Hvordan spille We Were Here Together på Linux

We Were Here Together er et co-op førstepersons eventyrspill for Windows, Xbox One og PlayStation. Den ble utgitt i 2019. Dessverre har det aldri vært en Linux-utgivelse. Heldigvis kan du spille dette spillet på din Linux-PC med noen få justeringer.

Får vi var her sammen og jobber på Linux

Vi var her sammen har en gullvurdering på ProtonDB, noe som betyr at den kjører ganske bra på Linux. Når det er sagt, er det ikke et naturlig Linux-spill, men et Windows-spill. Så for å få dette spillet til å fungere på Linux-systemet ditt, må du sette opp Linux-utgivelsen av Steam.

Installer Steam

For å få Linux-versjonen av Steam på datamaskinen din, start med å åpne et terminalvindu på Linux-skrivebordet. Du kan åpne et Linux-terminalvindu ved å søke etter «Terminal» i appmenyen eller ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Når den er åpen, følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor.

Ubuntu

For å bruke Steam på Ubuntu, må du installere det på systemet ditt ved å bruke apt installasjon kommandoen nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Debian-brukere kan fint installere Steam. Du må imidlertid laste ned Steam DEB-pakken direkte til datamaskinen din. For å gjøre det, bruk følgende wget nedlastingskommando i terminalvinduet.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Etter å ha hentet den siste Steam-utgivelsen for din Debian-PC, vil du kunne starte installasjonsprosessen. Bruker dpkg kommandoen nedenfor, installer den nyeste Steam DEB-pakken.

sudo dpkg -i steam.deb

Når Steam DEB-pakken er satt opp på datamaskinen din, må du rette opp avhengighetsproblemene som kan ha oppstått under installasjonen. For å gjøre det, bruk følgende apt-get install -f kommando.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

De som ønsker å bruke Steam på Arch Linux, må først aktivere «multilib» programvarerepo. For å aktivere denne repoen, åpne filen /etc/pacman.conf i din favoritt tekstredigerer (som root). Finn deretter «multilib» og fjern #-symbolet foran og linjene rett under det.

Etter at du har redigert tekstfilen, lagrer du redigeringene. Synkroniser deretter Arch på nytt til den offisielle repoen.

sudo pacman -Syy

Til slutt, installer Steam-appen på datamaskinen din ved å bruke Pac Man.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Hvis du bruker OpenSUSE eller Fedora Linux, vil du kunne installere Steam gjennom inkluderte programvarelager på operativsystemet ditt. Når det er sagt, har Flatpak-utgivelsen av Steam en tendens til å fungere bedre på disse operativsystemene, og vi foreslår at du følger disse instruksjonene i stedet.

Flatpak

Steam er på Flatpak, men du må sette opp Flatpak runtime hvis du vil bruke den. For å konfigurere Flatpak-runtime på datamaskinen din, følg vår oppsettsveiledning. Når kjøretiden er konfigurert, bruk de to kommandoene nedenfor for å få Steam-appen til å fungere på PC-en din som en Flatpak.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer We Were Here Together på Linux

Når Steam er satt opp på datamaskinen din, kan installasjonen av We Were Here Together begynne. Start Steam, logg på kontoen din og følg trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor.

Trinn 1: Finn «Steam»-menyen og velg den for å avsløre alternativene. Etter det, velg «Innstillinger» -menyen inni, og klikk på «Steam Play» -alternativene. I «Steam Play»-området, merk av både «Aktiver Steam Play for støttede titler»-boksen og «Aktiver Steam Play for alle andre titler»-boksen.

Steg 2: Finn «Store»-knappen inne i Steam og klikk på den for å få tilgang til Steam-butikken. Når du er på Steam-butikken, klikker du på søkeboksen og skriver inn «We Were Here Together» i tekstboksen. trykk Tast inn for å se resultatene.

Trinn 3: Se gjennom søkeresultatene for «We Were Here Together» og velg spillet for å få tilgang til Steam-butikksiden. En gang på We Were Here Together-butikksiden finner du den grønne «Legg i handlekurv»-knappen og klikker på den med musen for å kjøpe spillet og legge det til kontoen din.

Trinn 4: Finn «Library»-knappen inne i Steam og klikk på den med musen. Etter å ha valgt knappen, finn søkeboksen i biblioteket og skriv inn «We Were Here Together.» Deretter velger du den for å få tilgang til spillets Steam-bibliotekside.

Klikk på den blå «INSTALL»-knappen for å begynne å laste ned og installere We Were Here Together på datamaskinen din. Husk; We Were Here Together kan ta litt tid å laste ned, spesielt hvis du har en treg internettforbindelse.

Trinn 5: Når installasjonen av We Were Here Together er fullført, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp. Velg den grønne «PLAY»-knappen for å starte spillet.

Nyt, og god spilling!