Hvordan skjule iOS 7-statuslinjen eller noen av dens ikoner / elementer

Tweaks som HideMe7 er flotte siden de omhandler flere aspekter av iOS, men det er alltid plass til spesialiserte pakker i jailbreak-butikken. Mens HideMe7 har noen ganske anstendige alternativer for å tilpasse iOS 7-statuslinjen, kan du ikke kalle funksjonslisten uttømmende på noen måte. For eksempel, hvis du vil skjule statuslinjen helt, kan ikke HideMe7 hjelpe deg der. Med en tweak som StatusBarSuite kan du gjøre akkurat det og mer. Denne nye utgivelsen lar deg endre synlighetsstatusen til alle iOS 7-statuslinjeelementer, og håndterer både de midlertidige og permanente. Brukere kan skjule batteri- og WiFi-ikoner, tidsvisningen og omtrent alle andre ting som vises i statuslinjen.

  Still inn iOS-tastaturet til å endre farge basert på appen du bruker

Noen ikoner/indikatorer vises kun i statuslinjen når du har en bestemt innstilling slått på, eller en bestemt tjeneste brukes. Med StatusBarSuite kan du holde disse ikonene ute av syne selv når innstillingen er funksjonell. Den legger til sin egen meny til Innstillinger-appen (Innstillinger > SBS-preferanser), hvor du finner en separat bryter for hvert enkelt ikon. Komponentene som kan skjules fra statuslinjen inkluderer følgende.

Batteriikon (prosentandelen forblir synlig, siden du kan slå den av fra appen for aksjeinnstillinger uansett)
Navnet på mobiloperatøren din
Tidsvisning
Bluetooth-ikon, selv når det er aktivt
Bluetooth-batteriikon
WiFi og LTE-ikon
Gjeldende signalstyrke
Ikonet som indikerer en aktiv alarm
Ikonet som vises når orienteringslåsen er slått på
Flymodusikon
Ikke forstyrr-ikon

  Haunted House av Atari er ute nå for iOS [Review]

Husk at for å skjule et bestemt element, må den tilsvarende bryteren være slått på og ikke av. Endringene som er gjort ved hjelp av StatusBarSuite trer ikke i kraft med mindre du starter enheten på nytt, alternativet for det er tilgjengelig nederst på justeringens Innstillinger-meny.

En ganske unik, om enn buggy, funksjon i StatusBarSuite er «Skjul statuslinje»-bryteren. Når dette alternativet er slått på, blir alle apper fullskjerm. Dessverre kan dette føre til noen få uventede krasj og problemer med apper som viser et tastatur. Vår erfaring er at problemene ikke er avtalebrytende, men de er der likevel og må utbedres.

  iOS Killer-funksjoner introdusert gjennom årene

StatusBarSuite er en gratis tweak, i motsetning til HideMe7 (som hentes for 99 cent). Du kan laste den ned til iOS 7-enheten din fra BigBoss-repoen til Cydia-butikken.