Hvordan spille 7 days to die på Linux

7 days to die er et survival horror-videospill med tidlig tilgang. Det er satt i en åpen verden og har mange overlevelseselementer som ligner på spill som Minecraft. I denne guiden viser vi deg hvordan du spiller det på Linux-systemet ditt!

7 dager å dø på Linux

7 Days to die fungerer ganske bra på Linux siden det er en innebygd applikasjon, men du kan bare spille dette spillet med Steam. Damp. Som et resultat må vi gå gjennom hvordan du installerer Linux-versjonen av Steam.

Installer Steam

For å få Steam installert på din Linux-PC, start med å åpne et terminalvindu. Du kan åpne et terminalvindu ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du søke etter «Terminal» i appmenyen og starte programmet på den måten.

Når terminalvinduet er åpent og klart til bruk, kan installasjonen av Steam begynne. Følg installasjonsinstruksjonene som er skissert nedenfor som samsvarer med Linux OS du bruker på systemet ditt.

Ubuntu

På Ubuntu kan Steam-applikasjonen installeres gjennom de primære Ubuntu-programvarekildene. For å installere det på systemet ditt, bruk følgende Apt-kommando.

sudo apt install steam

Debian

For å få Steam til å fungere på Debian Linux, må du laste ned DEB-pakken fra internett manuelt. For å laste ned DEB-pakken, bruk følgende wget nedlastingskommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nå som Steam DEB-pakken er ferdig nedlastet på din Linux-PC, kan installasjonen av Steam begynne. Bruk dpkg-kommandoen nedenfor, installer den nyeste versjonen av Steam.

sudo dpkg -i steam.deb

Etter at Steam DEB-pakken er ferdig installert på Debian Linux PC-en din er fullført, må du rette opp eventuelle avhengigheter som dukket opp under installasjonen. For å korrigere disse avhengighetene, skriv inn kommandoen nedenfor.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

På Arch Linux kan Steam-applikasjonen installeres for alle brukere via «Multilib»-programvarelageret. For å aktivere denne repoen på systemet ditt, åpne opp /etc/Pacman.conf, rull ned, finn «multilib» og fjern alle # symboler fra den, så vel som linjene rett under.

  Slik spiller du Wasteland 2: Director's Cut på Linux

Når du har aktivert «multilib», oppdater systemet. Skriv deretter inn kommandoen nedenfor for å installere Steam på Arch.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Steam fungerer på både Fedora og OpenSUSE. Hvis du vil installere dem på systemet ditt, kan du gjøre det ved å bruke deres respektive pakkeadministratorer. Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste å bruke Flatpak-utgivelsen av Steam i stedet.

Flatpak

For å få Steam til å fungere som en Flatpak på din Linux-PC, må du først aktivere Steam-runtime på datamaskinen. For å aktivere Steam-runtime, gå over til vår guide for hvordan du setter opp Flatpak på Linux.

  Hvordan komprimere bilder i Linux som magi med E-mage

Når Flatpak-appen er installert, kan du installere Flatpak-utgivelsen av Steam på systemet ditt ved å skrive inn de to kommandoene nedenfor i et terminalvindu.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Spill 7 Days to Die på Linux

Med Steam installert, start den på skrivebordet og logg på kontoen din. Etter å ha logget inn, følg instruksjonene nedenfor for å spille 7 Days to Die på Linux!

Trinn 1: Først finner du «Store»-knappen øverst på Steam, og klikker på den med musen. Når du velger «Store»-knappen, vil du se Steam Storefront laste opp.

I Steam Storefront, finn søkeboksen og skriv inn «7 Days to Die.» Trykk deretter Enter-tasten på tastaturet for å se søkeresultatene.

  Hvordan slå sammen PDF-er med PDFSam på Linux

Trinn 2: Sorter gjennom søkeresultatene for «7 Days to Die» og klikk på spillet når du har funnet det. Ved å klikke på spillet i søkeresultatene, kommer du til 7 Days to Die Steam-butikksiden.

Trinn 3: På 7 Days to Die Steam-butikksiden, se etter den grønne «Legg i handlekurv»-knappen, og klikk på den for å kjøpe spillet og legge det til kontoen din. Etter det, finn «Bibliotek»-knappen og klikk på den for å gå tilbake til Steam-spillbiblioteket ditt.

Trinn 4: Finn 7 Days to Die inne i Steam-spillbiblioteket ditt. Når du har funnet den, klikker du på den i sidefeltet. Ved å klikke på 7 Days to Die, får du tilgang til spillets Steam-bibliotekside.

Inne på 7 Days to Die Steam-biblioteksiden, finn den blå «INSTALL»-knappen og klikk på den. Ved å velge denne knappen vil Steam begynne å laste ned og installere spillet på datamaskinen din.

Trinn 5: Når nedlastingen av 7 Days to Die er fullført, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp. Velg denne «PLAY»-knappen for å starte spillet.

Feilsøking

7 Days to Die er et innfødt Linux-spill. Likevel, hvis du har problemer, eller kanskje vil prøve ut Proton-utgivelsen av spillet på systemet ditt, gjør deg selv en tjeneste og sjekk ut ProtonDB-siden for 7 Days to Die.