtel Now, men prisen på $40 AUD for basispakken og $29 AUD per måned for sportspakken kan være litt støtende.

Hvordan kan jeg se NFL-kamper i Europa?

Sist, men ikke minst, virker det som europeere har fått det best når det kommer til å se NFL-kamper. Game Pass lar dem se både live-spill og repriser av spill som allerede har sluttet, og tilsynelatende trenger de ikke å bruke en VPN heller.

DAZN er uten tvil den beste måten du kan gjøre det på hvis du er i Europa og ønsker å se NFL-kamper live. Det koster bare €9,99 per måned og inkluderer et NFL Game Pass, som vi allerede vet lar deg se NFL-kamper live.

På minussiden er kanskje ikke DAZN tilgjengelig i alle europeiske land, så det beste neste ville være å registrere seg for et NFL Game Pass. Det er gode nyheter og dårlige nyheter; den gode nyheten er at prisen for dette alternativet varierer fra land til land, så du kan kanskje spare noen få dollar. Den dårlige nyheten er at enkelte land kanskje bare kan få tilgang til repriser av spillene i stedet for å se dem live.

Det er imidlertid ingenting som en pålitelig VPN ikke kan fikse, så du kan prøve å bruke en VPN for å omgå geografiske begrensninger og se live NFL-spill selv i land der Game Pass ikke støttes fullt ut.

Se NFL-kamper uten kabel – KONKLUSJON

Alt tatt i betraktning, hvis du er lidenskapelig opptatt av NFL-spill og du sørger over å ikke kunne se favorittlagene dine live fra en komfortabel stadionstol, ville et godt alternativ være å streame kampene på den valgte enheten, og uten kabel også.

Selv om det er mange strømmetjenester på nettet der du kan se favorittlaget ditt i NFL utslette motstanderne sine, tror vi at den beste måten å gjøre det på er ved å signere for et NFL Game Pass og bruke en VPN for å se kampene direkte fra en støttet land i eurosonen.

Hvis du ikke akkurat føler at dette ville være det beste valget for deg, har vi utarbeidet en rekke alternativer som du kan velge mellom.