Ikke sett på pause Autodemper Android-varsler under musikkavspilling

Som en audiofil bruker jeg mye tid på å lytte til sanger på Android-telefonen min, men etter å ha prøvd ut en båtlast med musikkspillere, både betalte og gratis, i Play-butikken, har jeg ennå ikke kommet over en som lar meg demp de forbanna varslingslydene under favorittdelene mine av en sang. For de som er nye på plattformen, på Android, hvis du får en tekstmelding eller e-post mens du lytter til musikk, stopper operativsystemet det automatisk i noen sekunder og spiller av varslingslyden. og fortsetter deretter lydavspillingen. Selv om du ikke går glipp av et varsel, er det ikke ideelt for uavbrutt musikkavspilling. I dag snublet jeg over en app kalt Don’t Pause som tilfeldigvis er en ganske god løsning for dette problemet.

  Hvordan overføre musikk fra iTunes til Android

Ikke Pause er en gratis app som automatisk kan sette telefonen i vibrasjonsmodus når du spiller musikk, og tilbake til vanlige innstillinger når du har stoppet avspillingen. In kan aktiveres og deaktiveres i farten, og har et ganske enkelt grensesnitt. Fortsett å lese forbi hoppet for flere detaljer.

Appen er ikke akkurat den første i sitt slag. Tilbake i januar dekket jeg en lignende applikasjon merket Shush, som også kan bytte telefonen til lydløs modus når du bruker den, og tilbake når du legger den i lommen. Don’t Pause er et minimalt alternativ til Shush med fokus på lydavspilling. Utvikleren erkjenner også å hente inspirasjon fra Shush når han oppretter Don’t Pause.

  Link Bubble For Android åpner koblinger i appen i bakgrunnen

Når den er aktivert, sitter ikke Pause stille i bakgrunnen og demper alle innkommende varsler for deg så lenge musikk spilles. I motsetning til andre lignende apper, krever ikke denne noen konfigurasjon. Alt du trenger å gjøre er å trykke på den grønne startknappen nederst i grensesnittet, så tar den seg av resten.

Appen er tilgjengelig gratis i Google Play Store. Last den ned til enheten din fra lenken nedenfor.

Installer Ikke stans fra Play Butikk