Hvordan slå på lommelykt på Droid Turbo

En lommelykt er en funksjon som har vært der lenge. Det er en av de essensielle egenskapene som man ikke kan klare seg uten. Det finnes på alle mobile enheter, enten det er tastaturmobiltelefoner eller Android-enheter. Med Android-enheter har du bare visse kjente måter å slå på lommelykten på, men med lommelykt på droid turbo, er det forskjellige måter å slå den på. Denne artikkelen kommer til å handle om Motorola-lommelykt. Les gjennom artikkelen for å lære om hvordan du slår blitsen på Motorola Droid-kameraet og slår av lommelykten på Motorola-enheten min.

Hvordan slå på lommelykt på Droid Turbo

Det er forskjellige metoder for å slå på lommelykt på Droid Turbo som du kan bruke deretter. Vi har listet opp alle metodene du kan bruke for å slå på lommelykten på din Motorola Droid Turbo:

Metode 1: Bruk Moto Action

Moto Action er en funksjon i Motorola-enheter som lar brukere utføre spesifikke bevegelser for å komme i gang med enkelte oppgaver. Disse oppgavene inkluderer å slå på kameraet, slå på lommelykten og ta skjermbilder på Droid Turbo eller en hvilken som helst Motorola-mobil. Dette krever at du følger noen få enkle trinn som er oppført nedenfor.

1. Plukk opp din Droid Turbo.

Bilde av StockSnap fra Pixabay

2. Hold den sidelengs som en øks.

3. Lag en hakkehandling to ganger.

Dette vil slå på lommelykten på Droid Turbo. Imidlertid er det tider når denne metoden ikke fungerer. Du kan bruke den andre metoden for å slå på lommelykten på Motorola Droid Turbo.

  Slik deler du Google-kalenderen din

Metode 2: Bruk hurtiginnstillinger

Å bruke hurtiginnstillinger er også en enkel metode for å slå på lommelykten. Følg trinnene nedenfor for å bruke denne metoden for å slå på lommelykten.

1. Gå til startskjermen.

2. Sveip ned fra toppen av skjermen med to fingre.

3. Trykk på lommelyktikonet.

4. Trykk på lommelyktbryteren for å slå den på.

Med bare fire trinn kan du slå på lommelykten fra hurtiginnstillingene. La oss gå videre til den tredje metoden for å slå på Motorola lommelykt. Du kan også lese bloggen vår om hvordan du slår på lommelykten på andre Android-enheter.

Metode 3: Bruk Google Assistant

Å bruke Google Assistant er en annen metode som kan brukes til lommelykt på Droid Turbo. Denne metoden kan bare være nyttig når Google-assistenten allerede er på. Hvis ikke, må du følge en litt lengre prosess. Følg trinnene nedenfor for å slå på Motorola-lommelykten ved hjelp av Google Assistant.

Merk: Hvis du allerede har slått på Google Assistant, kan du utføre trinn 2 direkte. Ved å si Ok, Google.

1. Åpne Google Assistant på Droid Turbo.

2. Si Slå på lommelykten.

Lommelykt på Droid Turbo vil slå seg på.

Du er klar med lommelykten på telefonen. Hvis du ikke har Google Assistant på telefonen, kan du prøve neste metode.

Metode 4: Bruk strømknappen

Å bruke strømknappen er også en av metodene for å slå på lommelykten på Droid Turbo. Følg trinnene nedenfor for å slå på Motorola-lommelykten.

1. Trykk lenge på strømknappen på telefonen.

2. Vent til menyen vises.

3. Trykk på lommelyktikonet for å slå på lommelykten.

4. Trykk på lommelyktikonet for å slå den av.

Hvis du ikke er fornøyd med noen av de ovennevnte metodene, har vi fortsatt en siste metode for deg. La oss finne ut hvordan en app kan hjelpe deg raskt å slå på Motorola-lommelykten på to sekunder ved å trykke på strømknappen to ganger.

  12 ressurser for å finne gratis bakgrunnsmusikk for videoene dine

Metode 5: Bruk ClickLight-appen

Bruker ClickLight-appen er en av de enkleste måtene å slå på lommelykten på Motorola-enheten din. Følg trinnene nedenfor for å laste ned, installere og bruke appen.

1. Gå til Google Play Store.

2. Søk etter ClickLight-appen og trykk på Installer.

3. Åpne appen og tilpass innstillingene etter behov.

4. Trykk på strømknappen to ganger for å slå på lommelykten.

5. Trykk på strømknappen to ganger igjen for å slå av lommelykten.

Slik kan du enkelt slå på Motorola-lommelykten på din Droid Turbo. Du kan også finne mange slike apper i Google Play-butikken.

Slik slår du blitsen på Motorola Droid-kamera

Hvis du er en av brukerne som ønsker å lære å slå blitsen på Motorola Droid-kamera, er du på rett sted. Les gjennom og følg instruksjonene nedenfor for å slå på kamerablitsen.

1. Trykk på kameraikonet på startskjermen.

2. Sveip til høyre for å åpne effekt- og innstillingshjulet.

3. Roter hjulet for å finne Flash-ikonet.

4. Trykk på Flash-ikonet til du finner Flash på-ikonet.

5. Klikk så mange bilder du vil ved å trykke på skjermen hvor som helst.

6. For å slå av blitsen på Motorola Droid-kamera, følg de samme trinnene fra 1 til 3. Trykk deretter på Blits på-ikonet.

7. Trykk på den til du finner Flash av-ikonet.

Dette var trinnene for å slå blitsen på Motorola Droid-kamera. Les videre for å lære mer om hvordan du slår av lommelykten på min Motorola.

Slik slår du av lommelykten på Motorola-enheten min

For å slå av lommelykten på Motorola-enheten må du følge noen grunnleggende trinn ved å bruke forskjellige metoder.

  13 apper/verktøy for å øke salget i Shopify-butikken

Metode 1: Bruk Moto Action

Siden vi allerede vet hva Moto-handling er, la oss fortsette å lære trinnene som kan brukes til å slå av Motorola-lommelykten.

1. Ta opp telefonen.

2. Hold den sidelengs som en øks.

3. Gjør en hakkehandling to ganger for å slå av lommelykten.

Metode 2: Bruk hurtiginnstillinger

Å bruke hurtiginnstillinger er også en enkel metode for å slå av lommelykten på min Motorola. Følg trinnene nedenfor for å bruke denne metoden for å slå av lommelykten.

1. Gå til startskjermen.

2. Sveip ned fra toppen av skjermen med to fingre.

3. Trykk på lommelyktikonet.

4. Trykk på lommelyktbryteren for å slå den av.

Metode 3: Bruk Google Assistant

Å bruke Google Assistant er en annen metode som kan brukes til å slå av lommelykten på Droid Turbo. Denne metoden kan bare være nyttig når Google-assistenten allerede er på. Alt du trenger å gjøre er å trykke på mikrofonen og si slå av lommelykten.

***

Å slå på og av lommelykten på Motorola Droid Turbo er ikke en stor sak. Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære om lommelykt på Droid Turbo. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

x