Hvordan slå sammen Microsoft Word-dokumenter

Å slå sammen to typer av samme fil er vanligvis enkelt. Formatet kan enkelt oversettes fra det ene dokumentet til det andre. Hvis du slår sammen en PDF-fil med en DOCX-fil, vil teksten ikke se riktig ut. Det kan bli kuttet av, formateringen vil bryte i de fleste tilfeller, og du må fjerne etterfølgende mellomrom og linjeskift. Hvis du slår sammen en DOCX-fil med en annen DOCX-fil, vil du imidlertid ikke ha disse problemene.

Slå sammen Microsoft Word-dokumenter

Du kan åpne et Microsoft Word-dokument, bruke Ctrl+A-tastaturet til å velge alt, Ctrl+C for å kopiere alt, og Ctrl+V for å lime det inn i et annet dokument. Det er enkelt nok, men Microsoft Word gjør det mye enklere å slå sammen dokumenter.

  Bytt startskjermen og startmenyen fra skrivebordet

Hvordan slå sammen Microsoft Word-dokumenter

Følg disse trinnene for å slå sammen to eller flere Microsoft Word-dokumenter ved hjelp av det innebygde fletteverktøyet. Dokumentene dine kan være plassert hvor som helst på din lokale stasjon. Du trenger bare å åpne dokumentet du vil slå sammen det andre dokumentet til. Dokumentet du slår sammen til et annet dokument trenger ikke å være åpent.

Åpne Microsoft Word-dokumentet du vil slå sammen det andre dokumentet til.
Gå til Sett inn-fanen på båndet.
Se etter objektknappen og klikk på den.
Velg Fra fil fra listen.
Velg dokumentet du vil slå sammen i filvalgboksen som åpnes.
Klikk på Sett inn.
Innholdet i dokumentet vil bli satt inn.
Gjenta for alle dokumenter du vil slå sammen til gjeldende Microsoft Word-dokument.

  Slik bruker du Google Allo

Sammenslåing vs Kopier/lim inn

Du kan alltid kopiere og lime inn innholdet i ett Microsoft Word-dokument i et annet. Det kan virke som en enklere prosess å følge, og det er det, gitt at den bruker kjente hurtigtaster. Kopier/lim inn-metoden er bare enklere å bruke hvis du har små dokumenter. Med større dokumenter som har bilder og tabeller, er det lurt å bruke fletteverktøyet.

Sammenslåingsverktøyet vil sørge for at ingenting blir igjen. Hvis du kombinerer gruppearbeid til en enkelt fil, vil dette forhindre at bilder, tekst, overskrifter, tabeller osv. blir utelatt.

Konklusjon

Verktøyet for dokumentsammenslåing lar brukere også sette inn andre typer dokumenter. Det vil fungere ved at alt vil bli kopiert, men hvis dokumentet ikke er en DOCX-fil, må du kanskje fikse formateringen av teksten etterpå. Hvis du har problemer med å kopiere tekst fra en PDF-fil, prøv dokumentsammenslåingsmetoden. Microsoft Word har et flott formatmalerverktøy som du kan bruke til å fikse formateringen av den sammenslåtte teksten.

  Slik oppdaterer du AirPods' fastvare