iOS 7-inspirert Android-låseskjerm med Pebble-støtte

Vi har dekket en lastebil med Android-låseskjermapper for leserne våre tidligere. Tilbake i desember gjennomgikk vi Dodol Locker, som har et mangfoldig utvalg av temaer for å gi låseskjermen en rask fornyelse. Så er det Cover, en unik løsning som bestemmer appene du bruker på bestemte tider på dagen og automatisk gir rask tilgang til dem fra låseskjermen. Vi har også vist en del erstatninger som kloner låseskjermene til andre plattformer, for eksempel Ubuntu Touch Lockscreen og Espier Screen Locker iOS7. SlideLock ser ut til å hente inspirasjon fra iOS 7-låseskjermen også, men i motsetning til Espiers apper, er det ikke en fullstendig klone. Den låner kjernefunksjoner fra iOS 7-låseskjermen – enkel design, rask tilgang til varsler og kameraappen – og legger til et par egne for å forbedre den generelle opplevelsen. Detaljer følger.

  Hvordan overføre kontakter til en ny Android-telefon

Ved første oppstart ber SlideLock om å bli aktivert først fra Tilgjengelighet-skjermen i innstillingene. Når den er aktivert, erstatter appen standard låseskjerm på enheten din.

SlideLock viser alle varslene dine rett på låseskjermen. Hver gang du mottar et varsel, vil appen automatisk vekke skjermen i noen sekunder slik at du ikke trenger å trykke på strømknappen for å sjekke det selv. Du kan skyve individuelle varsler til venstre for å avvise dem, eller til høyre for å se det underliggende innholdet. Knappen øverst til høyre i varslingsområdet avviser alle varsler samtidig. For å låse opp, sveip bare låseskjermen til høyre. Sveip den til venstre åpner kameraappen.

  Tilpassbar kalender som følger arbeidsuken din [Android]

Som standard viser SlideLock varsler for alle appene som er installert på Android-enheten din, men du har muligheten til å tilpasse dette. Bare start SlideLock fra appskuffen og slå individuelle apper på eller av etter eget ønske.

Andre elementer kan tilpasses fra appens Innstillinger-skjerm. Disse innstillingene er delt inn i låseskjerm, varsler, lyd og avanserte seksjoner. Låseskjerm lar deg for eksempel spesifisere klokkeslett og datoformater. Varslingsdelen lar deg kontrollere oppførselen til varsler, mens Lyd lar deg veksle mellom låselyden og vibrasjonen (kun tilgjengelig i den betalte versjonen av appen).

En annen interessant del om SlideLock er støtten for Pebble-smartklokken. Når din Pebble har blitt paret med Android-enheten din, kan du motta varslene på SlideLock. Innstillinger for dette finner du under Avansert-delen.

  Kan du bruke AirDrop på en Windows-PC eller Android-telefon?

Selv om SlideLock langt fra er en funksjonsrik app, gjør den minimale designen og raske varslingstilgangen det verdt å prøve ut, spesielt for Pebble-brukere.

Installer SlideLock fra Play Store