Ring kontakter fra iPhones passordskjerm ved å bruke PassDial

Det er en fin balanse mellom funksjonalitet og enkelhet for moderne smarttelefonlåseskjermer. Legg til for mange funksjoner på låseskjermen, og den begynner å se ut som den faktiske startskjermen. Å ta bort for mange vil gjøre det for enkelt; et unødvendig trinn før du kommer til startskjermen. I motsetning til med Android, får ikke iOS-brukere justere balansen, for de forventes å være fornøyd med Apples løsning med smarttelefonlåseskjermen. Det er, selvfølgelig, med mindre de jailbreaker enheten sin, og åpner den for en verden av kraftige apper og tweaks.

  Hvordan fikse tilkoblingsproblemer til EA-servere

En slik ny jailbreak-tweak for å øke funksjonaliteten til låseskjermen er PassDial. Den lar deg angi visse koder – bortsett fra «passordet» som låser opp enheten din – og angi som ringer et bestemt, forhåndsdefinert nummer direkte fra låseskjermen. Tweaken er genial når du tenker på det! Den har en viss Samsung TouchWiz-aktig følelse, som slett ikke er dårlig.

Jeg vet at jeg har fem kontakter som jeg ringer jevnlig: foreldrene mine, lillebroren min og to av mine nære venner. Med PassDial får jeg lagret minst 3-4 trinn med jevne mellomrom. Du trenger ikke å skrive inn passordet mitt, starte Phone.app, gå over til Favoritter og trykke på en kontakt.

  Slik sletter du en kontakt i WeChat

Når den er installert, gå over til Innstillinger> PassDial. Herfra kan du opprette opptil fem «telefonnummer og kode»-par (du må betale $1,99 for Pro-versjonen for å oppheve denne begrensningen). Bare husk at hvis du bruker det enkle 4-sifrede passordet, må koden i kontaktkodeparet også være fire sifre.

PassDial ble testet på en iPhone 4S jailbroken på iOS 7.0.4. Det fungerte som annonsert. Jeg kunne raskt ringe en testkontakt rett fra låseskjermen uten problemer. Personlig vil jeg imidlertid ikke bruke tweaken siden jeg bruker CleverPin til å omgå låseskjermen helt når jeg er koblet til hjemmet/universitetets WiFi, noe som betyr at jeg ikke blir bedt om å angi passordet.

  Slik bruker du handlings- og deleutvidelser på iPhone og iPad

PassDial er tilgjengelig gratis på Cydia under BigBoss repo.

Sørg for å gi oss beskjed om hva du synes om tweaken ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.