Slik bruker du AWS Educate som student og rekrutterer

Er du student på jakt etter en karriere i IT-bransjen? Er du en teknologibedriftseier på jakt etter det rette talentet? AWS Educate er plattformen der AWS-kandidater eller elever på inngangsnivå møter rekrutterere.

Amazon Web Services har en markedsandel på 33 % av skyindustrien, som nylig rapportert av ChannelE2E. Derfor lar læring av AWS nettskyentusiaster sikre gode jobber i selskaper som bruker AWS. På baksiden trenger mange bedrifter AWS-eksperter siden de bruker skyinfrastruktur fra Amazon.

Derfor lanserte Amazon Amazon Educate for å hjelpe studenter med å få opplæring på startnivå på AWS gratis. Bedrifter kan også ansette direkte fra denne markedsplassen. Fortsett å lese for å finne ut mer om AWS Educate fra studenters og arbeidsgiveres perspektiv.

Hva er AWS Educate?

Amazon Web Services Educate er en barrierefri plattform som gjør det mulig for studenter, pre-profesjonelle elever og nyutdannede å få praktisk opplæring i AWS-skyinfrastruktur. Programmet tilbyr tilskudd til kvalifiserte deltakende kandidater. Dette tilskuddet gir vanligvis kreditter som brukere kan løse inn på AWS-plattformen.

Studenter kan opprette sin egen AWS-konto og betale for tjenestene ved å bruke AWS-kredittene de mottar. Derfor kan IT-studenter som kommer fra økonomisk svakere seksjoner, mindre utstyrte høyskoler, osv., også lære om AWS slik at de kan komme inn på arbeidsmarkedet for nettskybasert databehandling.

Noen ganger trenger du ikke engang å sette opp en AWS cloud computing-infrastruktur fordi innholdet kommer med interaktive, praktiske laboratorier.

AWS Educate er også et flott sted å jakte på det riktige AWS-talentet på inngangsnivå for forretningsorganisasjoner.

I et nøtteskall er det en jobbmarkedsplass hvor studenter fra alle fag kan bli med. De får grunnleggende opplæring på AWS. Deretter søker de på ledige jobber for å starte reisen til å bli en erfaren AWS-skyingeniør.

Hensikten bak AWS Educate

Cloud computing læring er svært bransjeorientert. Du kan begynne å lære fra hvilken som helst institusjon eller online sertifiseringsplattform, men ekspertisen din vil være begrenset til teorier.

Det vil være tøft å sikre seg en jobb og samle praktisk erfaring på cloud computing-prosjekter. Noen ganger får ikke kandidater relaterte jobber på grunn av mangel på bransjerettet opplæring.

På samme måte lider skybaserte virksomheter også av en skyekspertkrise. Organisasjoner kan ikke bare ansette ferskere med grunnleggende kunnskap, fordi det vil bli en flaskehals i inntektene.

Så hvorfor dukket dette problemet opp i utgangspunktet? Cloud computing er en ny teknologi som vokser gjennom praktisk implementering i bedrifter. Det er bare noen få stykker litteratur og lærebøker om skyteknologi som diskuterer de faktiske industriprosjektene.

På toppen av det kommer ulik skyinfrastruktur med forskjellige arbeidsflyter, bransjefraser, administrasjonsrammeverk osv. Tekniske giganter som Google, IBM, Microsoft, Oracle, Amazon, Alibaba, Lumen osv. er de store aktørene.

  15 flotte Mac OS X-terminalkommandoer som du kanskje ikke kjenner

Nå får pre-profesjonelle elever, studenter og veteraner knapt praktisk erfaring med bransjespesifikke prosjekter fra leverandører av nettskyteknologi. Kandidater kan bare få praktiske laboratorieeksempler på dummyprosjekter som ikke er tilstrekkelige til å utføre i bransjen.

For å løse denne flaskehalsen tilbyr skytjenesteleverandører sine egne sertifiseringsprogrammer, læringsplattformer, virkelige laboratorieprosjekter osv. Kandidater kan gå gjennom slike læringsprogrammer for å bli verdige jobbprospekter på startnivå.

Amazon er ikke annerledes. Derfor tilbyr den flere læringsmuligheter på AWS gjennom ulike programmer, inkludert AWS Educate. Det tjener formålet ved å tilby følgende:

 • Gratis AWS-poeng for å bruke AWS-skyen til akademisk forskning og klasseprosjekter
 • Læremateriell i eget tempo
 • Utdanningsressurser på AWS Academy-portalen
 • AWS Job Board for stillingsutlysning av bedriftsrekrutører

Fordeler med AWS Educate

Siden forskjellige virksomheter som små, mellomstore og bedrifter aktivt bruker AWS til å distribuere forretningsapper eller kjøre forretningsprosesser, er det en lukrativ investering å lære AWS. Derfor er Amazon Web Services Educate svært fordelaktig på følgende måter:

Fordeler for studenter

AWS-leksjoner for alle

Studenter fra en hvilken som helst disiplin over 13 år kan bli med på denne læringsplattformen for cloud computing.

Bransjeorientert læring

Cloud-elever får praktisk erfaring med industribaserte prosjekter og arbeidsflyter for å bli jobbklare.

Læring på forespørsel

AWS Educate Learners portal hjelper elever i eget tempo å velge en læringsvei som hjelper dem å få drømmejobben i et sky-først-selskap.

Spar på undervisningen

IT-studenter kan redusere undervisningskostnadene ved å få et stipend fra AWS for gratis tilgang til Amazon Web Services skyverktøy.

Virtualiseringsteknologi

AWS Educate fungerer også som et virtuelt miljø for å lære skyinfrastruktur og oppgaveorkestrering, utvikle mobilapper, bygge nettapper, kjøre arbeidsflyter og så videre. I løpet av treningsøktene kan elevene gjøre så mange feil de vil. Fordi de ikke kan forårsake skade på det opprinnelige prosjektet.

Merker

Programmet tilbyr digitale merker for vellykket gjennomføring av kurs, læringsveier osv. Kandidater kan skrive ut disse merkene som CV-tillegg eller vise dem frem online på sine porteføljenettsteder, sosiale medieplattformer, etc.

Alle verktøy og tjenester for opplæring

Amazon Web Services Educate-plattformen er en opplæringsportal med full service. Den gir alle verktøyene og tjenestene en student kan trenge for å lære applikasjonsutvikling, vedlikehold av arbeidsflyter/apper/ressurser, ressursorkestrering og administrasjon av cloud computing-infrastruktur. Du får gratis og ubegrenset tilgang til de nødvendige funksjonalitetene gjennom AWS-kreditt.

Jobbhjelp

Plattformen tilbyr også jobbvarsler, intervjuakseleratorer, jobbtavler, rekruttererengasjement, etc.

Nettbasert læring

Læremateriell er 100 % online. Studenter kan gå gjennom opplæring i eget tempo på denne plattformen hvis deres primære kurs er forskjellig fra AWS.

Profesjonelt nettverk

Det lar deg også bygge ditt eget nettverk av nettskyfagfolk som bor på denne plattformen.

Portefølje

Få en studentportefølje for å vise frem alle prosjektene du har fullført under Amazon Web Services Educate-programmet.

Fordeler for lærere og institusjoner

Kostnadsminimering

Institusjoner kan kutte kostnader ved å redusere eierskap av skyinfrastruktur for opplærings- og praksisformål. Bare oppfordre studentene til å søke om AWS Educate-stipendet fra Amazon for gratis tilgang til cloud computing-verktøy.

Fjerninstruksjon

Lærere kan undervise og trene fra hvilket som helst sted siden AWS-skyen er en fullstendig virtuell plattform.

Prosjektgjenoppretting med ett klikk

Trenere trenger ikke bekymre seg for skade på skyprosjektene deres fordi AWS har en gjenopprettingsprosess med ett klikk for å få tilbake den opprinnelige ressursen.

  Slik setter du inn en PDF-fil i Excel

Utvikle pedagogiske apper

Lærere kan utvikle pedagogiske skyapper på AWS og eksternt gi elevene tilgang til slike eiendeler. Det vil bringe innovasjoner i utdanningsapp-nisjen.

Institusjonell opplæringsplattform

Institusjoner kan utvikle en hel ekstern opplærings- og læringsplattform på AWS for å imøtekomme studenter som ønsker online levering av utdanning.

Virtuelle arbeidsstasjoner

Amazon Web Services Educate-programmet kommer også med desktop-as-a-service for et begrenset antall virtuelle arbeidsstasjoner. Institusjoner kan utnytte dette og redusere interne rene metalldatamaskiner for laboratorieprosjekter. Dette sparer kostnader på IT-maskinvare.

Bruk innhold slik du vil

Høyskoler og skoler kan inkludere AWS-læringsinnholdet som det er eller med modifikasjoner. For kurset kommer med en gratis lisens.

Job Boards

Høyskoler trenger ikke å sette opp en egen jobbtavle for fakultetet for cloud computing. Elever får det gratis fra Amazon.

Fordeler for bedrifter

Spar tid og ressurser

Bedrifter kan spare tid som de investerer i å jakte på det rette talentet for deres cloud computing-team.

Gratis stillingsutlysning og ansettelse

Bedrifter kan opprette rekruttererkontoer på AWS Educate for å legge ut jobber gratis, intervjue kandidater fra en høykvalitetspool og velge riktig talent. Du trenger ikke å betale provisjon til tredjeparts rekrutteringsbyråer.

Automatisert screening

Som bedrift trenger man ikke rekruttere personell til screening av kandidater. Alle kandidatene på denne portalen dukker opp i rekkefølgen etter kursgjennomføringsnivå og cloud computing-evner.

Læringsemner dekket av AWS Educate

Plattformen er vert for læringsinnhold som vil hjelpe elevene å bli skyklare. Følgende er de viktigste domenene som plattformen dekker:

 • Analytics (4 kurs)
 • Cloud Computing (15 kurs)
 • Utvikling (14 kurs)
 • Maskinlæring og kunstig intelligens (10 kurs)
 • Nettverk og infrastruktur (10 kurs)
 • Faglige ferdigheter (2 kurs)
 • Sikkerhet (6 kurs)

Kursene i de ovennevnte nisjene kommer også i ulike kompleksitetsnivåer. Du kan for eksempel finne følgende tre forskjellige innholdsnivåer:

 • Grunnleggende
 • Middels
 • Avansert

Det er ikke alt! Pre-profesjonelle og studenter i eget tempo kan også lære innhold som varer for en bestemt tidsperiode. Det er en stor fordel for elever med begrensede tidsluker for cloud computing. Du kan velge mellom følgende alternativer:

 • Mindre enn 1 time
 • 1-2 timer
 • 2-3 timer
 • 3-5 timer
 • Mer enn 5 timer

Nå som du vet hvordan du velger kursarbeid, finner du noen svært populære emner nedenfor:

AWS Management Console Introduksjon

Dette forkurset vil lære deg hvordan du navigerer i AWS Management Console i bransjebaserte scenarier. Det inkluderer også en praktisk lab for praktisk kunnskap. I tillegg dekker kurset beste praksis for fakturering av kreditter og administrering av skyinfrastruktur.

Introduksjon til Cloud 101

Det er et introduksjonskurs om AWS-sky som dekker følgende viktige AWS-tjenester:

 • Amazon Simple Storage Service (Amazon S3)
 • Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)
 • Amazon Relational Database Service (Amazon RDS)
 • Amazon DynamoDB
 • AWS Identity and Access Management (IAM)
 • Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)

Alle de ovennevnte emnene vil ha separate praktiske laboratorier. Du vil få et merke for å vise frem skymestringen din etter vellykket gjennomføring av kurset.

Machine Learning Foundation

Det er nok et introduksjonskurs som vil lære deg det grunnleggende om Amazon Machine Learning-prosessen. Du vil få uanstrengt opplæring i hvordan du bruker en maskinlæringspipeline for å løse et industrirelatert problem. Videre vil du få øve på Jupyter Notebook under laboratorieøkter.

AWS DeepRacer Prime

Dette kurset hjelper deg å komme i gang med maskinlæring i et gamifisert miljø. Det er DeepRacer-prosjektet til AWS og drevet av den avanserte ML-prosessforsterkningslæringen (RL). Du får gratis tilgang til dette prosjektet for å bygge, trene og vurdere evnen til ML-prosjektet ditt på egen hånd.

  Hvordan fjerne vokal fra enhver sang ved å bruke LALAL.AI?

Verdige DeepRacer-prosjekter blir kvalifisert for AWS re: Invent, AWS DeepRacer League, etc., som tilbyr priser og prestisje.

Hvordan får arbeidsgivere kvalifiserte kandidater?

Primært er AWS Educate Job Board markedsplassen der kvalifiserte kandidater møter rekrutterere direkte gratis. Rekrutterere trenger ikke å betale noe til AWS for å legge ut jobber, intervjue kandidater eller ansette topptalenter.

Kandidater registrert på Amazon Web Services Educate-plattformen lærer industrirelaterte dataemner på nevnte plattform. Studenter som fullfører en læringsvei eller individuelle kurs, får merker som bevis på fullføring. Samtidig oppdaterer AWS Educate Job Board ferdighets- og ferdighetsnivåene til kandidatene.

Hvis du er bedriftseier, leder eller rekrutterer, kan du bare sette opp en konto på denne plattformen. Når kontoen din er aktiv, kan du ansette kandidater direkte eller legge ut jobber slik at studentene kan søke.

Så langt har bedrifter med høy verdi ansatt nybegynnere fra denne plattformen. Arbeidsgiverne har rapportert at kandidater fra AWS Educate kan bruke cloud computing-ferdigheter i virkelige scenarier og begynne å bidra raskt.

Slik registrerer du deg for AWS Educate

For studenter

 • Hold din institusjonelle e-postkontolegitimasjon tilgjengelig.
 • Logg på Amazon Web Services Educate-registreringsportalen.
 • Velg Lær skyferdigheter.
 • Fyll ut og send inn skjemaet Opprett din konto.
 • AWS sender en e-post når kontoen er aktiv.

For rekrutterere

 • Gå til AWS Educate rekruttererkontoportalen.
 • Velg Utleie for mitt firma.
 • Send nå skjemaet Opprett din konto og vent på ytterligere kommunikasjon fra AWS.

AWS Educate: Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom AWS Educate og AWS Academy?

AWS Educate er for studenter, pre-profesjonelle elever og rekrutterere. Tvert imot, AWS Academy er for lærere som ønsker å undervise eller trene studenter ved å bruke Amazon Web Services Educate-programmet.

Får vi et sertifikat i AWS Educate?

Du får ikke sertifikater i AWS Educate. I stedet får du merker for å vise frem at du mestrer kursene du har fullført. Disse merkene tilsvarer sertifikater.

Kan jeg lære AWS uten IT-bakgrunn?

Du kan bli en AWS cloud computing-ekspert uavhengig av din utdanningsbakgrunn. Du trenger bare å være over 13 år og ta en skole- eller høyskoleutdanning. Deretter kan du bruke dine akademiske institusjonelle e-poster til å registrere deg for AWS Educate og få hundrevis av timer med gratis skydatabehandlingskurs.

Siste ord

AWS Educate er en flott plattform for å lære bransjeorientert cloud computing gratis. Skyteknologiselskaper som Google, Microsoft, etc., tilbyr skreddersydde læringsprogrammer til teknologikyndige studenter som viser interesse for nettsky. AWS Educate ligner på disse.

Utforsk plattformen som student for å finne ut om AWS-læring er riktig for deg. Du kan starte med grunnleggende kurs for å øke interessen din.

Og for rekrutterere, registrer deg med jobbe-posten din nå for å utforske dyktige talenter fra hvor som helst i verden.

Du kan også utforske noen kurs og ressurser for å hjelpe deg med å bli en AWS Cloud Practitioner.

x