Hvordan spille Deadcore på Linux

Deadcore er et plattformspill FPS som blander både utforskning og speedrunning. Spillet ble utviklet av 5 Bit Games og utgitt av BANDAI NAMCO Entertainment. Slik spiller du Deadcore på Linux.

Få Deadcore til å fungere på Linux

Deadcore er et innfødt Linux-videospill og kjører ganske bra på Linux. Når det er sagt, er det bare tilgjengelig på Steam for nedlasting, så du må installere Steam på Linux for å få det til å fungere.

For å starte installasjonen av Steam på Linux, må du åpne et terminalvindu. Åpne et terminalvindu på Linux-skrivebordet ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søk etter «Terminal» i appmenyen og start den på den måten.

Med terminalvinduet åpent og klart til bruk, kan installasjonen begynne. Ved å bruke installasjonsinstruksjonene nedenfor, følg installasjonsinstruksjonene nedenfor som samsvarer med Linux OS du bruker.

Ubuntu

For å få Steam til å fungere på Ubuntu, installer det ved å bruke apt install-kommandoen nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Hvis du vil bruke Steam på Debian, må du laste ned den nyeste Steam DEB-pakken direkte fra Steam-nettstedet. Bruk wget-kommandoen nedenfor for å hente den nyeste DEB-pakken.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Etter å ha lastet ned DEB-pakken til datamaskinen din, kan installasjonen av Steam begynne. Ved å bruke kommandoen dpkg -i, installer Steam DEB-pakkefilen på datamaskinen din.

sudo dpkg -i steam.deb

Nå som DEB-pakken er installert, må du korrigere avhengighetene. For å gjøre det, bruk følgende apt-get install -f-kommando.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam-applikasjonen er tilgjengelig for Arch Linux-brukere i «multilib»-programvarelageret. Du må aktivere «multilib»-programvarelageret på Arch-systemet ditt. For å gjøre det, åpne filen /etc/pacman.conf i din favoritt tekstredigerer (som root).

  Hvordan utføre en oppgave når en ny fil er lagt til en katalog i Linux

Med filen åpen i tekstredigereren, finn «multilib» programvarerepoen, og fjern #-symbolet foran. Fjern deretter symbolene fra linjene rett under. Når du er ferdig med å redigere, lagre tekstfilen og synkroniser Arch til reposen på nytt.

sudo pacman -Syy

Nå som repoen er konfigurert, bruk pacman-kommandoen nedenfor for å installere Stam-appen.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både OpenSUSE Linux, så vel som Fedora Linux, støtter Steam. Brukere kan installere den med programvarekilder som er inkludert i systemet. Steam fungerer imidlertid mye bedre på disse operativsystemene som bruker Flatpak. Installer Steam via Flatpak i stedet.

Flatpak

For å få Steam til å fungere på Flatpak, må du først sette opp Flatpak-runtime på datamaskinen. Følg veiledningen vår for hvordan du setter opp Flatpak-runtime på datamaskinen din.

  Bruk Manuskript til å organisere skriveprosjektene dine på Linux

Med Flatpak-runtime konfigurert og satt opp på datamaskinen din, kan installasjonen av Steam begynne. Bruk de to kommandoene nedenfor for å sette opp Steam på datamaskinen din.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Med Steam installert åpner du appen og logger på med brukerlegitimasjonen din. Følg deretter trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor for å få Deadcore til å jobbe på Linux.

Trinn 1: Finn «Store»-knappen inne i Steam og klikk på den med musen. Når du velger denne knappen, vil Steam laste opp Steam-butikkfronten.

En gang på Steam-butikkfronten, finn søkeboksen og klikk på den med musen. Etter at du har valgt søkeboksen med musen, skriv inn «Deadcore» i søkeboksen. Trykk deretter på Enter-tasten for å se søkeresultatene.

  Hvordan spille Just Cause 3 på Linux

Trinn 2: Se gjennom søkeresultatene for «Deadcore» og klikk på spillet i søkeresultatene med en mus. Etter å ha klikket på «Deadcore»-søkeresultatet, vil Steam laste opp spillets butikkside.

Se gjennom Deadcore-butikksiden for en grønn «Legg i handlekurv»-knapp, og klikk på den med musen. Når du velger denne knappen, legger du spillet til Steam-vognen din.

Trinn 3: Klikk på Steam-vognikonet og kjøp Deadcore. Når du kjøper Deadcore, blir det lagt til Steam-spillsamlingen din.

Finn «Library»-knappen i Steam, og klikk på den med musen. Når du velger «Bibliotek»-knappen, vil du kunne få tilgang til Steam-spillbiblioteket ditt.

Trinn 4: Finn søkeboksen inne i Steam-spillbiblioteket. Deretter klikker du på den med musen. Skriv for eksempel «Deadcore» i søkeboksen, og velg deretter «Deadcore» for å få tilgang til spillets Steam-bibliotekside.

På Deadcore Steam-biblioteksiden finner du den blå «INSTALL»-knappen og klikker på den med musen. Ved å velge denne knappen vil den laste ned Deadcore til din Linux-PC. Husk; denne nedlastingen kan ta litt tid.

Trinn 5: Når installasjonen er fullført, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp. Velg den grønne «PLAY»-knappen for å starte spillet.

Nyt, og god spilling!