Hvordan slå av skjermen på en bærbar datamaskin

Skjermen på en bærbar datamaskin har ikke en «av»-knapp slik en skjerm har. Skjermen vil gå i dvale hvis systemet blir stående inaktivt i lang tid, men dette skjer etter at operativsystemet har gått inn i en hviletilstand. Du kan ikke slå av en bærbar skjerm manuelt. For å gjøre det trenger du en tredjepartsapp.

Slå av skjermen på den bærbare datamaskinen

Hvis du vil slå av den bærbare skjermen bare fordi den er koblet til en ekstern skjerm, kan du endre projeksjonsmodus til kun ekstern skjerm. Den bærbare skjermen vil ikke vise noe og blir svart, men den forblir på.

  Hvorfor dobbeltklikker musen min?

For å endre projeksjonsmodus,

Trykk på Win+P-snarveien.
Velg bare andre skjerm fra panelet som åpnes.

Hvis du er sikker på at du vil slå av skjermen, prøv en av appene vi har listet opp nedenfor. Du bør vite at begge appene vi har listet vil slå av alle skjermer som er koblet til et system. Dette betyr at hvis du har en ekstern skjerm koblet til den bærbare datamaskinen, vil appene slå den av når de slår av den bærbare skjermen.

1. Slå av skjermen

Slå av monitor-appen har selvforklarende navn. Det er en ganske funksjonsrik app som tilbyr alle slags strømstyringsverktøy for systemet.

  Hvordan endre Apple ID-passord på iPhone

nedlasting og installer Slå av monitor.
Klikk i feltet «Hurtigtast for å slå av skjermen».
Skriv inn tastekombinasjonen du vil bruke for å slå av skjermen/skjermen.
Klikk Lagre.
Bruk tastekombinasjonen og skjermen vil slå seg av.
For å slå på skjermen igjen, klikk med en museknapp eller trykk på en tast på tastaturet.

2. BlackTop

BlackTop er en gammel app som ikke lenger er i utvikling, og som kan slå av skjermen.

Last ned BlackTop fra Softpedia.
Kjør appen.
Trykk på Ctrl+Alt+B hurtigtasten.
Skjermen vil slå seg av.

Bruke skript

Det er noen skript du kan bruke til å slå av skjermen. De fungerer, men de forårsaker andre problemer, f.eks. at skjermen ikke slår seg på eller systemet kan bli tvunget til dvalemodus. Hvis du velger å bruke et skript du har funnet på nettet, bruk det med forsiktighet.

  Hva betyr "FTFY", og hvordan bruker du det?

Konklusjon

Appene fungerer selv om du spiller musikk eller Netflix. Skjermen vil slå seg av. Musikken/mediet kan slå seg av. Det avhenger av appen du bruker til å spille av media. På det notatet, hvis du har en app som forhindrer eller blokkerer søvn på systemet ditt, kan det forstyrre en av disse appene. Sørg for at du avslutter den før du slår av skjermen.